BALKANSKA LEGENDA Z-750
Stranica 2 / 15. • Share •
Stranica 2 / 15. •
1, 2, 3 ... 8 ... 15 
Re: BALKANSKA LEGENDA Z-750
Marko već sam dobro pregleda tvoje slike na oldschool forumu i jako mi je sviđa kako radiš fiću, samo tako nastavi pa dođi sa njim u Split na manistru i bevandu, hehe 

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009
Prika NightRider pozlatile ti se rijeci,da dodje i taj dan da sjednem i dodjem na tu meni zagonetnu manistru i dobro mi poznatu bevandu,nadam se da će doc i do te granice da ću se s njim moc odvazit,sjest i zaputit se pa bar do Splita... ima posla...
Johan nemoj se uzrujavat bezveze,vidim da ti je krivo sjeo moj komentar jer spominješ nekakve granice zajebancije,al stari nisam ništa loše mislio, jednostavno sam prvi put čuo za te rijeci i izraze i nisam imao pojma o cem pričaš pa sam ti htjeo dat do znanja da pojasnis o čemu se radi al sam sad iz komentara i pojasnjenja kolega skužio šta si htio rec. Nemoj zamjeriti!
Johan nemoj se uzrujavat bezveze,vidim da ti je krivo sjeo moj komentar jer spominješ nekakve granice zajebancije,al stari nisam ništa loše mislio, jednostavno sam prvi put čuo za te rijeci i izraze i nisam imao pojma o cem pričaš pa sam ti htjeo dat do znanja da pojasnis o čemu se radi al sam sad iz komentara i pojasnjenja kolega skužio šta si htio rec. Nemoj zamjeriti!

Marko ZG- Aktivni Član

- Broj komentara: 963
Registration date: 03.04.2010
Evo skupilo se nešto i djelova za limarenje tako da počinjem malo sa čerupanjem fiće,sad ću u biti i vidjet dal sam kupio mačka u vreći...

...trokut je na haubi a mašina još uvijek ispod nje tako da se može odvest u radionu na limarenje,gdje će se ostatak dijelova skinut,šajbe,blatobrani,vezni lim,vrata itd...

...trokut je na haubi a mašina još uvijek ispod nje tako da se može odvest u radionu na limarenje,gdje će se ostatak dijelova skinut,šajbe,blatobrani,vezni lim,vrata itd...

Marko ZG- Aktivni Član

Miljac
Svarno se radi punim tempom. Sad brusilicu cetke i udri. Ceka te veliki poso no na kraju bude veliko veselje. Treba ga dobro slozit i svaki dio dobro zastiti. Bilo bi bolje ga spjeskarit cjelog i povarit i to 10g vozis nerazmisljajuci dal bu di strunulo itd. Svakako puno srece ti zelim. I poruka kad nesto se kupi i krene radit to treba i zavrsit. Od gledanja nikakva koristi.

Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 936
Registration date: 07.12.2009
Je radilo se punim tempom kad se radilo, Miljac da nebude zabune ovaj poso sto se tiče limarije je završen samo stavljam slike po malo kako imam vremena.

Marko ZG- Aktivni Član

Miljac
Ak je limarija gotova onda se nadam da je zaista dobro napravljena. Kad sam ja prije nekoliko god uredivo peglicu onda su mi se smjijali mnogi. U prag sam zavari dodatni lim dak da kao da su dva praga gore zavarena. Pod cjeli pojaco. Kad sam ju prodo reko sam covjeku. Da 5g dajem garanciju na lim. Volim i danas sarafit al reko sam da sam kupio peglicu samo da bu cabrio. Ak nebu to bila onda nek trune. Vise o planovima je u temi o peglicama.

Po mom mišljenju, mislim da je limarija dosta kvalitetno odradjena,al uostalom budeš i sam procijenio kad vidiš ostatak radova.

Marko ZG- Aktivni Član

marko jos jednom mogu reci sve pohvale na projektu

Hrki- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 5375
Registration date: 18.02.2009
Hvala kolega Hrki!

Marko ZG- Aktivni Član

Miljac
Bitmo da je sve kvaliteno odradeno. Dobra limarija i jos bolji lakirer pa to ak se cuva 10g mora bit dobar. Jedan poznanik je ficu farbo u 3 ruke. Prvu pa pobrusio pa drugu pa pobrusi pa trecu i bezbojni. U svakom slucaju sve pohvale u radu. Jedva cekam da vidim.

Evo malo novosti i slika iz radione fiće kad je pao pod fleksu limaru i kakvo je trenutno stanje na dijelovima koji se nevide dok je u komadu.

Na zadnje dvije slike se vidi da je počela razmjena podova "staro za novo"!

Na zadnje dvije slike se vidi da je počela razmjena podova "staro za novo"!

Marko ZG- Aktivni Član

Miljac
Ma sve pohvale. Uredivanje fice ili to bio neki drugi auto zahtjeva puno volje zelje strpljena i love. Al bitno je ono poslje kad je sve gotovo. I mene ceka veliki zahvat a nikak krenut kad love niotkud. No odustajanja nema. Zato cuvaj ficu i svaka cast.

Krpanje Miljac krpanje,nema druge ako nisi pri lovi ide malo sporije al bitno je da se ne stane jer onda padaju na pamet one misli pa koji mi k.... ovo trebalo,pa šta sad,šta da ga prodam ne isplati se da ga slažem dalje nemam love za to... itd... već mi je to sto puta proslo kroz glavu al onda kapne neka lova "viška" pa se onda sve zaboravi malo,pa se nastavi drljat i tako po malo i ide nekak.

Marko ZG- Aktivni Član

E kad sideš u njega i zaputiš se kao ja nekidan 300 km od svoga grada, znat ćeš da ti se trud i piketavanje ruzine isplatilo.......

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009
Eh da kad sidnem... al ima do tad dosta vremena da se i umorim od stajanja. A tebi NightR za taj pothvat od 300km svaka čast,moro bi ga dugo dugo vozit da bi se s njim zaputio negdje malo dalje i moro bi bit jebeno pouzdan i dobro složen, jer bi u protivnom poludio od toga koliko sam puta i di sve stajao i to sa kakvim autima,ili jednostavno sam takve sreće... mislio sam da ću ga uspjet sredit do ovog desanta u Ozlju ali su se izjalovile neke stvari i čekat ćemo drugu priliku. 

Marko ZG- Aktivni Član

Stranica 2 / 15. •
1, 2, 3 ... 8 ... 15 
Similar topics» Ljuba Zemunac-legenda zivi
» BALKANSKA LEGENDA Z-750
» LEGEND PUB
» Nikola Nikić
» Inter - Catania (04.03.2012. 20:45h)
» BALKANSKA LEGENDA Z-750
» LEGEND PUB