Što moji poznanici voze
Stranica 1 / 1. • Share •
Što moji poznanici voze
Slobodno u ovoj temi bacite i slike svojih poznanika, ako slučajno ovakva tema već postoji ja se ispričavam i močlim admine da je premjeste
Uglavnom, na slikama je formula koja je složena od fićinog podvozja, jugićevog 45 motora i dečko planira još stavit turbo gore. Zastava poly ima od forda 2.0 V6 motor, i kokpit od kockice, ostalo je ručni rad. Renault clio je neki dizel motor zaboravio sam koji, bitno je kod auta da je dečko složio amortizere ko na američkim autima, tak da auto može skakutat, sve je ručni rad, kao kontroler koristi gljivice sa joypada od playstationa i zasad na zadnjem sicu ima kompresor. Niže su i filmići iako nažalost zbog loše snimke se nevidi kako clio skače, a i kompresor je bio prazan.

Uglavnom, na slikama je formula koja je složena od fićinog podvozja, jugićevog 45 motora i dečko planira još stavit turbo gore. Zastava poly ima od forda 2.0 V6 motor, i kokpit od kockice, ostalo je ručni rad. Renault clio je neki dizel motor zaboravio sam koji, bitno je kod auta da je dečko složio amortizere ko na američkim autima, tak da auto može skakutat, sve je ručni rad, kao kontroler koristi gljivice sa joypada od playstationa i zasad na zadnjem sicu ima kompresor. Niže su i filmići iako nažalost zbog loše snimke se nevidi kako clio skače, a i kompresor je bio prazan.
Re: Što moji poznanici voze
sve mi se sviđa osim klia ovo je jedinstven primjer čuninga! nhf

miniV8- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 4665
Registration date: 20.07.2009
ljepa stojka,tj motorcic u njoj,jao je brunda... 

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
Iskreno ništa mi se ne sviđa....

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009
Poly je zadnji pogon i očekivao sam da vam se clio neće svidjet ali ono što je bitno da moj frend jednostavno voli elektroniku ko što mi volimo mehaniku, i bitno je to da je ama baš sve ručni rad. po meni bi auto bio čuning da ima milijon spojlera i takvih gluposti.
čuning nije stvar koliko plastike je na autu nego koliko neukusa je na autu u jednom trenutku kao ovaj kompresor na zadnjem sicu recimo ili boja auta ili prednji branik ili ili ili ......
kužiš?
kužiš?

miniV8- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 4665
Registration date: 20.07.2009
Kompresor je privremen dok ne uspije riješit jednu stvar do kraja, što se boje tiče crna i zelena su boje koje idu super jedna uz drugu, a što se branika tiče ja ih nebi stavljao, ali svatko ima svoj gušt. I na auto ništa nije bezveze nabacano nego je dobro raspoređeno
Similar topics» Što moji poznanici voze
» Moji ljubimci
» Novi Fico u Splitu - prve fotke
» drugovi FIATISTI nas opet pozivaju na susret...!
» Moji ljubimci
» Novi Fico u Splitu - prve fotke
» drugovi FIATISTI nas opet pozivaju na susret...!
Stranica 1 / 1.