Paklena naranča
Stranica 2 / 13. • Share •
Stranica 2 / 13. •
1, 2, 3, ... 11, 12, 13 
Re: Paklena naranča
pozz fićo je odlićan očekujemo te na susretu u nedjelju na domu sportova, dodji ranije da ti skinem felge!!! hahahaha odlične su!

miniV8- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 4639
Registration date: 20.07.2009
Ova prva slika mi je posebna..Evo stalno gledam.. Baš se pogodilo i svijetlo i sve! Fićo izgleda stvarno super!
jako lijep fićo 

Special- Aktivni Član

- Broj komentara: 306
Registration date: 04.10.2009
Sad kad smo ga nahvalili, samo da spomenem da mi je zadnji kraj malo prenatrpan dolje, čini mi se da bi bilo ljepše da se tablica vrati na zadnju haubu s pripadajućim svjetlom... Naravno, ne mislim ništa loše, samo velim kak bi se meni više sviđalo... 
e a jel ga misliš malo spuštat??? ovak malo je visok već kad imaš takav sportski look

prednji kraj je spušten, zadnji nisam dirao. mislim ja još svašta s njim samo kad uvjeti budu dopuštali. to je slikano prije 4-5 god. danas ne izgleda baš tako dobro. nemam više garažu tj prostor za šarafanu

solex- Aktivni Član

- Broj komentara: 396
Registration date: 03.02.2010
dodji na chat!

od osprida mi je super,ali odozada nikako ne mogu progucati onaj branik i spustenu tablicu,napomena =moje misljenje samo 

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
evo došlo je vrijeme da se fićo lagano restaurira... evo nekih slika da se vidi otprilike kak sada izgleda i kaj se treba napravit. problem mi je kaj još
nisam realizirao garazu al i to ce bit uskoro nadam se. evo unutrašnjost pragovi i podovi su originalni , fico je jako zdrav 79. god ipak

nisam realizirao garazu al i to ce bit uskoro nadam se. evo unutrašnjost pragovi i podovi su originalni , fico je jako zdrav 79. god ipak

Zadnja promjena: puyol; pon stu 29 2010, 16:36; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : da se bolje vidi...)

solex- Aktivni Član

odlićan 5

Hrki- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 5375
Registration date: 18.02.2009
kaj sve radiš?

puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"

- Broj komentara: 2442
Registration date: 06.11.2009
evo sam malo sad cu stavit slike pa buš vidio. slozio sam preveliki post pa mi nije htjelo poslat sad moram sve ponovo aaaaaaaaaa

solex- Aktivni Član

evo došlo je vrijeme da se fićo lagano restaurira... evo nekih slika da se vidi otprilike kak sada izgleda i kaj se treba napravit. problem mi je kaj još
nisam realizirao garazu al i to ce bit uskoro nadam se. evo unutrašnjost pragovi i podovi su originalni truli su uglovi naprijed i podovi uz vodilice siceva , fico je jako zdrav 79. god ipak. slupan je bio ukupno 3 puta 2 straga i jednom naprijed. pogledajte zadnje lampe i vezni lim. boji m se da cu morat mijenjat polustarnicu. sad je u 4 nijanse boje (koma). u pripremi je 903 dijelovi oprani čekaju lovu za strojnu. i tak evo pa da čujem vaša mišljenja i savjete.
nisam realizirao garazu al i to ce bit uskoro nadam se. evo unutrašnjost pragovi i podovi su originalni truli su uglovi naprijed i podovi uz vodilice siceva , fico je jako zdrav 79. god ipak. slupan je bio ukupno 3 puta 2 straga i jednom naprijed. pogledajte zadnje lampe i vezni lim. boji m se da cu morat mijenjat polustarnicu. sad je u 4 nijanse boje (koma). u pripremi je 903 dijelovi oprani čekaju lovu za strojnu. i tak evo pa da čujem vaša mišljenja i savjete.

solex- Aktivni Član

nije ti negdje prihvatio slikice... 

puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"

- Broj komentara: 2442
Registration date: 06.11.2009
Stranica 2 / 13. •
1, 2, 3, ... 11, 12, 13 
Stranica 2 / 13.