ćofi 750 SC 79g.
Stranica 8 / 15. • Share •
Stranica 8 / 15. •
1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15 
Re: ćofi 750 SC 79g.
ja mogu mozda pogoditi ali ne sto posto
samo naprijed i radi kvalitetno i neces pozaliti
samo naprijed i radi kvalitetno i neces pozaliti
još je nedavno bio kod nas, naime to sam Verici(ženi) kupio za roćkas ali šteta kaj je bio jako zažbukan pa je nažalost morao ići dalje ali nema veze s njim smo uspješno odvezli nekoliko rally-a i naravno prvi desant na Ozalj, super osjećaj za vozit

oldschool- Aktivni Član

- Broj komentara: 145
Registration date: 08.02.2010
ovaj je među rjeđima kaj mogu reći da mi je žao kaj sam ga prodao, ali bio je definitivno premlad 85g. šalim se nažalost nisam ga imao prilike ostaviti jedan od bolje očuvanih iznutra doslovno je izgledao kao da je novi,kupio ga je kolega sa oldschoola mislim da se još uvjek vozi sa njim

oldschool- Aktivni Član

ovaj plavi mi se posebno sviđa.... za koju si lovu prodao to?

miniV8- Administrator

- Broj komentara: 4365
Registration date: 20.07.2009
da plavi je bio zanimljiv(66g), imao je čak blok sa uljnim filterom otišao je za male novce cca 1 500-600 eura,koliko sam uložio toliko sam dobio i nazad i to su bile realne cijene u to vrijeme a ne kaj sad ekipa brije, nije mi žao ni jedne sekunde kaj sam ga kupio, malo sam se nahebao sa kočnicama i dok sam našao filtere za servis ali smo se uredno vozili godinu dana i pa pa kaj ćeš nema više sentimenta, želim sve probat ne želim se zabit u jedan auto i biti mu rob(možda jedan) jer kak se veli jednom se živi................
motorček fiat 600 D...vožnja (ispit spretnosti)na vrijeme
, 
motorček fiat 600 D...vožnja (ispit spretnosti)na vrijeme
, 

oldschool- Aktivni Član

boja mu je luda skroz... neka ima još auta na kugli tak da nije jedan kraj svjeta tu te razmem u potpunosti

miniV8- Administrator

pozdrav gigi,zoran je iz rijeke,jos ne mogu prežaliti onog žutog sto sam gledao kad si prodavao,trebao sam ga odmh uzeti,javio sam ti se neko vrijeme kasnije i bio je prodan,nisam vidio fiću u boljem stanju,i drago mi je da je otisao tvom frendu,u slučaju da ga zeli prodati javi obavezno,samo da ga ne unisti,sretno u sredjivanju tvog. pozdrav

zok fićo- Aktivni Član

- Broj komentara: 344
Registration date: 11.01.2010
da ne otvaram novu garažu, ona dolazi uskoro, to je ta dugo čekana vozilica Z 101, 72g.(napokon moje godište
) od prvog vlasnika,originalnih 79000 km, prva boja, svi detalji idući tjedan kad i službeno dođe doma.
,
,
,
,

oldschool- Aktivni Član

svaka cast za ovo skidam kapu bazni model iz 72 godine okac s fiatovim motorom,bez rijeci skidam kapu za ovo

tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 251
Registration date: 12.02.2010
da ni sam još nisam svjestan jer vlasnika jako, jako dugo gnjavim da ga proda i evo došao je i taj trenutak, brijem da je ovo stvarno među zadnjima ako ne i zadnji kaj je još na životu u Zagrebu,ako ne i šire pogotovo u ovom stanju barem koliko ja znam, naravno mislim na 72 godište i to je jedan od razloga zakaj sam ga piknuo,
i zelenkaste je boje a ne plave kak izgleda na slikama,valjda je zbog slikanja sa mobom
vozno stanje, nove gume, regan nemaš kaj srediti sitnice malo poservisirati i deri peri
i zelenkaste je boje a ne plave kak izgleda na slikama,valjda je zbog slikanja sa mobom
vozno stanje, nove gume, regan nemaš kaj srediti sitnice malo poservisirati i deri peri

oldschool- Aktivni Član

Ako je ova stojka započela priču o zaboravu jednog neodrađenog a jako dobro zamišljenog velikana onda bolje da ju ni ne spominješ! Nije valjda Gigi da se na fići još šmirgla prednji trap ili si sa njim išao u kupnju stojke al se nisi pohvalio...

Marko ZG- Aktivni Član

- Broj komentara: 918
Registration date: 03.04.2010
a kaj reć nego svaka čast, ipak si ga uspel nagovoriti..... zakon izgleda...

miniV8- Administrator

Marko ZG je napisao/la:Ako je ova stojka započela priču o zaboravu jednog neodrađenog a jako dobro zamišljenog velikana onda bolje da ju ni ne spominješ! Nije valjda Gigi da se na fići još šmirgla prednji trap ili si sa njim išao u kupnju stojke al se nisi pohvalio...
malo se koristio dio godišnjeg pa sam sa femily bio na morenu i iskoristio priliku da se odmorim tako da i ćof malo odmara od liftinga ali kad se malo smiri gužva na poslu nastavljamo gdje smo stali i to bez žurbe budući da je generacija još neko vrijeme regana, ali kako i sam znaš spušten je na kotače i na redu je zadnji kraj za šmirglanje, polako ali sigurno

oldschool- Aktivni Član

Kaj da velim!!! Stojadin je vrhunski

Luka 850- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 349
Registration date: 26.12.2009
Oldi je vrhunski!!

puyolov tata- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 1938