FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

Nabava dijelova u Beogradu

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Nabava dijelova u Beogradu

Postaj by Gost on pon vel 08, 2010 12:46 pm

Bio sam u Beogradu i nabavio sve dijelove za svog figuara. Oko nabave dijelova najviše mi je pomogao fičoman Gajbica iz foruma Nacionalna klasa i ovim putem mu se još jedanput zahvaljujem. Pozna sve živo u Beogradu. Što se tiće cijena dijelova 200% jeftiniji nego kod nas. Dijelova ima više manje sve i ako bilo kaj kome treba neka se javi Gajbici.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Re: Nabava dijelova u Beogradu

Postaj by miniV8 on pon vel 08, 2010 12:58 pm

gajbica se nešto naljutio na nas s toga ga više nema na ovom forumu! Rolling Eyes

miniV8
Super Aktivni Član Foruma
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 4666
Registration date: 20.07.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on pon vel 08, 2010 1:04 pm

Ne vjerujen jer sam vozio neke dijelove za dečke iz Zagreba. Stvarno si je dao truda da dođem do svih dijelova i to za male pare.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by NightRider on pon vel 08, 2010 9:28 pm

I meni je pomoga mali huligančić Gajbica, ima stvarno sve, svaka mu čast.... evo nedavno sam kupija kod njega pojačani set kvačila za fiću, sad tek imam super kvačilo koje ne trese i odlično odvaja i lipi.... to bih svakome preporučija a cijena je ista kao običnog kvačila koje se može kupit ovde kod nas!

NightRider
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on uto vel 09, 2010 7:21 am

I ja sam kupio takvo kvačilo. To radi jedan obrtnik i isključivo kvačila. Radiona mu izgled ko kokošinjac. Problem kod Gajbice je taj što počne funkcionirati iza 11sati, ali svaka mu čast. Čak mi je neke polovne dijelove poklonio. S njim se stvarno isplati poslovati. Pozdrav

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Abarth on uto ruj 28, 2010 2:14 pm

gornji grad je napisao/la:Problem kod Gajbice je taj što počne funkcionirati iza 11sati, ali svaka mu čast.

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy a kaj reći .... Very Happy Very Happy Very Happy

Abarth
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 539
Registration date: 16.04.2009

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics