FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

Polski Fiat 126PGL 650E

Stranica 7 / 7. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Polski Fiat 126PGL 650E

Postaj by tempo gt on pet tra 02 2010, 17:06

slazem se potpuno s tobom majstore i nek te dugo sluzi

tempo gt
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 251
Registration date: 12.02.2010

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on sub tra 03 2010, 19:40

Pegla ZG je napisao/la:Točno to. Svako vozilo treba njegu, pogotovo ako se radi o nečem jeftinom. Što je stvar slabije napravljena treba je više pazit, a znam često čuti od ljudi izjave tipa, "ma boli me k... samo nek vozi itd." i onda takvom kad auto stane taj se buni i viče kako auto ne valja. Pa normalno da ne valja kad si ostao bez ulja il nešto slično, ni jedan to ne trpi, a pogotovo neki ovakav s kojim treba znat. Nije to auto za svakoga, na njemu uvijek imaš nešto za radit. Al di ćeš većeg gušta, nemre bit jednostavnije i jeftinije za održavat, promjenit dio koji je na izdisaju da ne povuče za sobom još nešto... Pegla je što se tiče toga zakon. Stvarno je autić super meni, takav je kakav je i treba se pomirit s tim na početku priče, da je od najjeftinijh materijala napravljen, totalno ne obrađen, sirov poluproizvod, a najsmješnije je da to malo čudo vozi i ide preko 100, takav kakav je i da će uz malo pažnje odvesti vlasnika kamo god poželi. Moja je mene stvarno svuda odvezla do sada, nikad mi nije stala na cesti, uvijek mi je najavila ranije da joj nije dobro i jedini put kad je bila neposlušna bilo je zbog potrošenih platina haha( 20kn ) tako da mogu reći da mi nije žao što sam je kupio. Jedva čekam idući servis!

e majstore svaka ti čast na ovome! da imamo reputaciju na forumu od mene bi dobio 2! pivo

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 639
Registration date: 19.02.2009

[Vrh] Go down

Miljac

Postaj by Miljenko on sub tra 03 2010, 21:11

Ja se slazem sa vama i znam kaj je peglica. Moze ona ic i 120 bez problema. Bitno je da su joj dobri amortizeri te iza federi i nosaci motora. Djelovi nisu skupi jedno sto mene zanima dal neko zna slagat getribe? Jer kad sam slozi motor stavio vece klipove zbrusio glavu pegla je isla ko luda al getriba se nakon par dana iznutra zdrobila. Tak da se pitam moze ta getriba izdrzat brizinu od 150 kmh? Ak neko zna nesto o tim getribama neka veli.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 867
Registration date: 07.12.2009

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on ned tra 04 2010, 00:59

skoro sam došao do tog dijela da saznam, ali dobio sam otkaz zbog krize prije nego što sam mislio. samo dva dana sam radio kod čovjeka koji slaže getribe. moja preopruka bi bila zamijeniti cijelu getrinu. da li bi od škoda starih pasala getriba?

prka126
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 2581
Registration date: 18.09.2009

http://www.ficoforum.net

[Vrh] Go down

Miljac

Postaj by Miljenko on ned tra 04 2010, 07:00

Tesko je znati od cega sta pase. To u poljskoj mozda znajju najbolje jer tam ih ima puno jos. A ja se nadam da cu uspjet dovuc iz italije motor od pande 3o ks pa me zato zanima. Mozda je jedina stvar napravit jace zupcanike. I vidjet koliko zubi. E na yugu sam to slozio malo od getribe sa 4 malo sa getribe od 5 brzina i auto je iso ko lud. Ak neko zna o getribama neka napise da znamo. Hvala unaprjed.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Postaj by johan on ned tra 04 2010, 07:09

pegla-e ovo se zove mat-vozilo,evo slija sta sam obeca

johan
Moderator
Moderator

Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Floyd ZG on ned tra 04 2010, 11:42

Najjači auto koji sam vidio tu kod nas da je cijeli mat crni je stara sedmica bmw(tuđmanka) e32, ali pomalo već vidim i novijih auta u toj boji, recimo vidio sam mat crni audi a5 kupe, polovično mat crn i srebrni bmw e60 ima ih danas, izgleda da postaje popularno...

A getriba... ne znam, meni do sad nije krenula odlazit, pa ne znam, mislim da ako je dobra, da sa kvalitetnim uljem mora ići, ako se ne divlja pre naglo, ako ju se normalno zavrtava da joj nema kaj biti, ne znam... Ali znam kaj pliva u getribi kojoj nije 20 godina promjenjeno ulje, ako nije već iscurilo, iz ove plave je isteklo nekih 2dcl mulja hrđavog, tak da to ima presudni utjecaj po meni...

Floyd ZG
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 979
Registration date: 29.11.2009

[Vrh] Go down

Miljac

Postaj by Miljenko on ned tra 04 2010, 12:19

Kad vec komentirate boju meni mat osobno nije neke. Ja volim da se sjaji. A meni je na jednoj peglici dva puta otisla getriba. A i mandete su im lose pa zna malo kapat na njima. A znam da to nije auto da se divlja. Al ja sam motor slozio na novo veci klipovi glava zbrusena koliko se moglo. Broj okretaja brzina itd je vece. Tak da zaista neznam sto rec. Mozda neko ima vise iskustva i znanja pa bu reko. Jednio sto preostaje sve zupcanike i lezajeve promjenit ak je to isplativo i ak se zeli jurit.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on ned tra 04 2010, 12:54

Pegla ZG je napisao/la:
A getriba... ne znam, meni do sad nije krenula odlazit, pa ne znam, mislim da ako je dobra, da sa kvalitetnim uljem mora ići, ako se ne divlja pre naglo, ako ju se normalno zavrtava da joj nema kaj biti, ne znam... Ali znam kaj pliva u getribi kojoj nije 20 godina promjenjeno ulje, ako nije već iscurilo, iz ove plave je isteklo nekih 2dcl mulja hrđavog, tak da to ima presudni utjecaj po meni...

dobra mi je njezina getriba ali ako oš stavit motor od malo više konja mislim da bi se trebalo pripaziti na getribu

prka126

Broj komentara: 2581
Registration date: 18.09.2009

http://www.ficoforum.net

[Vrh] Go down

Miljac

Postaj by Miljenko on ned tra 04 2010, 13:33

Sve preinake zahtjevju dodatna ulaganja. Kod fice je to slicno al bolje rjeseno. Tam izvdais motor njegov stavis novi malo jaci i getriba neode. A nisam strucnjak za getribe. Sve zavisi ko kakv auto zeli i za sto. Znam samo da auto zahtjeva puno ljubavi. Rodvito ga prat usisavat dat mu ulje i ostalo. Tak i limari i lak moraju bit dobri i auto nebu vas nikad ostavio. Cim ga zanemarite on se pokvari. A naso sam dobrog majstora za limariju meh itd. A i izraduje cabriolete pa ak ko zeli nek mi se javi. Nije majstor tak skup samo da je love.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Postaj by Marko ZG on sri tra 14 2010, 13:15

Ma ako nemate novaca dodjite do mene sa jednom velikom sajbom za fleksu i ja vam badava napravim cabrija, ma može i bagija ili compacta, ovisno o želji i prognozi na vjestima Twisted Evil... Zajeb.... se,a možda i ne... texasmasacre

Marko ZG
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 918
Registration date: 03.04.2010

[Vrh] Go down

Miljac

Postaj by Miljenko on sri tra 14 2010, 15:48

Gust je imat nesto neobicno. A auto za svaki dan imam. Mozda neki budu rekli pa steta unistavat auto. Kostat ce dosta toga sam svjestan . Vec sam jednu peglicu slozio i popusio ma njoj. E sad sam odlucan da bu cabrio. Ak nebu love za napravit bude za cios. Makar je limarija napravljena. Treba joj lezejevi na kotacima krajnici piksirat i polakirat. Zato cuvajte aute jer oni imaju i srce i dusu. I slazite sa ljubavlju i sve ulozeno bu vam se vratilo.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Postaj by Marko ZG on sri tra 14 2010, 16:14

"Zato čuvajte aute jer oni imaju i srce i dušu. I slažite sa ljubavlju i sve uloženo bu vam se vratilo."
(Ak nebu love bude za C.I.O.S.)

Miljac pa kako ti se desilo onda ovo...!? Suspect "Već sam jednu peglicu složio i popušio na njoj."

Marko ZG
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 918
Registration date: 03.04.2010

[Vrh] Go down

Miljac

Postaj by Miljenko on sri tra 14 2010, 21:40

A kak sam popusio. Pa kupio sam peglicu i uredio ju stavio pragove nove amortizere federe kocnice nove gume,auspuh frgazer paljenje,lape prednje itd. Ulozeno puno a nazadnje prodo za 4 tisuce kuna. A peglica je dobar auto al meni troslila oko 8 litara. Puno za dva cilindra. A i uredenje fice kosta puno ak se mjenja pragovi podovi blatobrani pa se statvljaju amortizeri kratnici lezaji kotaca piksiranje kocnice lakiranje pa uredivanje motora pa gume pa unutrasnost. Nek neko veli jer to moze slozit za 2 tisuce eura stim da sve drugi rade. Mislim da ne. Zato sam reko ulagat jedino ak se misli 2og zadrzat dok se taj trud neotplati.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Miljac

Postaj by Miljenko on sri tra 14 2010, 21:41

A kak sam popusio. Pa kupio sam peglicu i uredio ju stavio pragove nove amortizere federe kocnice nove gume,auspuh frgazer paljenje,lape prednje itd. Ulozeno puno a nazadnje prodo za 4 tisuce kuna. A peglica je dobar auto al meni troslila oko 8 litara. Puno za dva cilindra. A i uredenje fice kosta puno ak se mjenja pragovi podovi blatobrani pa se statvljaju amortizeri kratnici lezaji kotaca piksiranje kocnice lakiranje pa uredivanje motora pa gume pa unutrasnost. Nek neko veli jer to moze slozit za 2 tisuce eura stim da sve drugi rade. Mislim da ne. Zato sam reko ulagat jedino ak se misli 2og zadrzat dok se taj trud neotplati.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Stranica 7 / 7. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics