kontraš link iz 1968! njuškalo! 800€
Stranica 1 / 1. • Share •
kontraš link iz 1968! njuškalo! 800€
http://www.njuskalo.hr/oldtimeri/prodajem-zastavu-ficu-kontrasa-1968-godine-oglas-813883

miniV8- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 4639
Registration date: 20.07.2009
Re: kontraš link iz 1968! njuškalo! 800€
Bio kod njega predprošli tjedan sa jednim Slovenskim kupcem. Moguć dogovor za cijenu na niže, potrebna ulaganja i korekcija limarije, nema original felge ni poklopce, mašina zacvikana, volan napuknut, limarski dijelovi svi novi, uz njega ide jedan figuar gratis ali bez VDO urice jer je ista kod mene . . . 
Vlasnik vrlo susretljiv i pošten !
lp
lp

JURICA- Aktivni Član

- Broj komentara: 387
Registration date: 30.04.2009
Pozdrav
Taj kupac iz Slovenije sam ja.
sad kad sam video fiču i slike obnove nebih ga uzeo ni đabe.
Momak pošten ,moguč dogovor za pola manju cenu ali ga je limar zajebo i uzeo mu velike para a napravio veću štetu, bolje, da ga nije ni dirao.
Teba mu još jednom promeniti šajtne i poravnati stube jer su mu ušli unura..., treba promeniti leva vrata, a verovatno i desna, nema brkova, nema ni rupe za njih...itd, itd.
Jedino što je od kontraša je unutrašnjost , motor i vrata ostalo fali.
Taj kupac iz Slovenije sam ja.
sad kad sam video fiču i slike obnove nebih ga uzeo ni đabe.
Momak pošten ,moguč dogovor za pola manju cenu ali ga je limar zajebo i uzeo mu velike para a napravio veću štetu, bolje, da ga nije ni dirao.
Teba mu još jednom promeniti šajtne i poravnati stube jer su mu ušli unura..., treba promeniti leva vrata, a verovatno i desna, nema brkova, nema ni rupe za njih...itd, itd.
Jedino što je od kontraša je unutrašnjost , motor i vrata ostalo fali.
JURICA je napisao/la:Bio kod njega predprošli tjedan sa jednim Slovenskim kupcem. Moguć dogovor za cijenu na niže, potrebna ulaganja i korekcija limarije, nema original felge ni poklopce, mašina zacvikana, volan napuknut, limarski dijelovi svi novi, uz njega ide jedan figuar gratis ali bez VDO urice jer je ista kod mene . . .
lp

JaniV- Aktivni Član

- Broj komentara: 107
Registration date: 19.04.2009
kontraš
gledao sam i ja tog kontraša,na slikama od oglasa ok ali kad sam došao tamo i sagnuo se ispod imao sam šta i vidjet,vlasnik je dobar,a nije mi jasno kako limar može zafušarit tako,bolje da se takvi bave nekim drugim poslom.

zok fićo- Aktivni Član

- Broj komentara: 358
Registration date: 11.01.2010
zok fićo je napisao/la:gledao sam i ja tog kontraša,na slikama od oglasa ok ali kad sam došao tamo i sagnuo se ispod imao sam šta i vidjet,vlasnik je dobar,a nije mi jasno kako limar može zafušarit tako,bolje da se takvi bave nekim drugim poslom.
To meni nije uopće FUŠ, to je bila praksa djece predškolske dobi . . . Ali nećemo sada oko toga . . .

JURICA- Aktivni Član

- Broj komentara: 387
Registration date: 30.04.2009
Similar topics» kontraš link iz 1968! njuškalo! 800€
» Kontraš 1968. iz Zg
» zastava 750 1965.g (kontraš) projekt
» Kontraš, 750, 500-ergela
» Projekat: Kontraš zastava 750 '64
» Kontraš 1968. iz Zg
» zastava 750 1965.g (kontraš) projekt
» Kontraš, 750, 500-ergela
» Projekat: Kontraš zastava 750 '64