FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

GDJE NABAVITI BRANIKE

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

GDJE NABAVITI BRANIKE

Postaj by kikh on uto stu 03 2009, 11:08

Molim da mi pomognete!!!!!!!
U proljece krecem u na posao sredivanja fice ali mi trebaju neke sitnica kao npr. gdje nabaviti (u RH) nove gume za sve prozore , nove branike ali kompletne sa onim "gljivama" te sjedala koja nisu previse unistena....

kikh
Nema dodjeljen poseban status
Nema dodjeljen poseban status

Broj komentara: 8
Registration date: 03.11.2009

[Vrh] Go down

Re: GDJE NABAVITI BRANIKE

Postaj by johan on uto stu 03 2009, 14:14

ima negdi u splitu night rider zna di,ja isto moram kupiti,za gume prozora mislim.a branike sam ja uzeja u zagrebu u maksimirskoj iza Name,zaboravija sam kako se zove ducan ali znam di je pa prosvrljaj oko Name na kvatricu

johan
Moderator
Moderator

Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009

[Vrh] Go down

Re: GDJE NABAVITI BRANIKE

Postaj by Pato&Pawel on ned stu 08 2009, 18:09

kolega jer mozes rec di tocno u zagrebu Question

Pato&Pawel
Član
Član