ćofi 750 SC 79g.
Stranica 7 / 15. • Share •
Stranica 7 / 15. •
1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15 
Re: ćofi 750 SC 79g.
a i zaboravio sam napisati da mjesta gdje god se pojavila hrđa i eventualna trulež biće tretirani sa brušenjem do zdravog, antirust pa onda temeljna e sad dali bude ostao u temeljnoj ili bude dobio mat crnu ovisi kak budem taj dan izgledao
jer se u rezervi drži i treća verzija(ovisi o lovi) a to bi bilo sve tablice koje sam dobio sa godinama vožnje oldtimer ralla-a po ljepoj našoj skeniram u crno bijelu verziju i lagano ih ljepim po autu bez neke simetrije, ali za sada nisam za to jer onda bi se vjerovatno to svidjelo samo meni i nikome drugom, a kad smo kod ukusa bolje je ne raspravljati, a vezano za to čak je bila brija da klincima dam kistove i više od nekoliko boja pa nek puste maštu na volju na kraju nisam još definirao kraj za sada se trudim da sa što manje love naravno sa velikom voljom završim projekt do kraja osmog mjeseca (izlazi mi rega na lady Dy)
spremne za probu visine tj. ako budu Cmr-ke stale po širini ,a ak stanu onda cmr-ke idu na uređivanje
, 
jer se u rezervi drži i treća verzija(ovisi o lovi) a to bi bilo sve tablice koje sam dobio sa godinama vožnje oldtimer ralla-a po ljepoj našoj skeniram u crno bijelu verziju i lagano ih ljepim po autu bez neke simetrije, ali za sada nisam za to jer onda bi se vjerovatno to svidjelo samo meni i nikome drugom, a kad smo kod ukusa bolje je ne raspravljati, a vezano za to čak je bila brija da klincima dam kistove i više od nekoliko boja pa nek puste maštu na volju na kraju nisam još definirao kraj za sada se trudim da sa što manje love naravno sa velikom voljom završim projekt do kraja osmog mjeseca (izlazi mi rega na lady Dy)spremne za probu visine tj. ako budu Cmr-ke stale po širini ,a ak stanu onda cmr-ke idu na uređivanje
, 

oldschool- Aktivni Član

- Broj komentara: 145
Registration date: 08.02.2010

oldschool- Aktivni Član

jadan čami u tami
čeka da zamjeni lady
, 
, 

oldschool- Aktivni Član

A što reći....ukusi su zbilja različiti.

Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 867
Registration date: 07.12.2009
vidiš sa vremenom ti neke stvari postaju jasnije , moj primjer da sam do sada promjenio jako puno oldtimer vozila i svi su bili na špagu kak se veli od kroma do boje,jednostavno bio sam bolestan na to, međutim ja još uvijek volim oldtimer vozila samo kaj nemam love za nove branike, za dobru pripremu i dobrog majstora koji bu mi to napravio i polakirao i još da ja budem zadovoljan što je nemoguće jer delam jako dugo u lakirnici doduše u auto industriji pa kad se naučiš na dobre stvari teško je naći majstora za malo novaca a da posao bude dobar,pa sada kad se ima manje love radi se tak meni je ovog trenutka sve ovo zajebancija i ne patim više od toga da imam šminku već funkcionalnost, trenutno imam tri auta i 10-tak motocikala i nemogu si priuštiti restauraciju o kojoj ti pričaš, 

oldschool- Aktivni Član

bumo vidjeli njegov projekt kad dodje vrijeme....

miniV8- Administrator

- Broj komentara: 4365
Registration date: 20.07.2009
Da kad dojde vrjeme. Ja isto volim oltajmere i imam veliki san al to nije za ovu temu. Treba ic postepeno i radit jedan po jedan. Znam ja covjeka kaj je zapocel nekoliko stvari i od svega odustal. Zato jedan auto slozis ili motor pa kad je gotovo tek onda razmisljat kak dalje. Jer hrpa toga a sve stoji ima malu vrjednost. Radije prodaj nekom ko ima love pa bu slozio nego da jos mnogo god stoji u cosku i ceka neke bolje dane. Meni stoji peglica samo zato kaj zelim da bu cabrio. A papiri limar lakirer i ostalo oko 20 tisuca kn. A za 3 tisuce eura imam fiata 1200 orginal cabrio i da ga slozim imam ga godina. Al love se nema. Ja ti velim ficu zastiti temeljnom pa kobit izvana spric kit pa onda stavi boju po zelji. Radije cvrenu mat i crne felge nek se vidi da je slozen sa ukusom. Jer ak je lose ureden svak bu pito ko je radio kak je to los majstor bil. Time sam sebe ponizujes. A sretno dalje u radovima.

Miljac nemoj se ljutit ali moram reći jednu stvar, pričaš gluposti. Nisi vidio auto, tak da... Auto je zdrav da zdraviji ne može biti, a Gigi ovo radi zato što želi imati željezni auto a ne zažbukan sa milimetar, dva, kita. Auto je bio očajno polakiran i mjestimice nepotrebno previše nakitan, plus na to sve je da je žbukan i preko blata i prljavštine, prišteva hrđice mjestimice itd. A Gigi sad radi ono što je trebao napraviti netko daleko prije njega, a izgled auta je osmišljen da njega zadovoljava, sasvim je svejedno koje će biti boje... to je stvar vlasnika, poanta je da je fićo zdrav i da se ovo radi sa ciljem da takav ostane i da se kroz vrlo kratko vrijeme krene vozit s njim.
Mislim da se nema tu više kaj puno za reći, naročito mi se sviđa kako se radi prednji trap, mljac!
Bravo Gigi!
edit: najjednostavnije rečeno, Gigi vrti film u nazad i vraća se u fazu pripreme auta za lakiranje, koja je ovdje nažalost zakazala kod prijašnjeg vlasnika
Mislim da se nema tu više kaj puno za reći, naročito mi se sviđa kako se radi prednji trap, mljac!
Bravo Gigi!

edit: najjednostavnije rečeno, Gigi vrti film u nazad i vraća se u fazu pripreme auta za lakiranje, koja je ovdje nažalost zakazala kod prijašnjeg vlasnika

Floyd ZG- Aktivni Član

- Broj komentara: 979
Registration date: 29.11.2009
Pa vec sam reko da svako ima svoj nacin rada. Ja sam reko da je ljepo vidjet kak neko radi. I zelim svakom ko sreduje ficu da to napravi sto je bolje sa sto vise novih djelova. To bi znacilo da ak je trul i ak se fico ispjeskari pa stavi novi pragovi rubnjaki ak treba podovi itd nakon toga dobra zastita i to mora 10g vozit svaki dan bez hrde ili jos bolje pocincat cjelog . No mi to radimo kak imamo love. Ukusi su razliciti i ak ga to cini sretnim nek bude takav. Vidim da je dobar poso napravio i da se trudi i neka nastavi jer mu bu fico zahvalan.

Zahvalan će biti onaj ko bu ga vozil poslje Gigija, jer neće imat zažbukan auto sa 100 i jednim iznenađenjem ispod kita.

Floyd ZG- Aktivni Član

- Broj komentara: 979
Registration date: 29.11.2009
mislim da je dosta off topica.... nemojte da počnemo sa sankcijama, a ove poruke koje su suvišne ću prebaciti u neku drugu temu pa se prepucavajte i ja skupa sa vama ali mislim da je vrijeme da prestanemo čovjeku srati po temi........

miniV8- Administrator

Zivio predsjednik. Ma niko mu nezeli zlo. Daj boze da ima dva puta vise oltajmera nego kaj sad ima. Samo nek radi ljepo i posteno da moze unucima pokazivat svojih ruku djelo. Tak da samo nastavi sa ficom dalje. Valjda bum dobio dir u njemu. Ficu sam vozio svega dva puta uzivotu i to po nekim livadama itd. A doci ce dan kad bum ga i ja imal.

Moj pokojni djed Marko je uvjek govorio "Bog vidi,ljudi ne vjeruju" za nešto više sile, a to se tiče Gigijeva fićeka,ni ja nisam vjerovao dok nisam vidio fiću,nema se tu šta govorit ako izostavimo samo pohvale.
Gigi ti se drž one "Selo priča Matu(Gigija) nebriga!" i teraj to samo dalje pa kad ga zgotoviš onda ćemo dalje drobit,a do tad lijep pozdrav...
Gigi ti se drž one "Selo priča Matu(Gigija) nebriga!" i teraj to samo dalje pa kad ga zgotoviš onda ćemo dalje drobit,a do tad lijep pozdrav...

Marko ZG- Aktivni Član

- Broj komentara: 918
Registration date: 03.04.2010
malo se probala nijansa jednom specijalnom metodom nanošenja farbe tek toliko da se vidi kak bu zgledalo, ja sam zadovoljan.............
to je za sada velika tajnost koju je imao prilike vidjeti samo predsjednik osobno i sam se uvjeriti u kvalitetu lakiranja...............
skoro sam zaboravio, malo sam očistil žmigavac

skoro sam zaboravio, malo sam očistil žmigavac

oldschool- Aktivni Član

moram reći da je kvaliteta stvarno odlična, ali nesmijem vam reći s čim je farbano..... gigi svaka čast...! 

miniV8- Administrator

Stranica 7 / 15. •
1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15 
Stranica 7 / 15.