FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

KUPUJEM FIĆU IZ "NACIONALNE KLASE"

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

KUPUJEM FIĆU IZ "NACIONALNE KLASE"

Postaj by mirekk on ned oľu 14 2010, 16:28

Kupio bi fiću koji je stvarno vozio u "NACIONALNOJ KLASI".
Da li neko zna za takvog fiću? glasine? nekej?

mirekk
Član
Član

Broj komentara: 24
Registration date: 27.02.2010

[Vrh] Go down

Re: KUPUJEM FIĆU IZ "NACIONALNE KLASE"

Postaj by johan on ned oľu 14 2010, 18:30

nije red da odgovaram u oglasniku ali fico NK klase se sam pravi u kucnoj radinosti,ali po pravilniku nacional klase,a pravila se znaju..
tako da bas tog odredjenog ficu sta ti trazis moze bilo ko napraviti u svojoj garazi(stavit auspuh i karburator) i reci da je nacional klasa fico....

johan
Moderator
Moderator

Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009

[Vrh] Go down

Postaj by mirekk on ned oľu 14 2010, 19:15

mogu ga i ja napraviti, ali mene zanima auto koji je nastupao i ima povijest...

mirekk
Član
Član

Broj komentara: 24
Registration date: 27.02.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Hrki on ned oľu 14 2010, 19:31

ja jos nisam cuo da tako nesto postoji u hr,ali nikad se nezna mozda ima treba probat pronaci.
puno uspjeha u trazenju ako sta cujem ja cu ti javiti ali cisto sumljam je to pak nisam nikad ni nacuo da neko ima ili je imo na nasim podrucjima (mislim u zadnjih 15 godina koliko se ja bavim sa ficama )

Hrki
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 5397
Registration date: 18.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by miniV8 on ned oľu 14 2010, 20:07

gajbica je prodavao jednog mislim za 1500€!

miniV8

Broj komentara: 4665
Registration date: 20.07.2009

[Vrh] Go down

Postaj by johan on ned oľu 14 2010, 23:04

ima sajbica sve,ali ko ce potvrditi dali ta fica ima povijest koju Mirekk zeli,necu previse u off ici ali mislim da je to nemoguce naci i jos pogotovo zdravo,ipak je to trkacica bila i morala se jednom zabiti u brdo(minimalno).....

johan
Moderator
Moderator

Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Filip on pon oľu 15 2010, 12:04

Ja mislim da je sve moguće,pa čak i to da jedan od tih fića stoji negdje u nekom dvorištu.. Zašto da ne..Bilo bi stvarno zanimljivo da se nađe takav primjerak.Naravno da je to gotovo nemoguće,ali mislim da postoji.

Možda se tema čini smješna,ali nije,ovo je dobra prilika da se svi raspitamo i saznamo postoji li takav fićo.. Kolega je postavio pitanje i na NK forumu,što je jako dobro jer tako su veće šanse da se dobije informacija.. Very Happy

Filip
GLAVNI SUPER MAX ADMIN
GLAVNI SUPER MAX ADMIN

Broj komentara: 2838
Registration date: 18.02.2009

http://www.ficoforum.net/

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics