FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

sol i automobili

Stranica 2 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: sol i automobili

Postaj by johan on sub vel 27 2010, 15:13

hahaha nismo nismo tek smo poceli:
http://www.vidiauto.com/aktualno/priprema_automobila_za_proljece/
http://www.vidiauto.com/off_record/index07.php?id=zima.php

johan
Moderator
Moderator

Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009

[Vrh] Go down

Postaj by bixic on sub vel 27 2010, 15:36

Jel trebam još šta reć???

bixic
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 206
Registration date: 04.02.2010

http://www.starikotaci.hr/forummz/index.php

[Vrh] Go down

Postaj by johan on sub vel 27 2010, 15:49

ne kuzim scratch

johan
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by bixic on sub vel 27 2010, 16:11

Svake godine kad prođe soljenje valjda mi dođe 20 ljudi da bi si oprali sol. Naravno, ja budala ih pustim da se koriste mojim strojem i miniwashom i za to im ne uzmem ni kune. Što znači da postoje ljudi kojima je stalo da si doooobro isperu auto. Na žalost, postoje i oni drugi koje boli ku*ac jer znaju da će auto prodat taman kad počne cvijetat...

bixic
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by NightRider on sub vel 27 2010, 17:56

Kad kupite auto koje je voženo po soli, samo stanete u tišinu i čujete ga kako gnjili, heheh

NightRider
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by jasmin.ck on sub vel 27 2010, 22:55

Gospodo nebih se ja slozio s time da kod vas nema soli.... Ima je i to više nego u kontinentalnom dijelu. Istina je da se kod nas ceste više sole i naravno da je štetno za auto, al kod vas je ta sol u zraku. Ja puno radim po moru...od istre, primorja i dalmacije (baš se jučer vratil iz Vodica) i znam u građevini da se kod vas puno bolje moraju zaštitit metalni dijelovi na objektima... Čisti primjer su vam balkonske ograde od inoxa . U Zagrebu ih povare malo ofarbaju varove i 20g miran... Isto to napravili(ista ekipa isti materijal) u Baškoj na Krku jedna sezona sve pohrđalo a varovi pogotovo.. KPMO ormariči..(za brojila hepa) isti proizvođač kod nas bravice rade godinama, na moru ako je ne zalijepiš ili zaštitiš za dvije godine nečeš je više odključat..Da ne pričam o žljebovima...Šteta što nisam poslikal.. I ima još puno primjera da ne nabrajam... uglavnom po meni nema veze odakle je auto več ko ga je i kako održavao...

jasmin.ck
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 445
Registration date: 15.04.2009

[Vrh] Go down

Postaj by NightRider on sub vel 27 2010, 23:05

Zato mi dalmatinci ne solimo spizu, hahahahaa, ovde auti propadaju ako su drito uz more, ali ako je dalje od mora može trajat 100 godina, fićo mi je star 31 godinu i nigdi nije sagnjija, baš nigdi!

NightRider
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by johan on sub vel 27 2010, 23:17

jasmin-e bas si frajercina,a zasto,evo zasto:Ja puno radim po moru...od istre, primorja i dalmacije (baš se jučer vratil iz Vodica) i znam u građevini da se kod vas puno bolje moraju zastititi metalni dijelovi na objektima...
sta se nisi javija,niti nista,srami se....hahahahahaha javi se drugi put...usput kad spominjes gradjevinu cim se ti bavis ako nije tajna....pazi bija je u vodicama (7 km udaljene).hahahahahaa

johan
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by jasmin.ck on sub vel 27 2010, 23:20

NightRider je napisao/la:Zato mi dalmatinci ne solimo spizu, hahahahaa, ovde auti propadaju ako su drito uz more, ali ako je dalje od mora može trajat 100 godina, fićo mi je star 31 godinu i nigdi nije sagnjija, baš nigdi!

Hehehe.... ovo još nisam čuo al ima logike.....

pivo

jasmin.ck
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by jasmin.ck on sub vel 27 2010, 23:22

johan je napisao/la:jasmin-e bas si frajercina,a zasto,evo zasto:Ja puno radim po moru...od istre, primorja i dalmacije (baš se jučer vratil iz Vodica) i znam u građevini da se kod vas puno bolje moraju zastititi metalni dijelovi na objektima...
sta se nisi javija,niti nista,srami se....hahahahahaha javi se drugi put...usput kad spominjes gradjevinu cim se ti bavis ako nije tajna....pazi bija je u vodicama (7 km udaljene).hahahahahaa

Ma nije tajna naravno. Bavim se elektroinstalacijama. Dolazim opet za tjedan ili dva... Javim ti se obavezno...

jasmin.ck
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by johan on sub vel 27 2010, 23:25

rijesija sam instalaciju,mislija sam da se slucajno bavis knaufom pa da cujem i profi misljenje,dodji bez obaveze al si dobro dosa kad god oces..... Cool

johan
Moderator
Moderator

[Vrh] Go down

Postaj by jasmin.ck on sub vel 27 2010, 23:27

Ok. cheers

jasmin.ck
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Hrki on ned vel 28 2010, 00:21

jasmin.ck je napisao/la:Gospodo nebih se ja slozio s time da kod vas nema soli.... Ima je i to više nego u kontinentalnom dijelu. Istina je da se kod nas ceste više sole i naravno da je štetno za auto, al kod vas je ta sol u zraku. Ja puno radim po moru...od istre, primorja i dalmacije (baš se jučer vratil iz Vodica) i znam u građevini da se kod vas puno bolje moraju zaštitit metalni dijelovi na objektima... Čisti primjer su vam balkonske ograde od inoxa . U Zagrebu ih povare malo ofarbaju varove i 20g miran... Isto to napravili(ista ekipa isti materijal) u Baškoj na Krku jedna sezona sve pohrđalo a varovi pogotovo.. KPMO ormariči..(za brojila hepa) isti proizvođač kod nas bravice rade godinama, na moru ako je ne zalijepiš ili zaštitiš za dvije godine nečeš je više odključat..Da ne pričam o žljebovima...Šteta što nisam poslikal.. I ima još puno primjera da ne nabrajam... uglavnom po meni nema veze odakle je auto več ko ga je i kako održavao...

jasmine ti si pomjeso kope i spade,ti govoris o mjestima koji su sami na moru baska je mjesto na samom moru,ali ja primjer zivim na grobniku i tu nema nikakve soli,primjer otocni auti su isto u banani kao i kontinentalni jer zimi kad puse bura nosi sol po otoku ,isto tako i naselja koja su skroz uz more ali to su primjeri od 20% a oni ostalih 80% ne dolaze u dodir sa soli osim zima kad s tu i tamo pospe cesta.
mogo si viditi mog ficu sad kad je rastavljen kako je zdrav i o sta je nesto otisao je zbog toga sta je 2 god stajao u travi a ostalih 28 godina nikad nije vidio garaze i stajo je na parkingu ispred zgrade i bio svaki dan u pokretu pa ga nigdje nije nacelo tako je i sa onih 80% vozila koje se voze primjer po rijeci

Hrki
Administrator
Administrator

Broj komentara: 5021
Registration date: 18.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by bixic on ned vel 28 2010, 00:37

Pa ni moj Trabant nigdje nije bio hrđav a bogami ni taj nije vidio garažu iznutra... Al' je*ešga, pojele ga svinje jednog jutra... lol!

bixic
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Filip on ned vel 28 2010, 10:48

hahaha a jeste zasolili temu.sve se osjeti sol kad čitam sve to Very Happy Very Happy

Filip
GLAVNI SUPER MAX ADMIN
GLAVNI SUPER MAX ADMIN

Broj komentara: 2753
Registration date: 18.02.2009

http://www.ficoforum.net/

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics