PEGLA MILJAC
Stranica 2 / 9. • Share •
Stranica 2 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: PEGLA MILJAC
getriba pegle ti je slicna koncepcijski kao ficina,tako da nema nekih problema sa njom,a od pande getriba naravno da ima sinhrone kao i svaka normalna auta....

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
MILJAC
A znam da su slicne. Ficine getribe se daju kombinirat malo od ove malo od one i evo jurilice. Al poznavatelji peglica znaju da su getribe im lose. E sad dal koji zupcanik od fice pase itd. Neki budu rekli pa ima dva cilindra pa nemoze to ic brzo. Stavit nove vece klipove glavu sa duplom frgom i auspuh pa pegla bu jurilica. A sad ak neko se kuzi kak kvalitetno i duzi period slozit neka napise. Hvala puno

Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 867
Registration date: 07.12.2009
Kod pegle ti je bitno da se šalta na vreme tak da ne BRUSIŠ sinhrone POGOTOVO ČETVRTU! Ak ju tu sačuvaš dugo buš ju teral bez problema.Obavezno prati trag ulja i ne dozvoli da ti fali kamoli da si na suhom HIP 90 !! SRETNO

puyolov tata- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 1938
Registration date: 04.04.2009
MILJAC
Hvala hvala. A o getribi i motoru cu razmisljat kad bu pegla koplet uredena. Trebam vidjet dal bu i ovaj motor radio i to se pokrenulo. Kocnice rade a sad sajle nove i tak redom malo po malo. A to tak slazem da iskristim ove dj koji stoje. Pa svaki savjet o uredivanju je dobrodoso. Slike budu pa budete vidli kak napreduju radovi.

početak radova, nekoliko slika

MILJAC
Evo da se malo pohvalim a to je da sam peglicu uspio pokrenut. Tocnije sam sam napravio dir u njoj nakon 10g kaj je stajala. Sad me ceka dalje slaganje. Al barem nesto se radi.

samo nek se kotrlja.... biti ce nešto od nje cim pali....

miniV8- Administrator

- Broj komentara: 4365
Registration date: 20.07.2009
hehe, zove me danas miljac i pita dal čujem nešto u pozadini? slušam ja i čujem samo neko rondanje i trokiranje. aaaaaaaaaaaaa reko upalio si peglu?!?!?!?! hahaha
prka126 je napisao/la:hehe, zove me danas miljac i pita dal čujem nešto u pozadini? slušam ja i čujem samo neko rondanje i trokiranje. aaaaaaaaaaaaa reko upalio si peglu?!?!?!?! hahaha
znači glačalo je upalilo

Hrki- Administrator

- Broj komentara: 5021
Registration date: 18.02.2009
Da peglica je upalila i sad treba dalje polako radit na njoj. A nezuri mi se nigdje pa kad bude bude. Kocnice su nove gore i sljedi joj ciscenje pa onda daljna dorada limarije pa lakiranje. Toliko za sada o radovima na peglici.

Majstore miljac sad kada je pegla zarondala, sad budeš se primil posla i brzo bu to gotovo. Samo daj.

miro- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 733
Registration date: 25.11.2009
Sretno dalje!!

puyolov tata- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 1938
Registration date: 04.04.2009
Zar si odustao od cabrio projekta???
Vidi kako može lijepo izgledati,imao ja ovu sa slika....

Bila je i ljepša,boja je bila metalik sa perlom,ali je malo oštećen prednji kraj u jednoj nezgodi pa je samo prisložena...
Vidi kako može lijepo izgledati,imao ja ovu sa slika....

Bila je i ljepša,boja je bila metalik sa perlom,ali je malo oštećen prednji kraj u jednoj nezgodi pa je samo prisložena...
Daj onda ako imaš kakve nacrte ili dokumentaciju proslijedi ju njemu, sigurno bi mu pomogla.

puyol- Predsjednik "FIĆO FAN KLUBA"

- Broj komentara: 2369
Registration date: 06.11.2009
Stranica 2 / 9. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Stranica 2 / 9.