sol i automobili
Stranica 2 / 4. • Share •
Stranica 2 / 4. •
1, 2, 3, 4 
Re: sol i automobili
hahaha nismo nismo tek smo poceli:
http://www.vidiauto.com/aktualno/priprema_automobila_za_proljece/
http://www.vidiauto.com/off_record/index07.php?id=zima.php
http://www.vidiauto.com/aktualno/priprema_automobila_za_proljece/
http://www.vidiauto.com/off_record/index07.php?id=zima.php

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
ne kuzim 

johan- Moderator

Svake godine kad prođe soljenje valjda mi dođe 20 ljudi da bi si oprali sol. Naravno, ja budala ih pustim da se koriste mojim strojem i miniwashom i za to im ne uzmem ni kune. Što znači da postoje ljudi kojima je stalo da si doooobro isperu auto. Na žalost, postoje i oni drugi koje boli ku*ac jer znaju da će auto prodat taman kad počne cvijetat...
Kad kupite auto koje je voženo po soli, samo stanete u tišinu i čujete ga kako gnjili, heheh

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009
Gospodo nebih se ja slozio s time da kod vas nema soli.... Ima je i to više nego u kontinentalnom dijelu. Istina je da se kod nas ceste više sole i naravno da je štetno za auto, al kod vas je ta sol u zraku. Ja puno radim po moru...od istre, primorja i dalmacije (baš se jučer vratil iz Vodica) i znam u građevini da se kod vas puno bolje moraju zaštitit metalni dijelovi na objektima... Čisti primjer su vam balkonske ograde od inoxa . U Zagrebu ih povare malo ofarbaju varove i 20g miran... Isto to napravili(ista ekipa isti materijal) u Baškoj na Krku jedna sezona sve pohrđalo a varovi pogotovo.. KPMO ormariči..(za brojila hepa) isti proizvođač kod nas bravice rade godinama, na moru ako je ne zalijepiš ili zaštitiš za dvije godine nečeš je više odključat..Da ne pričam o žljebovima...Šteta što nisam poslikal.. I ima još puno primjera da ne nabrajam... uglavnom po meni nema veze odakle je auto več ko ga je i kako održavao...

jasmin.ck- Aktivni Član

- Broj komentara: 445
Registration date: 15.04.2009
Zato mi dalmatinci ne solimo spizu, hahahahaa, ovde auti propadaju ako su drito uz more, ali ako je dalje od mora može trajat 100 godina, fićo mi je star 31 godinu i nigdi nije sagnjija, baš nigdi!

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009
jasmin-e bas si frajercina,a zasto,evo zasto:Ja puno radim po moru...od istre, primorja i dalmacije (baš se jučer vratil iz Vodica) i znam u građevini da se kod vas puno bolje moraju zastititi metalni dijelovi na objektima...
sta se nisi javija,niti nista,srami se....hahahahahaha javi se drugi put...usput kad spominjes gradjevinu cim se ti bavis ako nije tajna....pazi bija je u vodicama (7 km udaljene).hahahahahaa
sta se nisi javija,niti nista,srami se....hahahahahaha javi se drugi put...usput kad spominjes gradjevinu cim se ti bavis ako nije tajna....pazi bija je u vodicama (7 km udaljene).hahahahahaa

johan- Moderator

NightRider je napisao/la:Zato mi dalmatinci ne solimo spizu, hahahahaa, ovde auti propadaju ako su drito uz more, ali ako je dalje od mora može trajat 100 godina, fićo mi je star 31 godinu i nigdi nije sagnjija, baš nigdi!
Hehehe.... ovo još nisam čuo al ima logike.....

jasmin.ck- Aktivni Član

johan je napisao/la:jasmin-e bas si frajercina,a zasto,evo zasto:Ja puno radim po moru...od istre, primorja i dalmacije (baš se jučer vratil iz Vodica) i znam u građevini da se kod vas puno bolje moraju zastititi metalni dijelovi na objektima...
Ma nije tajna naravno. Bavim se elektroinstalacijama. Dolazim opet za tjedan ili dva... Javim ti se obavezno...

jasmin.ck- Aktivni Član

rijesija sam instalaciju,mislija sam da se slucajno bavis knaufom pa da cujem i profi misljenje,dodji bez obaveze al si dobro dosa kad god oces..... 

johan- Moderator

jasmin.ck- Aktivni Član

jasmin.ck je napisao/la:Gospodo nebih se ja slozio s time da kod vas nema soli.... Ima je i to više nego u kontinentalnom dijelu. Istina je da se kod nas ceste više sole i naravno da je štetno za auto, al kod vas je ta sol u zraku. Ja puno radim po moru...od istre, primorja i dalmacije (baš se jučer vratil iz Vodica) i znam u građevini da se kod vas puno bolje moraju zaštitit metalni dijelovi na objektima... Čisti primjer su vam balkonske ograde od inoxa . U Zagrebu ih povare malo ofarbaju varove i 20g miran... Isto to napravili(ista ekipa isti materijal) u Baškoj na Krku jedna sezona sve pohrđalo a varovi pogotovo.. KPMO ormariči..(za brojila hepa) isti proizvođač kod nas bravice rade godinama, na moru ako je ne zalijepiš ili zaštitiš za dvije godine nečeš je više odključat..Da ne pričam o žljebovima...Šteta što nisam poslikal.. I ima još puno primjera da ne nabrajam... uglavnom po meni nema veze odakle je auto več ko ga je i kako održavao...
jasmine ti si pomjeso kope i spade,ti govoris o mjestima koji su sami na moru baska je mjesto na samom moru,ali ja primjer zivim na grobniku i tu nema nikakve soli,primjer otocni auti su isto u banani kao i kontinentalni jer zimi kad puse bura nosi sol po otoku ,isto tako i naselja koja su skroz uz more ali to su primjeri od 20% a oni ostalih 80% ne dolaze u dodir sa soli osim zima kad s tu i tamo pospe cesta.
mogo si viditi mog ficu sad kad je rastavljen kako je zdrav i o sta je nesto otisao je zbog toga sta je 2 god stajao u travi a ostalih 28 godina nikad nije vidio garaze i stajo je na parkingu ispred zgrade i bio svaki dan u pokretu pa ga nigdje nije nacelo tako je i sa onih 80% vozila koje se voze primjer po rijeci

Hrki- Administrator

- Broj komentara: 5021
Registration date: 18.02.2009
Pa ni moj Trabant nigdje nije bio hrđav a bogami ni taj nije vidio garažu iznutra... Al' je*ešga, pojele ga svinje jednog jutra... 

Stranica 2 / 4. •
1, 2, 3, 4 
Similar topics» Najgori automobili svih vremena
» P: Knjiga o Zastavi
» Nije fico,al je u duhu tog vremena,Yugo 1.6 SOHC :)
» škoda 1000MB nisam sam.
» UPOZORENJE ZA LJUDE SA SLABIM SRCEM ,napušteni auto salon! šmrc pogledajte preko 200 auta
» P: Knjiga o Zastavi
» Nije fico,al je u duhu tog vremena,Yugo 1.6 SOHC :)
» škoda 1000MB nisam sam.
» UPOZORENJE ZA LJUDE SA SLABIM SRCEM ,napušteni auto salon! šmrc pogledajte preko 200 auta
Stranica 2 / 4.