FićFirić
Stranica 2 / 5. • Share •
Stranica 2 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5 
Re: FićFirić
ako želiš moženmo se dogovoriti za te zvučnike imam ja zadnju klupu u super stanju za fiću...

miniV8- Administrator

- Broj komentara: 4365
Registration date: 20.07.2009
Miljac
A koliko se sjecam dao mu je orginalnu. Al trebat ce zasigurno slaga motor. Pa ja sam mu reko ili taj ili od Yuga 45. Samo znam da ima tam nekih preinaka po kileru za radit ak se ubacije od yuga. A nek vam sam veli kaj misli. A ja bi rado nabavio jednu skoljku od kontrasa moze i bez papira.

Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 867
Registration date: 07.12.2009
zašto baš od kontraša? imam ja jednu koja nije od kontraša ali je začuđujuće zdrava... nema papire...

miniV8- Administrator

stvarno se trebam zahvaliti kolegi miljenku sa foruma, bez kojeg nista nebi bilo. covjek je me sa svojim autom vozikao okolo, potrosio svoj slobodan dan na mene i pomagao pri izboru ficeka,a nije ni za benzin trazio... stvarno svaka mu cast.
@lav: 750 je masina i getriba, auto je kolko mi se cini u originalu vise manje.
@ miniv8: ovak za zvucnike sam zainteresiran za neku zamjenu, samo neznam jos za sto.. Sutra cu samo jos malo prostudirati di bi ih mogao upakirati mozda, ak ne nadjem rjesenje tvoji su, naravno ako si zainteresiran. i da naslon klupe imam.
Inace danas sam cistio garazu od nakupljenih gluposti tokom godina da fićfirić stane nutra i da se pocne raditi.
rjesio sam nesto logistike, nasao covjeka za pjeskarenje i to besplatno, nasao covjeka sa raznim djelovima ficinim, i zapeo mi jedan weber 30 za oko ko i jos neki detalji...
@lav: 750 je masina i getriba, auto je kolko mi se cini u originalu vise manje.
@ miniv8: ovak za zvucnike sam zainteresiran za neku zamjenu, samo neznam jos za sto.. Sutra cu samo jos malo prostudirati di bi ih mogao upakirati mozda, ak ne nadjem rjesenje tvoji su, naravno ako si zainteresiran. i da naslon klupe imam.
Inace danas sam cistio garazu od nakupljenih gluposti tokom godina da fićfirić stane nutra i da se pocne raditi.
rjesio sam nesto logistike, nasao covjeka za pjeskarenje i to besplatno, nasao covjeka sa raznim djelovima ficinim, i zapeo mi jedan weber 30 za oko ko i jos neki detalji...

golob- Član

- Broj komentara: 50
Registration date: 29.03.2010
vidi kaj možeš sa zvučnicima ako ne nađeš riješenje javi se tu sam...

miniV8- Administrator

Miljac
Sve je ok. Treba uvjek pomoc ak se moze. Danas vecina sve kroz lovu gleda i veli zasto da ti nesto dam ili velim zabadava. A u poslu covjek treba bit zaista posten i profesionalan. Sve sto se radi mora bit ljepo i pomogucnosti sa sto vise novih dj. Stavljat nove sarafe matice itd. To sve nije nimalo jeftino al je zato vrhunski poso odraden. A sigurnost auta vozaca i drugih sudionika u prometu nije upitna. Jednostavno sjednes upalis auto i uzivas u vozi. Zaborasvis sve ulozeno i gas. Bit ce tvoj fico dobar i polako uzivaj i veseli se.

raskupusano malo iznutra, sicevi vani i izolacija poskidana ko i tapecirunzi i sredisnja konzola kod rucne i mjenjaca, poslikao sam, al sam zurio na faks pa nisam dignuo na imageshack. danas razgovor s limarom i lakirerom (all in one), inace ne neki bezveze vec profic al ocev vjencani kum i zaljubljenik u oldtimere i svojevremeno je imao ficu, odrasao na njemu. lakiranje naravno u tremo lakirnici. al jos neznam nis moram s covjekom popricat kako i sta..
druga solucija u slucaju da se posvadjamo, izvucemo sjekire i pocnemo pucat: kolega miljenko
druga solucija u slucaju da se posvadjamo, izvucemo sjekire i pocnemo pucat: kolega miljenko

golob- Član

Miljac
Pa ti se zaista prihvatio posla. To se i cjeni. Zasto da fico stoji i ceka se neko bolje vrjeme. Ili se radi ili ne. U svakom slucaju bravo. Doci cu vidjet ga cim ulovim koju minutu vremena. Samo radi i uzivaj.

kratki apdejt: nazalost lakirirer/limar mi je otkazao dogovor, neki posao nesto. radio sam za faks danas pa se nije maknulo s mjesta sto se tice radova, ali.... pjeskarenje je u subotu, dakle do onda mora bit gola skoljka.
nabavio sam opet neke zvucnike, od frenda.
imam ponudu za 850 masinu i getribu za 900kn, neznam koje stanje.
pala mi ideja da mozda uzmem samo getribu(a i nemam bas 900kn) jer imam mogucnost nabaviti i y45 masinu cjelu.
e pa sad kolko bi vrijedila 850 getriba da se znam cjenkat?
i par simbolicnih slikica tek tolko da je malo sareno...
Frendu se tokare pikse za skuter u mojoj garage

unutrašnjost, još sa izolacijom (sad nema vise)

od ispod par random slika

opet zvucnici....

i jel mozda rezolucija slika malo prevelika?
nabavio sam opet neke zvucnike, od frenda.
imam ponudu za 850 masinu i getribu za 900kn, neznam koje stanje.
pala mi ideja da mozda uzmem samo getribu(a i nemam bas 900kn) jer imam mogucnost nabaviti i y45 masinu cjelu.
e pa sad kolko bi vrijedila 850 getriba da se znam cjenkat?
i par simbolicnih slikica tek tolko da je malo sareno...
Frendu se tokare pikse za skuter u mojoj garage

unutrašnjost, još sa izolacijom (sad nema vise)

od ispod par random slika

opet zvucnici....

i jel mozda rezolucija slika malo prevelika?
Zadnja promjena: golob; sri tra 21 2010, 22:21; ukupno mijenjano 2 put/a.

golob- Član

znaci pocelo je kopusanje
ali bit ce najljepse kad se bude slagalo
ali bit ce najljepse kad se bude slagalo

Hrki- Administrator

- Broj komentara: 5021
Registration date: 18.02.2009
I meni se čini pod prilično zdrav. Vidim neku ne-tvorničku zaštitu,ako se ne varam..Što je dobro naravno..
To majstore, samo daj 

miro- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 733
Registration date: 25.11.2009
Stranica 2 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5 
Stranica 2 / 5.