KUPUJEM FIĆU IZ "NACIONALNE KLASE"
Stranica 1 / 1. • Share •
KUPUJEM FIĆU IZ "NACIONALNE KLASE"
Kupio bi fiću koji je stvarno vozio u "NACIONALNOJ KLASI".
Da li neko zna za takvog fiću? glasine? nekej?
Da li neko zna za takvog fiću? glasine? nekej?

mirekk- Član

- Broj komentara: 24
Registration date: 27.02.2010
Re: KUPUJEM FIĆU IZ "NACIONALNE KLASE"
nije red da odgovaram u oglasniku ali fico NK klase se sam pravi u kucnoj radinosti,ali po pravilniku nacional klase,a pravila se znaju..
tako da bas tog odredjenog ficu sta ti trazis moze bilo ko napraviti u svojoj garazi(stavit auspuh i karburator) i reci da je nacional klasa fico....
tako da bas tog odredjenog ficu sta ti trazis moze bilo ko napraviti u svojoj garazi(stavit auspuh i karburator) i reci da je nacional klasa fico....

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
mogu ga i ja napraviti, ali mene zanima auto koji je nastupao i ima povijest...

mirekk- Član

- Broj komentara: 24
Registration date: 27.02.2010
ja jos nisam cuo da tako nesto postoji u hr,ali nikad se nezna mozda ima treba probat pronaci.
puno uspjeha u trazenju ako sta cujem ja cu ti javiti ali cisto sumljam je to pak nisam nikad ni nacuo da neko ima ili je imo na nasim podrucjima (mislim u zadnjih 15 godina koliko se ja bavim sa ficama )
puno uspjeha u trazenju ako sta cujem ja cu ti javiti ali cisto sumljam je to pak nisam nikad ni nacuo da neko ima ili je imo na nasim podrucjima (mislim u zadnjih 15 godina koliko se ja bavim sa ficama )

Hrki- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 5397
Registration date: 18.02.2009
gajbica je prodavao jednog mislim za 1500€!

miniV8- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 4665
Registration date: 20.07.2009
ima sajbica sve,ali ko ce potvrditi dali ta fica ima povijest koju Mirekk zeli,necu previse u off ici ali mislim da je to nemoguce naci i jos pogotovo zdravo,ipak je to trkacica bila i morala se jednom zabiti u brdo(minimalno).....

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
Ja mislim da je sve moguće,pa čak i to da jedan od tih fića stoji negdje u nekom dvorištu.. Zašto da ne..Bilo bi stvarno zanimljivo da se nađe takav primjerak.Naravno da je to gotovo nemoguće,ali mislim da postoji.
Možda se tema čini smješna,ali nije,ovo je dobra prilika da se svi raspitamo i saznamo postoji li takav fićo.. Kolega je postavio pitanje i na NK forumu,što je jako dobro jer tako su veće šanse da se dobije informacija..
Možda se tema čini smješna,ali nije,ovo je dobra prilika da se svi raspitamo i saznamo postoji li takav fićo.. Kolega je postavio pitanje i na NK forumu,što je jako dobro jer tako su veće šanse da se dobije informacija..
Similar topics» KUPUJEM FIĆU IZ "NACIONALNE KLASE"
» ozivljavanje fice iz nacionalne klase
» "ludnica dan" + spašavanje fiće 77' + početak radova (by Neven)
» moj bjeli Fićo AKA TCR 1000: UNDER CONSTRUCTION "PART I."
» K: Felne 13" 4x98
» ozivljavanje fice iz nacionalne klase
» "ludnica dan" + spašavanje fiće 77' + početak radova (by Neven)
» moj bjeli Fićo AKA TCR 1000: UNDER CONSTRUCTION "PART I."
» K: Felne 13" 4x98
Stranica 1 / 1.