početak fićo 850, 83g
Stranica 3 / 34. • Share •
Stranica 3 / 34. •
1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34 
Re: početak fićo 850, 83g
korpa i lamela te zamajac od y45 ne paše mora biti od fiće ili F127 od 903 motora jer on ima manje zvono mjenjaća od yuga! znaći paše od f127 i fiće!

miniV8- Administrator

- Broj komentara: 4365
Registration date: 20.07.2009

miro- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 733
Registration date: 25.11.2009
kolega dali ste krivu informaciju.ne pase od 127 jer je to isto sta i jugo45 odnosno oba dva su motori 903.
imaju istu lamelu korpu i zamasnjak.
na motor 903 se ugradzuje korpa lamela i zamasnjak od fice,nije bitno bio 750 ili 850
imaju istu lamelu korpu i zamasnjak.
na motor 903 se ugradzuje korpa lamela i zamasnjak od fice,nije bitno bio 750 ili 850

Hrki- Administrator

- Broj komentara: 5021
Registration date: 18.02.2009
ja sam sa f 127 morao skidati da bi motor išao na jugovu getribu, sve je bilo premalo! a od juga motor sa svim nije išao na getribu od f127 neznam možda sam u krivu...

miniV8- Administrator

- Broj komentara: 4365
Registration date: 20.07.2009
razlika moze biti u lamelama da nemaju iste zube i onda nemoze sjesti na mjesto.
jer ovisi o godistima i modelima
jer ovisi o godistima i modelima

Hrki- Administrator

Pozdrav svima
Čekajući tople dane primio sam se posla koje je moguče napraviti u kučnoj radinost. Uz negodovanje žene (cijeli stan si mi zmazo) i sakupljačice i raznosačice sitnih dijelova po stanu (moje male curke) uspioi sam iz par pokušaja srediti frgazer i zadnja svijetla. Frgu sam rasturio u atome a zadja svijetla uglanco i žaruljice promjenio.
Za glanc sam uzeo Purol pastu. Dođe par kuna ali poslije se sjaji ko pesja jajca.
Baš me fino neka volja ulovila tako da NEMA PREDAJE. Sada slijede žmigavci, svijetla... Do prolječa sve bu gotovo.

Čekajući tople dane primio sam se posla koje je moguče napraviti u kučnoj radinost. Uz negodovanje žene (cijeli stan si mi zmazo) i sakupljačice i raznosačice sitnih dijelova po stanu (moje male curke) uspioi sam iz par pokušaja srediti frgazer i zadnja svijetla. Frgu sam rasturio u atome a zadja svijetla uglanco i žaruljice promjenio.
Za glanc sam uzeo Purol pastu. Dođe par kuna ali poslije se sjaji ko pesja jajca.
Baš me fino neka volja ulovila tako da NEMA PREDAJE. Sada slijede žmigavci, svijetla... Do prolječa sve bu gotovo.

Fino, fino, svaka čast, sad je idealno vrijeme za takve stvari kaj inače ne dolaze na red... 
Jesi si sjenila poglanco u svjetlima?
Mi kad smo to uradili vidjela se razlika ogromna u sjaju.
Mi kad smo to uradili vidjela se razlika ogromna u sjaju.

puyol- Predsjednik "FIĆO FAN KLUBA"

- Broj komentara: 2369
Registration date: 06.11.2009
Uzeo sam spray onak ispadne ko kromirano, sjajni je poklopac. Nadam se da se neće od topline oguliti unutra u lampi. Budemo vidjeli.

Važno da se radi,puno stvari se da ovako odraditi da izgledaju mnogo bolje,uz malo truda.
bitno da se nesto radi,a ne ko ja ne udzem dva mjeseca u garazu,pa se cudim da se nista ne radi

Hrki- Administrator

Pozdrav svima
Da se javim da nisam stao I da nemam problema sa entuzijazmom. Malo me zima muči a i majstor mi spava zimski jer je motor kod njega u garaži u VŽ toplicama već mjesec i čekam da ga raskopamo. Idem ga baš nazvati da ga malo protresem a i da degustiramo prošlogodišnju berbu.
Felga mi je jedna na popravku tako i da to čekam. Sve u svemu već su dani duži i blizu je prolječe pa će biti AJMOOO.
Da se javim da nisam stao I da nemam problema sa entuzijazmom. Malo me zima muči a i majstor mi spava zimski jer je motor kod njega u garaži u VŽ toplicama već mjesec i čekam da ga raskopamo. Idem ga baš nazvati da ga malo protresem a i da degustiramo prošlogodišnju berbu.
Felga mi je jedna na popravku tako i da to čekam. Sve u svemu već su dani duži i blizu je prolječe pa će biti AJMOOO.

Konačno da sam našao vremena da se zaletim kod frenda u VŽ da raskopamo motor. Prvi slobodan vikend od tekučih obveza i onda snježina bubnula sa -5 hladnoče. Ali nema veze, skuplo se nas trojica i krenuli u 8 ujutro u subotu na turneju po zagorskim bregima. Do tamo smo obišli 4 birtije po staroj cesti tak da smo se fino zagrijali po putu.
Uspjeli smo motor raskopati u frendovom štaglju jer u garažu nismo mogli jer "sused štefek menja prage na golfu" tako da nam se i vino skoro smrzlo kaj nas je više hladilo nego grijalo uz posal.
Nisam uspio vidjeti jel motor 850 jer na bloku se jedva vide neki čudni brojevi tako da ćemo po promjeru klipa vidjeti.
Na prvi pogled motor nije bio paljen dugo i razlog su bile karike kaj se nije mogao zavrtiti.
Probati ću proči što jeftinije tako da mislim mijenjati karike,leteče,urediti glavu i naravno dihtunge jer na kraju bi to moglo sve doći previše a love na kapaljku.
Kakva iskustva imate sa uređenjem motora pa me zanima vaše mišljenje jer puno njih kaže da se ne zajeb.... s tim več da nađem motor koji je dobar.
U ZG smo došli oko 12 navečer sa 3 litre vina u guzici jer kad sam kompiča doma ostavio čovjek si je otišao na još jedno pičence i napuhao je 2.75 tako da sam i dobro prošao da mene nisu haltali

puyolov tata- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 1938
Registration date: 04.04.2009
Stranica 3 / 34. •
1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34 
Similar topics» početak fićo 850, 83g
» "ludnica dan" + spašavanje fiće 77' + početak radova (by Neven)
» Za početak
» "ludnica dan" + spašavanje fiće 77' + početak radova (by Neven)
» Za početak
Stranica 3 / 34.