planirana ruta za 1. susret 2010. promotivna vožnja ZG-SAMOOBOR
Stranica 2 / 7. • Share •
Stranica 2 / 7. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Re: planirana ruta za 1. susret 2010. promotivna vožnja ZG-SAMOOBOR
Šjor puyol odlična ideja!

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009

puyolov tata- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 1939
Registration date: 04.04.2009
mini,ako tako bude da cemo ici na trg,onda ima cak mogucnosti da ja dojdem sa HAK-ovom ficom,i da predvodim kolonu,moja firma je vec zainteresirana da nam pomogne u organizaciji,samo mi moras tocno potvrditi datum,da pregovaram dalje.....

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
još nije sigurno za trg, to pregovaram još, a i još nismo dobili zeleno svjetlo od policije
btw imat cemo policijsku pratnju i milicijsku nadam se! hehe
vidi što možeš napraviti to bi bilo super da dodje HAK-ov fićo na skup
Zadnja promjena: miniV8; sri vel 24 2010, 07:49; ukupno mijenjano 1 put.

miniV8- Administrator

- Broj komentara: 4365
Registration date: 20.07.2009
dobit cemo prka budi optimist!

miniV8- Administrator

Dečki svaka čast,sve više se iznenadim kad dođem tu! Samo naprijed!
Stvarno! I taj HAK-ov fićo bi bil odličan dodatak! 
Preodličan stvarno! Ljudi,to bi morala televizija popratiti svakako! Javiti svim tv postajama što se organizira...
danas sam napokon našao osobu kod koje se to rješava.
Za trg moram dobit odobrenje gradolnačelnika, to mi nije problem dobit ako me primi oči u oči , ali ako ide napismeno ili putem telefona to sam 200% siguran da će biti od*eb.
Da bi dalje mogo maltretirat ljude potrebno mi je:
Točan datum, točno vrijeme nalaženja u Adžijinoj, točno vrijeme polaska u Adžijinoj, TOČNO vrijeme dolaska i odlaska s trga, dalje sve može biti okvirno, treba mi točna ruta, i pomoćna ruta ukoliko ne dobijemo trg, treba mi okviran broj autiju koliko bi ih bilo.
Drugi uvijeti:
1. SVAKI auto treba biti TEHNIČKI ISPRAVAN i REGISTRIRAN inače će biti isključen iz prometa i dobiti će veliku kaznu (puko sam kad su mi to rekli). Postoji čak i mogućnost privremenog registriranja ali auto mora proći tehnički
2. Moramo imati 10% redara od onoliko ljudi koliko će biti. Znači ako nas bude 100 treba biti 10 redara. Redari smiju biti interni tj. smije biti bilo tko od nas tko je dovoljno odgovoran. U slučaju ekscesa odbija se sve o organizatorovu glavu.
3. Što se tiče milicije fićeka i hak fićeka, smiju sudjelovat ali SAMO i IZRIČITO ako su registrirani i tehnički ispravni, a murjaci su mi rekli da je to nemoguće, tj. da se auto sa obilježjima poput haka ili bilo kakve vrste policije nemogu registrirati na civila
4. Policijsku pratnju ćemo dobiti svakako to nije nikakav problem
5. Što se đamije tiče smijemo samo jedan krug oko nje napraviti - jedan PUNI krug i to je to
update slijedi
Za trg moram dobit odobrenje gradolnačelnika, to mi nije problem dobit ako me primi oči u oči , ali ako ide napismeno ili putem telefona to sam 200% siguran da će biti od*eb.
Da bi dalje mogo maltretirat ljude potrebno mi je:
Točan datum, točno vrijeme nalaženja u Adžijinoj, točno vrijeme polaska u Adžijinoj, TOČNO vrijeme dolaska i odlaska s trga, dalje sve može biti okvirno, treba mi točna ruta, i pomoćna ruta ukoliko ne dobijemo trg, treba mi okviran broj autiju koliko bi ih bilo.
Drugi uvijeti:
1. SVAKI auto treba biti TEHNIČKI ISPRAVAN i REGISTRIRAN inače će biti isključen iz prometa i dobiti će veliku kaznu (puko sam kad su mi to rekli). Postoji čak i mogućnost privremenog registriranja ali auto mora proći tehnički
2. Moramo imati 10% redara od onoliko ljudi koliko će biti. Znači ako nas bude 100 treba biti 10 redara. Redari smiju biti interni tj. smije biti bilo tko od nas tko je dovoljno odgovoran. U slučaju ekscesa odbija se sve o organizatorovu glavu.
3. Što se tiče milicije fićeka i hak fićeka, smiju sudjelovat ali SAMO i IZRIČITO ako su registrirani i tehnički ispravni, a murjaci su mi rekli da je to nemoguće, tj. da se auto sa obilježjima poput haka ili bilo kakve vrste policije nemogu registrirati na civila
4. Policijsku pratnju ćemo dobiti svakako to nije nikakav problem
5. Što se đamije tiče smijemo samo jedan krug oko nje napraviti - jedan PUNI krug i to je to
update slijedi
Prka svaka čast na trudu!!! i opet svaka čast!!! i još deset puta..... ja dolazim sigurno, a vjerovatno ću uspit nagovorit još nekoga iz Splita! Pozzz

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009
Ruta kroz Zagreb mi se jako sviđa ( pogotovo što bi prošli kroz moj kvart-Špansko ), ali mi nije jasna organizacija starta u pivnici. Naime tochno ispred pivnice ima recimo 10-ak mjesta i još 5 sa strana za bochno parkiranje. Pretpostavimo da che u najmanju ruku ficheka i pratechih vozila (peglica) biti 20 -ak. Pa me zanima kako mislite organizirati taj dio jer na startu moramo biti svi poslagani jedan do drugoga a subotom je parking prepun gostiju iz pivnice ?

Juraj83- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 238
Registration date: 04.08.2009
Nedajte se veslat, trudite se i dalje kao i do sad, samo hrabro i požrtvovno, uspjet ćemo mi to napravit, ako kaj treba pomoći tu sam!

Floyd ZG- Aktivni Član

- Broj komentara: 979
Registration date: 29.11.2009
2 pegla zg: buš redaril bez brige, hahaha

miniV8- Administrator

BRAVO DEČKI TAK SE DELA !!!!!!!!!!!!!!!
Sad nastupaju Sanoborci kaj piju vino z lonci !!!!!!!!!!!!!
Sad nastupaju Sanoborci kaj piju vino z lonci !!!!!!!!!!!!!

puyolov tata- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 1939
Registration date: 04.04.2009
Stranica 2 / 7. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Similar topics» planirana ruta za 1. susret 2010. promotivna vožnja ZG-SAMOOBOR
» 17.10.2010. susret FIATISTA :d):
» 6. OLD SCHOOL DESANT: OZALJ 24.- 25.4.2010.
» Ždrijeb Lige Prvaka 2010/11
» Pretkola Lige Prvaka 2010/11
» 17.10.2010. susret FIATISTA :d):
» 6. OLD SCHOOL DESANT: OZALJ 24.- 25.4.2010.
» Ždrijeb Lige Prvaka 2010/11
» Pretkola Lige Prvaka 2010/11
Stranica 2 / 7.