ćofi 750 SC 79g.
Stranica 9 / 15. • Share •
Stranica 9 / 15. •
1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 
Re: ćofi 750 SC 79g.
Bok Gigi,
vidim da ti ide to polako . . . dobar primjerak 101 . . . . valjda bude probne vožnje . . . . .
lp
vidim da ti ide to polako . . . dobar primjerak 101 . . . . valjda bude probne vožnje . . . . .
lp

JURICA- Aktivni Član

- Broj komentara: 372
Registration date: 30.04.2009
Odličan ulov!!
Kaj to skupljaš sve zastavine modele ili mi se čini?
Kaj to skupljaš sve zastavine modele ili mi se čini?

puyol- Predsjednik "FIĆO FAN KLUBA"

- Broj komentara: 2369
Registration date: 06.11.2009
ova dva su čist dovoljno,
101 bu zamjena za dyanu kojoj izlazi rega 29.7 te ju nemam namjeru više regati pa il bu išla u slaganje ili pa pa i naravno dok se mali div ne složi bitno mi je da nema pritiska npr. jučer je trebalo biti gotovo itd.
101 bu zamjena za dyanu kojoj izlazi rega 29.7 te ju nemam namjeru više regati pa il bu išla u slaganje ili pa pa i naravno dok se mali div ne složi bitno mi je da nema pritiska npr. jučer je trebalo biti gotovo itd.

oldschool- Aktivni Član

- Broj komentara: 145
Registration date: 08.02.2010
došla je doma.................!

oldschool- Aktivni Član

S ovim se slažem šta si rekao, sad imaš zamjensko vozilo dok se Mali div ne slozi. A koliko sam primjetio bar po slikama da bi i današnjim vozilima Stojka moglo posluzit ko zamjensko vozilo bar sto se tiče stanja vozila!

Marko ZG- Aktivni Član

- Broj komentara: 918
Registration date: 03.04.2010
ne sjećam se skim sam sa foruma pričao o kuki za ćofa, uglavnom ako netko ima a ne treba mu rado bi ju udomio s obzirom da nisam odustao od projekta "brako prikolica od guzice ćofa" pa .................

oldschool- Aktivni Član

Ugledal sam ga danas na cesti, stvarno izgleda bolesno dobro, pohital sam ga uslikat, ali slika to ne dočarava ni približno... Ne moram ni spominjat da ga nisam uspjel ulovit...

evo nije me bilo neko vrijeme malo se šljakalo malo se uživalo na godišnjem, uglavnom brijalo se po morenu, moto i oldtimer susretima, kaj se tiče 101-ce i ona je dala doprinos baš smo ovu nedjelju bili na oldtimer rally susretu u Ivaniću te je osvojila i svoj prvi pehar, uglavnom ima sitnica za delat( MiniV8 još jednom hvala (fakat ti svaka čast-rješim uskoro ) na motoriću brisača koji je krepal baš u kišno vrijeme) ali malo po malo i sve bu se rješilo za sada je odradila svojih prvih soma kilometri bez nekih većih problema, idući vikend idemo s njom na susret u Sisak, pa je onda susret na Krku, pa u Bjelovaru, pa desant uglavnom svaki tjedan smo negdje ili sa kombijem ili sa žikom i super nam je.
Camshaft, šteta kaj te nisam skužil pa da si strgamo nekaj ali nema veze drugi put, baš si nas uhvatil kad smo krenuli u klub na sastanak.
slike uskoro,
Camshaft, šteta kaj te nisam skužil pa da si strgamo nekaj ali nema veze drugi put, baš si nas uhvatil kad smo krenuli u klub na sastanak.
slike uskoro,

oldschool- Aktivni Član

oldschool je napisao/la:ne sjećam se skim sam sa foruma pričao o kuki za ćofa, uglavnom ako netko ima a ne treba mu rado bi ju udomio s obzirom da nisam odustao od projekta "brako prikolica od guzice ćofa" pa .................
imam ti ja kuku za ficu,,dam ti je gratis samo mi posalji na PM adresu i plati postarinu,propada bez veze kod mene a nece mi sigurno sluziti.......

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
Dat ces meniciduci tjedan kad budem dosao kod tebe oa cu mu ja odnesti u zg

miniV8- Administrator

- Broj komentara: 4365
Registration date: 20.07.2009
kaj da vam velim,za sada hvala jednom i drugom

oldschool- Aktivni Član

uf moj mini ti koliko se ja sicam putujes pu meni ima 8 miseci.ja sam cili u iscekivanju,hahahhahahahaha..........

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
Je...ga Johan kad su mu zdimili digići navigaciju pa jadnik nezna doć do Šibenika!!!

puyolov tata- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 1938
Registration date: 04.04.2009
Stranica 9 / 15. •
1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 
Stranica 9 / 15.