FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

evo još jedne moje priče

Stranica 10 / 11. Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: evo još jedne moje priče

Postaj by prka126 on pon lip 21 2010, 18:17

hahaha istina

prka126
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 2581
Registration date: 18.09.2009

http://www.ficoforum.net

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on pon lip 28 2010, 22:48

u ovu nedjelju sam se provozao s Victoriom! Kako lijepo prima gas, tak sam bio sretan da vam to nemogu opisati. Kako mi je pukao ekran na mobitelu nisam ništa slikao, nadam se da ću ga ubrzo složit pa da slikam dalje.

Miro mi je poklonio pandin fergazer i mislim da sa njim ide još luđe nego inače.

A sada daljnji planovi:
1. pušta mi vodu na spoju na glavi, netko je prije mene bio sileđija pa je potrgo navoje. Možda to silikon riješi

2. sredit frgu do kraja (fali mi jedan feder i ono neznam kako se zove što izgleda kao slovo c pa se stavi da ne ispadne osovina van

3. promijenit filter zraka i crijevo do fergazera

4. stavit novu sajlu od čoka (imam ju samo ju trebam stavit)

5. sredit 3 gume 13" od bisice original ( treba ih samo pokrpat ) i da onda sve budu 13" na bisici

6. staviti normalnu pumpu goriva, a ovu elektro spremit za bolje dane (imam jedno5-6 komada običnih pumpi...)

7. vodenim šmirglom cijelu peglu i polakirat ju u crveno

8. promijenit zadnji branik jer je ovaj pukao

9. izravnati prednji vezni lim i pokitati prednji desni blatobran

10. srediti kočnice jer auto ne staje ( srećom puyolov tata mi je prije jedno pol godine poklonio nove pakne - hvala puyolov tata!!!)

11. km sajlu sredit jer ne pokazuje brzinu

12. skužit da li je crko ventilator na kileru ili se pali tek kada se motor fakat jako zagrije

13. do tog vremena kada riješim ovo sve pojavit će se još x problema pa neću dalje nabrajati

Još jednom hvala curinom tati na auspuhu, miri na fergazeru i puyolovom tati na paknama!

prka126

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on ned srp 04 2010, 20:53

bio sam danas kod victorie, i sada radi još deset puta gore nego prvi put kada sam ju uzeo, je*ote al sam majstor. pored toga događaju se takve stvari da mi je došlo da ju bacim u 3 pm. na šarafu koji steže glavu mi pršti voda kada dajem gas, curi mi voda na jednom dijelu na glavi ( imam to snimnjeno, ali stavim film kada dođem doma.. ) uglavnom kaos

prka126

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on pet ruj 24 2010, 07:44

Bježao sam od komunalaca, pa od ciosa, pa opet od komunalaca, povlačio peglicu od mjesta do mjesta, i na kraju sam joj našao mjesto iza Velike Gorice. Mislio sam da sam ju napokon spasio. Nisam...

Neznam koliko ste pratili dnevnik, ali Ovih dana iza Velike Gorice su bile velike poplave. Kada sam saznao da je iza Gorice poplava, vodostaj je već bio na 60 cm. Tako da sam odmah odustao od odvlačenja auta. Svi dijelovi koje imam za peglicu su skupa sa peglicom poplavljeni bili. mislim da ću pol toga sad bacit..

Ovaj auto me nevoli i točka.............. Sad

prka126

[Vrh] Go down

Postaj by miniV8 on pet ruj 24 2010, 08:05

R.I.P. pale

miniV8
Administrator
Administrator

Broj komentara: 4365
Registration date: 20.07.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Miljenko on pet ruj 24 2010, 08:50

Ma nije nista nerjesivo. Bude ona vozila i to uskoro. Ljepo sam ti reko dovuci ju kmeni. Ima djelova kod mene dosta tak da nebrini.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 867
Registration date: 07.12.2009

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on pet ruj 24 2010, 15:59

hvala miljac, optimizam uvijek dobrodođe! cheers

prka126

[Vrh] Go down

Postaj by puyolov tata on pet ruj 24 2010, 21:14

onloo onloo

puyolov tata
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 1938
Registration date: 04.04.2009

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on pon lis 04 2010, 08:14

Ovo su dijelovi koji su naje..

Iako sreća u nesreći što se ovo dogodilo je to što sam počeo sve dijelove čistit a to nebi nikada prije napravio

prka126

[Vrh] Go down

Postaj by miro on pon lis 04 2010, 14:16

To te jučer glupača bolila od cuge pa si reko sam sebi, ajd da sredim te dijelove sad mi je prilika jer neke nagle pokrete nemrem izdržat. I tako si sjeo na stolac i počel prati dijelove. hahahah

miro
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 733
Registration date: 25.11.2009

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on pon lis 04 2010, 16:49

Ima tu istine Miro moj...

prka126

[Vrh] Go down

Postaj by Hrki on pon lis 04 2010, 17:05

prka ti mozes komotno postai disributer polovnih djelova za pegle,kod tebe nema cega nema

Hrki
Administrator
Administrator

Broj komentara: 5021
Registration date: 18.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on pon lis 04 2010, 17:09

ovo što je tu na slikama je jedno 10% dijelova koje posjedujem. Ne želiš vidit na što mi soba liči. A tek kada frend skuži da u njegovoj šupi buksam dijelove... Srećom pa frend samo radi i ide na ribolove inače bi bilo belaja

prka126

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on pon stu 15 2010, 20:44

Kapetanov dnevnik 12646-6. Nakon napada ljudskog neprijatelja zvanog "poplava"

Radilo se 24.10 i 06.11, ali bio sam lijen stavljat slike. sada ću se malo raspisati jer imam vremena.

Evo filmić da vam dokažem da je bisica stvarno na vodu, hehe: ovo je rupa od mjeraća ulja:

Malo slika prije posla:

Mehaničarev najbolji prijatelj ( a i nas koji se igramo mehaničara ):

Mješavina: 10% ulja i 88% vode. ako kome treba nek se javi imate moj broj, hehe:

Motor je isčupan opet van, raskopan je do zadnjeg vijka i sad ga treba složit Embarassed ( E kad bih i to znao... )

Bio je to prekrasan vikend, ali da me malo npokon posluži i sreća i vikend poslije toga je bio super i vikend za 06.11. 01.11 nisam htio raditi jer bio je dan mrtvih, iako ja ovo ne shvaćam kao rad nego kao hobi. al aj to objasni familiji. pa evo malo dobodopština i od 06.11:

06.11. je bio namjenjen za oporavak rezervnog bloka zrakom hlađenog motora i rezervnog vodom hlađenog motora koje mi je poklonio, kolega i zamjenik predsjedništva Miljac, Miljac još jednom ti hvala!

Pa onda malo jedna do druge, ono sebi za dušu...

Blok sam skoro cijeli raskopao i to je bio lagan posao. On će ostati samo za dijelove, iako ko zna možda jednog dana...

Frga od bisice. Očišćena je i spremna za reparaciju. Ali to nije sad tak hitno, neda mi se davat lova za reparacijski set imam pametnijih stvri za napravit.

Bregasta od zrakom hlađene. oprana u nafti i pošpricana wd-om. Čeka na bolje dane da je do kraja uredim:

Dimer. Mehaničarev najbolji frend No.2. Johne hvala ti na preporuci. Lipe ne žalim uložene u to sredstvo.

Nakon dugo vremena sam uspio naogovorit curu da se provoza malo u pegli. Cijelo vrijeme joj je izgovor da je strah da ju ne pokvari, a ja dobro znam zašto ona ne želi vozit peglu. Jer zna da ako skužim da joj nije bed vozit peglu onda ću se svaki put kad idemo van moć u miru napit jer znam da će ona vozit. Ovako ostanem trijezan.. Kad će više taxi pojeftinit?!?

Onda je došao na red rezervni motor od bisice. Imam samo jedan komentar na sve to. KOLKO VODE!!!!!

Nakon što sam raskopao rezervni motor shvatio sam da je 1000 puta bolji od onog koji mi je u autu. Sada ovo postaje motor a onaj drugi rezervni. Još jednom hvala Miljac!

I sad da napokon vidite razlog zašto želim srediti bisicu. Tu je dokaz koliko u njoj zapravo ima mjesta:

U njoj su: 2 motora od bisice, motor od 750sc, motor od 126p i brdo, al brdo rezervnih dijelova. Pa nek neko kaže da u pegli nema mjesta.

To je to od mene. Cool Captain over & out!

prka126

[Vrh] Go down

Postaj by Miljenko on pon stu 15 2010, 21:28

Svaka cast. Iskreno onaj motor je susjed htio bacit al ak ti bu posluzio super. Mozda ga nagovorim i na frgazer. Brzo bus ti to napravio da bu ona ko nova.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 867
Registration date: 07.12.2009

[Vrh] Go down

Stranica 10 / 11. Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics