FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

sol i automobili

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: sol i automobili

Postaj by prka126 on pon oľu 01 2010, 01:41

bixic je napisao/la:Ajde Prka, trljaj mi i ti SOL na rane!!! Svi u mojoj ekipi znaju da sam lood za Trabijima i svako toliko mi netko podvali kajlu...

Oh onda si ti ko ja sa tristaćima. Ali stvarno postoji jedan romski film u kojem povremeno prebace scenu na to kako svinja jede trabanta i na kraju filma ga do kraja pojede. Uopće se ta scena ne uklapa u film ali eto... Rom production.

prka126
Super Aktivni Član Foruma
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 2581
Registration date: 18.09.2009

http://www.ficoforum.net

[Vrh] Go down

Postaj by bixic on pon oľu 01 2010, 09:02

Vezano za tristača, zadnjeg sam vidio prije par mjeseci parkiranog na Malešnici, u ulici A. T. Mimare. Vizualno je bio u OK stanju, vidi se da je vlasnik ljubitelj tog auta, međutim u zadnje vrijeme ga ne viđam. Sad, dal je prodan il' ja baš potrefim u krivo vrijeme prolazit...

bixic
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 206
Registration date: 04.02.2010

http://www.starikotaci.hr/forummz/index.php

[Vrh] Go down

Postaj by Floyd ZG on uto oľu 02 2010, 17:57

Jedan odličan trile stoji na Baštijanovoj, stajao je, sad ne znam. Bio parkan baš uz cestu, od Drvinja prema Selskoj sa desne strane, bela lađa.

Floyd ZG
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 980
Registration date: 29.11.2009

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics