FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

Predlozite mi rjesenje za prednji branik...

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Predlozite mi rjesenje za prednji branik...

Postaj by Gost on sub oľu 28 2009, 19:15

Dakle, hocu imati hladnjak dodatni naprijed (kao u abarth branicima) ali ne bi htio imati abarth branik jer mi je preglomazan... takodjer ne bi htio rezati vezni lim a i hocu da rezervni kotac ostane na mjestu... imate li kakvu ideju...? Ako je moguce, dajte kakve slike... e da, ne bi htio stavljati taj hladnjak nigdje dolje na podvozju jer ne zelim svakih par dana koristit miniwash da ga operem od smeca i blata s ceste...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Re: Predlozite mi rjesenje za prednji branik...

Postaj by Gost on ned oľu 29 2009, 09:03

onda ja kolega neznam dali ga upče možeš ugradit,prema tvom opisu možeš ga jedino stavit ispod branika,ali šanse da ga oštetiš su jako velike.
hladnjak ispod podvozija nema nikakvog utijecaja.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on ned oľu 29 2009, 09:34

Evo ovak sam si ja nesto razmisljao ko na slici... isprike na paint rjesenju nisam spavao cjelu noc od gangrene u zubu pa sam proveo cjeli dan na hitnoj...

Dakle ko sto se mozda vidi na slici, napravio bi okvir od rosfraja sa sipkama sastrane koje bi userafio u mjesto gdje se inace serafi branik za vezni lim... unutar tog okvira bi montirao hladnjak... A sami branik bi prerezao i izbacio dio u sredini tako da branik dodje preko te cijevi (tako da se ne vidi) i onda userafiti i branik i bubrege na standardno mjesto, s tim da bi branik userafio i u jos jednoj tocki te cijevi blizu okvira kako bi imao dvije prihvatne tocke da ne padne na cesti... Jos postoji mogucnost da te cijevi koje nose okvir hladnjaka automatski iskoristim kao uvodnice'izvodnice tekucine u hladnjak, ali to je podlozno promjenama...

sto mislite o takvom rjesenju?

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on ned oľu 29 2009, 09:47

pa onda ti ne treba pomoč,naša jer imaš špemu po kojoj možeš napravit.
neznam šta ti još treba? Shocked

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by nedo on ned oľu 29 2009, 10:01

ja mislim da ti drugog nacina nema znaci isprintaj si shemu i uvati se posla i naravno poslikaj to sve

nedo
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 260
Registration date: 19.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by mitronni on uto oľu 31 2009, 17:38

Po meni najbolje rješenje je Abarth branik,kiler je u njemu donekle zaštićen,imaš mjesta i za kiler ulja...al to sam samo ja.Bez obzira na to,zanima me tvoje rješenje.

mitronni
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 278
Registration date: 22.02.2009

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics