ćofi 750 SC 79g.
Stranica 4 / 15. • Share •
Stranica 4 / 15. •
1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15 
Re: ćofi 750 SC 79g.
hm,imamo u splitu triba ujutro nazvati,ja i rider smo bili u covika sta ima sve za fice yugice i stojke....k****mo h****sko...

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
ako ti nije problem mi saznati cijenu bi bi ti jako zahvalan 

oldschool- Aktivni Član

- Broj komentara: 145
Registration date: 08.02.2010
covik mi je da vizitku a ja sam je negdi zagubija u roku pet minuta,ako je nadjem,poslati cu ti na pm broj pa zovi.ok

johan- Moderator

da, hvala ti 

oldschool- Aktivni Član

malo se delalo, par fotki rat look felge, još samo dođe nova ratkapa
,
,
,
znači prirodno prohrđale,skinute naslage boje i sa temeljnom zaštićen samo dio gdje bu došla guma
skinut i šus pleh te sa njega skinuta boja i naslaga prljavštine, njega ću odfurat pocinčat

,
,
,
znači prirodno prohrđale,skinute naslage boje i sa temeljnom zaštićen samo dio gdje bu došla guma

skinut i šus pleh te sa njega skinuta boja i naslaga prljavštine, njega ću odfurat pocinčat

oldschool- Aktivni Član

Fićo je predobar, zdrav nevjerojatno, bit će predobar kad se skompletira, jako čudan auto hehe, neke stvari su neobjašnjive kod njega, a došli smo i do drugih spoznaja... gajbe npr.

Floyd ZG- Aktivni Član

- Broj komentara: 979
Registration date: 29.11.2009
bas cudo od fice,stvarno nisam vidija zdravijeg barem ovako po slikama odii na oldscho. forumu,unutrasnji pragovi i spojevi sa unutarnjim blatobranima su bez kapi hrdje..

johan- Moderator

da neke su stvari jako čudne u principu ima hrđe ali nema trulog tako da kad ga regam promjeniću pragove i zadnje rubnjake koji su jedini na ćofu čarobirani ostatak nije varen nigdje, po svemu auto je jako dugo stajao i onda ga je uzeo neki čarobnjak i zažbukao iz vana i polakirao kao da su se mala djeca igrala, ali kad se skupi malo para bude se i to sredilo sada je bitna samo rega 

oldschool- Aktivni Član

pa bas i nisam tija komentirati,ali suvozacev prag mi nekako na slikama izgleda kao da je netko zapeja sa njim ili da mu je poskocila dizalica kad je minja kolo(stara boljka fice i stojadina:umetak za dizalicu),ali to e mini problem,bitno da ono sta sam vidija iznutra je odlicno sta je teska rijetkost pronaci....

johan- Moderator

da nekaj je bilo sa pragom izgleda da ga je pojelo vrijeme pa ga je lik samo zažbukao i prefarbo, što se tiče mjesta za dizalicu to je u savršenom stanju čak sam i odradio višeod nekoliko dizanja i niš ne propada uglavnom promjenim pragove i rubnjake i popravim popravak unutarnjeg ljevog praga i ćofi nema više nigdje trulje samo antikorozin četka i temeljna boja koja je skoro pa iste nijanse kao i original farba, skoro pa bi cijeli ćof mogao završiti u mat cigla temeljnoj sa hrđavim detaljima npr. branici felge prednja i zadnja hauba,krovni nosač itd. jer projekt je zamišljen kako složiti ćofa sa najmanje sredstava a da opet ima nekog smisla barem meni,bumo vidli kaj bu vrijeme pokazalo jer glavni cilj je što prije se voziti 

oldschool- Aktivni Član

Oldschool kažem ti iz iskustva, ako auto radiš na brzinu i propustiš neke detalje i misliš da ćeš to sredit koji drugi put, to će ti se kvarit u toku vožnje, tj. sebi radiš trapule.... moj savjet ti je da sve središ odma i da se voziš bez brige, a ne da ti svako popodne bude hauba otvorena........ moram ti priznat da je veliki gušt kad imaš stari auto koji te odlično služi i sa kojim obavljaš svakodnevne poslove bez nekih večih problema 

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009
Meni je malo duže trebalo da shvatim ovo,ali jesam,i slažem se potpuno s tobom Toni!
KUMHO brijem da su ih na TICO stavljali ili tak nekaj

oldschool- Aktivni Član

Nisam znao za tu dimenziju,ali ima nešto na netu tako da postoje.. Tico ima 135 R12S dimenzije guma 
Stranica 4 / 15. •
1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15 
Stranica 4 / 15.