FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

Anketa za izgled fiće

Stranica 1 / 3. 1, 2, 3  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Kako zamišljate svog Fiću

43% 43% 
[ 29 ]
37% 37% 
[ 25 ]
19% 19% 
[ 13 ]

Ukupno glasova : 67

Anketa za izgled fiće

Postaj by miniV8 on uto stu 10 2009, 12:31

evo palo mi je na pamet da napravim anketu o tome kako bi trebao izgledati vaš fićo, kako bi vi voljeli da on izgleda!
pa eto 3 su odgovora ponuđena! 1. original look (znaći znate i sami)
2. replika look ( to porazumjeva abarte TCRove isto u nekakvom original izgledu toga auta i doba)
3. stylin i tuning look (je sve ono šta se radi na novim autima, perla boje, tamnjenje stakala, hrpa plastike itd da ne nabrajam puno)

pa dajte svoj odgovor i glasajte u anketi! hvala

miniV8
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 4639
Registration date: 20.07.2009

[Vrh] Go down

Re: Anketa za izgled fiće

Postaj by Camshaft on uto stu 10 2009, 13:13

Evo ja sam glasal za original look jer bi mi bilo kakva abarth replica (zasad) bila prevelik zalogaj...

Imam ovakvu viziju: sredit komplet limariju, farbanje (ostavit bijelu boju), serijski branici i općenito vanjski izgled školjke... 13 cola felge (ne nužno alu, ako da, onda neke da odgovaraju duhu vremena kad se fićo proizvodil), gume 155, u krajnjem slučaju 165, spuštanje od par cm i definitivno jači motor, 850 ili 903 ccm (standard 750 je ipak malo prepenzionerski Laughing) plus 850 getriba... U unutrašnjosti polica za radio, obrtaljka i recimo novi sicevi (s naslonom za glavu) i pojasevi...

To su želje, mogućnosti su kaj drugo, al polako... Wink

Camshaft
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 2990
Registration date: 10.09.2009

http://www.youtube.com/user/Camshaft164

[Vrh] Go down

Postaj by Pato&Pawel on uto stu 10 2009, 17:33

evo ja sam glazo za styling tuning look!

hmmmm... camshaft, to su vec lagani tuning zahvat! jer to vise nije orginal fico!

Pato&Pawel
Član
Član

Broj komentara: 39
Registration date: 02.11.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Pato&Pawel on uto stu 10 2009, 17:33

naravno kolega bez ljutnje da nebi mislio pogle ovog balavca tu mi sad pametuje! Smile Smile

Pato&Pawel
Član
Član

[Vrh] Go down

Postaj by Filip on uto stu 10 2009, 17:38

Camshaft je napisao/la:Evo ja sam glasal za original look jer bi mi bilo kakva abarth replica (zasad) bila prevelik zalogaj...

Imam ovakvu viziju: sredit komplet limariju, farbanje (ostavit bijelu boju), serijski branici i općenito vanjski izgled školjke... 13 cola felge (ne nužno alu, ako da, onda neke da odgovaraju duhu vremena kad se fićo proizvodil), gume 155, u krajnjem slučaju 165, spuštanje od par cm i definitivno jači motor, 850 ili 903 ccm (standard 750 je ipak malo prepenzionerski Laughing) plus 850 getriba... U unutrašnjosti polica za radio, obrtaljka i recimo novi sicevi (s naslonom za glavu) i pojasevi...

Evo otprilike i mog zamišljanja sređivanja fiće...I ja sam glasao za klasiku,možda to više spada u treći odgovor,nisam siguran..

Filip
GLAVNI SUPER MAX ADMIN
GLAVNI SUPER MAX ADMIN

Broj komentara: 2832
Registration date: 18.02.2009

http://www.ficoforum.net/

[Vrh] Go down

Postaj by NightRider on uto stu 10 2009, 20:30

Filip je napisao/la:
Camshaft je napisao/la:Evo ja sam glasal za original look jer bi mi bilo kakva abarth replica (zasad) bila prevelik zalogaj...

Evo otprilike i mog zamišljanja sređivanja fiće...I ja sam glasao za klasiku,možda to više spada u treći odgovor,nisam siguran..

Potpisujem i ja ovo sve, samo se ne slažem sa novim sicevima, po meni su puno lipše neke oldschool kadice iz onog vrimena, recimo iz Simce 1000 rally2

NightRider
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Camshaft on uto stu 10 2009, 20:45

Nema ljutnje, tu smo da komentiramo, a sad, ipak mislim da je to original look jer se ne dodaju na karoseriju nikakvi dijelovi koji mijenjaju vanjski izgled, osim felgi, a fićo je dolazil samo s jednim felgama pa da stavim npr. čelične trinaestice sa stojadina, mislim da to ne spada u neku tešku kategoriju stylinga Wink

NightRideru, za siceve se apsolutno slažem, i ropeu sam u njegovoj temi komentiral da su mu sicevi savršeni, nisam mislil novi ko ganc novi, nego novi ko neki drugi, a ne fićini, sorry, krivo sam se izrazil... Wink

Camshaft
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Postaj by NightRider on uto stu 10 2009, 20:54

Ma sve ok, evo i ja se nadam da će kroz koji dan doć u moga cofija oldschool kadice..... prije par dana sam namontira felge CMR 12 5j, sa izbačenim zvonom, izgledaju prebrutalno na fići

NightRider
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Camshaft on uto stu 10 2009, 21:50

Hehe, pa to je posel! Very Happy Ajd stavi kakve slike kad uhvatiš vremena... Koliki im je ET, jel ne zapinju nigde?

Camshaft
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Postaj by P&P on uto stu 10 2009, 22:07

definitivno tuning i styling look.... Laughing

P&P
Nema dodjeljen poseban status
Nema dodjeljen poseban status

Broj komentara: 9
Registration date: 31.10.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Filip on uto stu 10 2009, 22:38

NightRider je napisao/la:Ma sve ok, evo i ja se nadam da će kroz koji dan doć u moga cofija oldschool kadice..... prije par dana sam namontira felge CMR 12 5j, sa izbačenim zvonom, izgledaju prebrutalno na fići
Kolega,kad će neke slike da vidimo felge? Very Happy

Filip
GLAVNI SUPER MAX ADMIN
GLAVNI SUPER MAX ADMIN

Broj komentara: 2832
Registration date: 18.02.2009

http://www.ficoforum.net/

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on sri stu 11 2009, 00:07

ja moram priznat da bi se teško nagovorio čak da i alu felge puknem na fiću. al opet, to je moje gledište i drago mi je vidjeti kada netko uredi auto ( po ovom pitanju fićo ) na način da je sam uložio trud. kupljene prerade u dućanu ili firmama koje to rade ( dućan - kao ono za kupovinu nabrijanog auta , ne za dijelove ) ne priznajem pa makar bio banan s foruma. hehe. naravno da prijateljsko pomaganje u tuningu ili ičem oko autiju podržavam i stojim za to, za razliku od firme koja se tim bavi. ( da opet napomenem da ne dođe do zabune )

prka126

Broj komentara: 2581
Registration date: 18.09.2009

http://www.ficoforum.net

[Vrh] Go down

Postaj by Pato&Pawel on sri stu 11 2009, 00:15

to je to kolega!! stojim pri tome tvojem!! i ja nepriznajem kupljene prerade u ducanu!! sve svojim rukama treba napravit da se zna cjenit to sto je napravljeno na autu i da se vidi muka da dobijes to tako kako zamisljas! Cool

Pato&Pawel
Član
Član

[Vrh] Go down

Postaj by johan on sri stu 11 2009, 23:28

nema dok ga ruka tvoja ne pomiluje nema tu srece,bija org ili abarth ili trece

johan
Moderator
Moderator

Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009

[Vrh] Go down

Postaj by puyolov tata on pet stu 13 2009, 22:05

Moj glas ide na tri dijela.Kaj to znači? Imati tri fičeka pa birati kaj hočeš!! Jesam pokvaren!!!

puyolov tata
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 2176
Registration date: 04.04.2009

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 3. 1, 2, 3  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics