FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

PEGLA MILJAC

Stranica 4 / 9. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: PEGLA MILJAC

Postaj by Miljenko on pon lip 07 2010, 20:21

Evo danas sam dovsio lajtunge i dva kilometra sam se vozio sa pegicom. A malo je cudno kad ima prednji kraj lufta. Al eto sad barem pali i da se vozit a kad sam ju kupil nije nista. A ima posla brdo od struje pa brusenja kitanja i slaganja ovjesa. Eto tolko o peglici i mom slaganju.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 867
Registration date: 07.12.2009

[Vrh] Go down

Postaj by dr.damba on pon lip 07 2010, 21:19

nista miljac samo naprijed i dok si sam radis naucis neke cake i barem znas cjeniti odradeni posao samo naprijed naprijed i bez odustajanja samo hrabro i bit ce to raketa od peglice

dr.damba
Aktivni Član Foruma
Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 1786
Registration date: 18.02.2010

http://www.ficoforum.net

[Vrh] Go down

Postaj by Camshaft on uto lip 08 2010, 08:41

Ideš, Miljac, bitno da se kotura! Wink

Camshaft
Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
Dopredsjednik

Broj komentara: 2695
Registration date: 10.09.2009

http://www.youtube.com/user/Camshaft164

[Vrh] Go down

Postaj by Miljenko on uto lip 15 2010, 21:23

Danas sam opet malo uso u garazu i pokuso slozit struju si al beuspjesno. Nemam jedan stop pa nemam zmigavce ni kratka ni duga svjetla. Malo se je brusila boja stara dole. Makar volje nemam puno al eto kad je dosadno neke moram sarafit. Jos trazim nekog ko bi napravio nacrt kak bi izgledala u cabrio verziji. Mozda bu se naso neko ko je radio ju pa imam nacrte. Ak ne onda se bojim da bu stajala. Jer 8 litri benzina trosi pa to nije za mene koji radim oko 20 tisuca godisnje.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Postaj by Rafo on uto lip 15 2010, 21:37

sta ce ti nacrti iskombiniraj u glavi sta oces i otpili krov i pola si napravia

Rafo
Master Admin
Master Admin

Broj komentara: 2347
Registration date: 30.09.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Miljenko on uto lip 15 2010, 22:07

E rafo kad to na atestu traze. Da cujes kaj sve traze reko bi da su ti ljudi za ludnicu. Tak sam bio i ja naivan pa iso kupit peglicu i ona bu cabrio. Traze nacrt kak ja zamisljam ju i di bi bila pojacanja. Mora bit atest varioca. Homologirani retrovizori i zadnji pojasevi itd. Vele da to je koda radim novi auto. Najradije bi ju prodo i iso ficu napravit jer ovaj ima sve za njega kad je 4 napravio. Tak da sam vise lud od svega. Ak neko nevjeruje moze nazvat centar za vozila u V.G pa pitat. Kad bum mogo bum ju dovrsio. Ova bolest je malo cudna pa nemogu klecat i dugo sarafit je odma me pocne bolet. A nekad sam mogo sarafit cjeli dan i nista. Samo da se bolest neprosiri tak da barem sebi mogu sarafit. Nadam se da bu se neko javio ko ima i ko je radio peglicu cabrio. Tak da svoju zelju zadovoljim.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Postaj by dr.damba on uto lip 15 2010, 22:09

sta ti to znaci radim 20 000 godisnje oces reci to je puno ili malo ?

dr.damba
Aktivni Član Foruma
Aktivni Član Foruma

[Vrh] Go down

Postaj by Miljenko on uto lip 15 2010, 22:45

A za mene puno kad sam imal peglicu pa 8 litri benzina je trosila a 110 je plafon kaj je isla. A ja ludi radim za 16 kuna po satu kao zastitar. Ovaj mj 140 sati. Tak da sam prodo i vradio se dizelu. Sto cu napravit sa peglicom nisam pametan vise. Rado bi ja svasta al financije su problem.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Postaj by dino on uto lip 29 2010, 23:50

pitanje jedno bili ti prodao peglicu i koliko bi ju cjenio imam jedan projekt u glavi i neke nacrte pa bi mozda mogao to realizirati samo sad me trnutno zanima cjena pa da si skalkuliram dal mi se isplati u to upustati daj mi se malo raspisi o njoj i dali imas kave rezervne djelove za ju i dali bi isli i oni uz nju hvala za sad

dino
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 112
Registration date: 29.06.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Miljenko on sri lip 30 2010, 13:25

Sto da napisem vise o peglici. Prodo bi ju pa mozda kupio ficu. Imam djelova dosta. Sad malo odmaram od slaganja. Imam dosta jos za radit po njom. Ono najbitnitnije da pali i da vozi je napravljeno da nemoram gurat ju. Da je novaca bilo bi lakse slagat. Ak ju neko kupi dobro ak ne bu stajala ko i do sad.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Postaj by dr.damba on sri lip 30 2010, 14:01

kaje miljac vidim da imas kupca za peglu neces je valjda prodati zar si odustao od projekta kabrio sad vec pred kraj bi ju prodao dobro jedini razlog bi mogao biti kupnja ficeka jeli tako

dr.damba
Aktivni Član Foruma
Aktivni Član Foruma

[Vrh] Go down

Postaj by tempo gt on sri lip 30 2010, 14:04

prodaj ju miljac i uzmi ficeka

tempo gt
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 251
Registration date: 12.02.2010

[Vrh] Go down

Postaj by dino on sri lip 30 2010, 14:13

tako je prodaj mi ju i kupi si ficu ja cu biti zadovaoljan sa peglom

dino
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 112
Registration date: 29.06.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Miljenko on sri lip 30 2010, 14:19

Ak bude dobra ponuda naravno da budem ju prodo. Nije se odustalo al znam di bu peglica cabrio na prodaju vjerojatno vec za dva do 3 mj. Ima atest i ostaje ju malo doradit i vozit. No o tome kad bu bil 100% siguran da bu se prodavala. Al bude i fico se nabavio samo polako pa neke bude.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

[Vrh] Go down

Postaj by dr.damba on čet srp 01 2010, 23:03

tako je miljac to su rijeci

dr.damba
Aktivni Član Foruma
Aktivni Član Foruma