FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

kontraš link iz 1968! njuškalo! 800€

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

kontraš link iz 1968! njuškalo! 800€

Postaj by miniV8 on pet sij 22 2010, 19:30

http://www.njuskalo.hr/oldtimeri/prodajem-zastavu-ficu-kontrasa-1968-godine-oglas-813883

miniV8
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 4639
Registration date: 20.07.2009

[Vrh] Go down

Re: kontraš link iz 1968! njuškalo! 800€

Postaj by JURICA on pet sij 22 2010, 20:31

Bio kod njega predprošli tjedan sa jednim Slovenskim kupcem. Moguć dogovor za cijenu na niže, potrebna ulaganja i korekcija limarije, nema original felge ni poklopce, mašina zacvikana, volan napuknut, limarski dijelovi svi novi, uz njega ide jedan figuar gratis ali bez VDO urice jer je ista kod mene . . . Cool
Vlasnik vrlo susretljiv i pošten !

lp

JURICA
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 387
Registration date: 30.04.2009

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on pet sij 22 2010, 20:45

lijepo lijepo, Jurice tebi STVARNO ništa nemože promaknut!

prka126

Broj komentara: 2581
Registration date: 18.09.2009

http://www.ficoforum.net

[Vrh] Go down

Postaj by JaniV on pet sij 22 2010, 21:33

Pozdrav

Taj kupac iz Slovenije sam ja.
sad kad sam video fiču i slike obnove nebih ga uzeo ni đabe.
Momak pošten ,moguč dogovor za pola manju cenu ali ga je limar zajebo i uzeo mu velike para a napravio veću štetu, bolje, da ga nije ni dirao.
Teba mu još jednom promeniti šajtne i poravnati stube jer su mu ušli unura..., treba promeniti leva vrata, a verovatno i desna, nema brkova, nema ni rupe za njih...itd, itd.

Jedino što je od kontraša je unutrašnjost , motor i vrata ostalo fali.

JURICA je napisao/la:Bio kod njega predprošli tjedan sa jednim Slovenskim kupcem. Moguć dogovor za cijenu na niže, potrebna ulaganja i korekcija limarije, nema original felge ni poklopce, mašina zacvikana, volan napuknut, limarski dijelovi svi novi, uz njega ide jedan figuar gratis ali bez VDO urice jer je ista kod mene . . . Cool
Vlasnik vrlo susretljiv i pošten !

lp

JaniV
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 107
Registration date: 19.04.2009

[Vrh] Go down

kontraš

Postaj by zok fićo on sub sij 23 2010, 00:07

gledao sam i ja tog kontraša,na slikama od oglasa ok ali kad sam došao tamo i sagnuo se ispod imao sam šta i vidjet,vlasnik je dobar,a nije mi jasno kako limar može zafušarit tako,bolje da se takvi bave nekim drugim poslom.

zok fićo
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 358
Registration date: 11.01.2010

[Vrh] Go down

Postaj by JURICA on sub sij 23 2010, 06:51

zok fićo je napisao/la:gledao sam i ja tog kontraša,na slikama od oglasa ok ali kad sam došao tamo i sagnuo se ispod imao sam šta i vidjet,vlasnik je dobar,a nije mi jasno kako limar može zafušarit tako,bolje da se takvi bave nekim drugim poslom.

To meni nije uopće FUŠ, to je bila praksa djece predškolske dobi . . . Ali nećemo sada oko toga . . . Question

JURICA
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 387
Registration date: 30.04.2009

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics