FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

1000 tcr replica by ljubas

Stranica 1 / 32. 1, 2, 3 ... 16 ... 32  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

1000 tcr replica by ljubas

Postaj by ljubas on pet oľu 27, 2009 2:32 pm

Poštovana ekipa sa foruma, vjerojatno ste već upoznati sa činjenicom da svog crnog figuara uskoro prodajem i da sam kupio Swordfishov projekt koji mislim završiti do kraja. Laughing
Naravno da svog ćofa neću prodati sve dok ovog drugog ne složim ili barem budem pri kraju. Cool

Trenutno imam problema sa prijevozom jer mi frend koji ima kuku i prikolicu dolazi doma tek za Uskrs (na terenu je u Dubrovniku), tako da ću u Istru po fiću tek za 15-ak dana... uplata kolegi Swordfishu ide sutra, tako da smo i on i ja sigurni da ćof i sve ostalo za njega je moje vlasništvo. Twisted Evil

Do onda pozdrav svima, ovdje ću Vas dalje obavještavati o svemu vezano uz ovaj projekt.. sunny

ljubas
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 495
Registration date: 27.03.2009

[Vrh] Go down

Re: 1000 tcr replica by ljubas

Postaj by Hrki on pet oľu 27, 2009 6:14 pm

ajde bravo samo naprijed.znaci jos jedan stroj se opako sređuje.
samo neka nas ima da drzimo tu tradiciju

Hrki
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 5397
Registration date: 18.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by nedo on sri tra 01, 2009 6:22 pm

jedva cekam da vidim nastavak projekta i nesumljam da je fico iz dobrih dosao u dobre ruke samo ga ti dovedi u stanje kakvo zasluzuje Very Happy

nedo
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 260
Registration date: 19.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by ljubas on uto tra 07, 2009 7:23 am

Evo da malo osvježim temu. Smile
U subotu (dakle za 4 dana) idem u Istru (Raša) po Swordfishovog fiću... jedva čekam,
već sada ga sanjam i ne spavam dobro.
Nakon toga ću sve što donesem lijepo poslikati i staviti nas forum.

A onda slijediii... ja bih to nazvao prvo forumsko sređivanje ćofija. Sve što ću raditi,
pitat ću sve Vas za savjet, iako ću neke stvari odraditi upravo onako kako želim i,
naravno, kako se meni sviđa... ali bit će mnogo toga gdje ću trebati Vašu pomoć.

Dakle, subota - dan "D"... ekipa, u nedjelju slijedi izvještaj. bounce

ljubas
Počasni član
Počasni član

[Vrh] Go down

Postaj by nedo on uto tra 07, 2009 7:37 am

jedva cekamo da vidimo bit ce to fico za 5 cheers

nedo
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by nedo on sub tra 11, 2009 9:09 pm

ljudi sutra bi trebali dobit izvjestaj danas je kako je rekao ljubas isao po auto.... cheers

nedo
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Swordfish on ned tra 12, 2009 7:43 am

Hornet je napisao/la:Jutros smo se čuli bio je krenu po njega rekao je da će se javiti ,baš me zanima da izbaci te slike ,a uhvatila ga euforija sretan čovjek.

Upravo tako..sretan covjek je pokupio sve dijelove i krenuo put bjelovara...u 22:30h mi se javio da je sretno stigao i spustio ficeka na bjelovarsko tlo sa prikolice...detaljniji opis puta bude on sigurno napisao..ja mu zelim da zavrsi projekt do kraja...

Swordfish
Član
Član

Broj komentara: 27

[Vrh] Go down

Postaj by nedo on ned tra 12, 2009 9:35 am

joj pa tko nebi bio sretan kad ti nesto novo dolazi u garazu a jos je to fico hehe

nedo
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by ljubas on ned tra 19, 2009 12:22 am

Rekao sam da će slike biti u nedjelju, pa evo... znam da kasnim tjedan dana, ali bitno da je nedjelja... Very Happy

Fićek stigao doma!
Fićo je po papirima 750 LE, crveni, 81.g.
Mogu reći da je u jako dobrom stanju, gotovo nigdje trul, naročito podovi, pragovi, blatobrani, podvozje...
Sjedala su uistinu kao nova, i prednja i zadnja. Prednji kraj (osim limarije) je kompletno restauriran.

Dijelovi koji su stigli sa fićom:

-motor seat ibiza 903 ccm kompl. restauriran, može se vidjeti u Swordfishovoj temi...

-podovi, jedan samo površinska korozija, drugi kao nov...

- prerađene sportske papučice, Aluminijski "Abarth" karter,

- kočiona kliješta za prednji kraj od fiata 850 potpuno uređena i bregasta 269 stupnjeva (neznam od kojeg fiata)...

- još jedna getriba 750, sportski filter, glava volana, doslovce sve i svašta...

- bijeli žmigavci, poklopci prednje haube, ispušna grana 4-2-1...

- federi od pegle, ukrasni krom. poklopci felgi 12 cola, alu felge 5,5x13 cola kompl. uređene...

- 3 potpuno nove lamele, sportski retrovizor, nove prirubnice i gumigelenki, žmigavci, svašta pomalo...

Još je stigla jedna odlična vodena pumpa za fiću, hrpa poluosovina, sajli, rez. guma, razne korisne sitnice,
dinamo i komplet dihtunga za konačno uređenje motora, ali sam jednostavno zaboravio uslikati.

Eto, ekipa, to je za sada sve, a uskoro ću postaviti i slike svih dijelova koje sam do sada uspio prikupiti za fiću,
a koji će ići na ovog crvenog fiću koji će se složiti "do yaya". Nakon toga moram samo vidjeti šta mi još nedostaje,
pa to sve nabaviti i krenuti sa projektom dalje...

Cool Cool

Zadnja promjena: ljubas; ned tra 19, 2009 8:30 am; ukupno mijenjano 1 put.

ljubas
Počasni član
Počasni član

[Vrh] Go down

Postaj by cake on ned tra 19, 2009 1:13 am

oće li sređivanje ić u smjeru abartha,orginalnog ili tuninga 70-ih i početka 80-tih

cake
Član
Član

Broj komentara: 96
Registration date: 16.04.2009

[Vrh] Go down

Postaj by nedo on ned tra 19, 2009 8:00 am

sretno sa sredivanjem Very Happy

nedo
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by ljubas on ned tra 19, 2009 8:35 am

cake je napisao/la:oće li sređivanje ić u smjeru abartha,orginalnog ili tuninga 70-ih i početka 80-tih

Još neznam niti sam... original neće biti sigurno, nije to moj stil.
U ovom slučaju pokušat ću spojiti sve današnje novitete sa nekadašnjim izgledom fiće.

P.S. Oprostite na ovim slikama koje se samo djelomično mogu otvoriti, pokušao sam par puta
i nikako da se prikažu u punoj veličini...

ljubas
Počasni član
Počasni član

[Vrh] Go down

Postaj by cake on ned tra 19, 2009 10:58 am

moj neki savjet....neeeeeeeee
ioako se o guštima ne raspravlja al...od modernih tekovina bi triba bi samo radio sa mp3 playerom Smile))
ostavi ga u nekom oldschool štihu,kalan do ibera Smile,ostavi chrom branike,oldschool felge,mašina ti je već nabrijana....nabrij trap do kraja,iznutra samo eventualno od dodatne opreme neke oldschool kade(tipa muscle car)..
i to je to nkakve geđe međe jer bi ispa kontra efekt...NHF....ovo mi ja napravijaa da iman tako odakle počet,mislim na dobru šasiju i dobar motor

cake
Član
Član

Broj komentara: 96
Registration date: 16.04.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Rafo on pon stu 08, 2010 11:53 am

evo ljubas pocelo je ona jedna bregasta ima oznaku 219 i ta bregasta ti je od biankica 70 hp s tim da je jedan brig od ispusnog ventila dosta pohaban johan bi mogal znat sta ce se dogadat ali ja mislim da je jos uvijek bolje nju stavit nego onu standard odluci sam ocemo nju ili std stavit

Rafo

Broj komentara: 2591
Registration date: 30.09.2009

[Vrh] Go down

Postaj by ljubas on pon stu 08, 2010 12:41 pm

Stavi tu od biankića... bounce

ljubas
Počasni član
Počasni član