FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

FICO CUPE CABRIO

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

FICO CUPE CABRIO

Postaj by dr.damba on čet tra 29, 2010 11:30 pm

evo prerade koju sam nasel tu na forumu koju sam ja radil prije 7 godina u jednoj autolimariji to je bilo rađeno za mojega gazdu radili smo ga godinu dana ja i gazda fico je kompletno ojacani i motor je od yuga 45 ima tvrdi krov sa zadnjim orginalnim staklom koji se spusta ko na peugeotu 206 cc znaci izvedba je cuppe cbrio auto je atestiran i moze se normalno regati prednji branik je od kie i farovi zadnij je rađeni od lima i otraga ima lampe od peugeota 106 prednja hauba je orginal samo je malo modificirana i produzena vrata su orginalna samo pojacana i bez okvira od stakla nutra su ugradena stakla od golfa II zadnja bocna prednje vjetrobransko staklo je orginal samo je okvir malo bolje nakoseni da prileze staklima po sredini ima pojacanje ko na golfu I cabrio otraga ima namontirana mala bocna stakla koja se spustaju kada se krov dize i zadnja hauba je izrađena iz lima i u sredini ima otvor za hlađenje napravljenu od forda mondea sa boka ima napravljene usisnike koji sluze za hlađenje motora i sa desne strane vodi direktno do kilera I sve u svemu izgleda uredu ja osobno nisam videl bolju preradu fice u cabrio nije da se hvalim zato kaj sam ga ja radil

Zadnja promjena: damir_novoselec; čet tra 29, 2010 11:34 pm; ukupno mijenjano 1 put.

dr.damba
Aktivni Član Foruma
Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 1882
Registration date: 18.02.2010

http://www.ficoforum.net

[Vrh] Go down

Re: FICO CUPE CABRIO

Postaj by dr.damba on čet tra 29, 2010 11:32 pm

EVO SLIKICE

dr.damba
Aktivni Član Foruma
Aktivni Član Foruma

[Vrh] Go down

Postaj by ivan.ivan on pet tra 30, 2010 8:43 am

ovo je prava masina

ivan.ivan
Član
Član

Broj komentara: 55
Registration date: 26.04.2010

[Vrh] Go down

Postaj by puyolov tata on pet tra 30, 2010 1:05 pm

OK stvar ukusa,o ukusima se ne raspravlja,ali ovaj levo od njega mi se viša dopada!! Suspect

puyolov tata
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 2182
Registration date: 04.04.2009

[Vrh] Go down

Postaj by 750 on pet tra 30, 2010 5:32 pm

nije lose al ovo vise nije fico!!

750
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 180
Registration date: 28.01.2010

[Vrh] Go down

Postaj by miniV8 on pet tra 30, 2010 5:44 pm

ovo nije fićo ali ovo je pokazatelj što je sve naš damir sposoban napraviti...

miniV8
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 4665
Registration date: 20.07.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Marko ZG on pet tra 30, 2010 5:55 pm

Ako je gazda to želio mislim da je onda to i dobio... osobno mi je presmješan i za sebe nikad nebi tako nešto napravio jer nisam ljubitelj takvog đira,a guba bi bio da vidim takvo nešto na cesti i još da ga vozi neki dobar komad. A što se tiče odrađenog posla da ne uzimam u obzir da je napravljen od fiće po mojoj slobodnoj procjeni mislim da je odrađen jebački poso i još uz to mi djeluje dosta kvalitetno i precizno koliko mogu vidjet iz ove jedne slike.

Ko voli nek izvoli... ima nas svakakvih!

Marko ZG
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 967
Registration date: 03.04.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Luka 850 on pet tra 30, 2010 6:14 pm

puyolov tata je napisao/la:OK stvar ukusa,o ukusima se ne raspravlja,ali ovaj levo od njega mi se viša dopada!! Suspect

Aha Very Happy

Luka 850
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 358
Registration date: 26.12.2009

[Vrh] Go down

Postaj by dr.damba on pet tra 30, 2010 9:57 pm

gledajte ja sam samo pokazal kaj sam radil ni meni nije bas nekaj ali ja boljega kabrija nisam videl a da je orginal orginal to stoji i sebi nikad nebi tak slagal auto ja volim orginal izgled sa laganim modifikacijama
puo ljudi i puno ukusa ja sam to slagal dok su tek poceli neki pokusavati raditi prerarde na limariji to je bilo prije 7 ili 8 godina jos nije bilo ni sretracea ili stretstyala tak da u to vreme je bila pojava na cesti

dr.damba
Aktivni Član Foruma
Aktivni Član Foruma

[Vrh] Go down

Postaj by jasmin.ck on pet tra 30, 2010 11:22 pm

Marko ZG je napisao/la:Ako je gazda to želio mislim da je onda to i dobio... osobno mi je presmješan i za sebe nikad nebi tako nešto napravio jer nisam ljubitelj takvog đira,a guba bi bio da vidim takvo nešto na cesti i još da ga vozi neki dobar komad. A što se tiče odrađenog posla da ne uzimam u obzir da je napravljen od fiće po mojoj slobodnoj procjeni mislim da je odrađen jebački poso i još uz to mi djeluje dosta kvalitetno i precizno koliko mogu vidjet iz ove jedne slike.

Ko voli nek izvoli... ima nas svakakvih!

Potpis...

Vidio sam več taj auto pred par godina. Definitivno je puno truda uloženo (i novaca) Jedinstven je ,a to je očito i bio cilj. Uglavnom svaka čast i tebi i vlasniku Peugeo-fiče.... Al oriđiđi je oriđiđi....

Evo pronasel sam i fotke...

jasmin.ck
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 474
Registration date: 15.04.2009

[Vrh] Go down

Postaj by miniV8 on pet tra 30, 2010 11:47 pm

a tko je tebe postavio da donosiš zakone... hahahahha

stari puno fićeka je uništeno na puno gore načine nego ovaj, po meni je gore kada uzmu klinci i iživljavaju se na autu, ali ovo je primjer za što je čovjek sposoban a neradi se o ukusu jer auto je i po meni koma.... ali ovo je potpuni custom made auto.... jebi ga treba respectirati ovaj rad bez obzira na ishod i izgled....

miniV8

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on sub svi 01, 2010 1:08 am

Kolega Damire, baš sam gledao sve ove teme koje imaš kod nas na forumu, na nekim drugim forumima, a i čuo sam puno toga o tebi osobno. Vidi se da stvarno imaš dara, volje i znanja. Ja sam isto jedan od onih koji voli originale ali to volim kod SVOJIH auta, ali to što drugi vole imaju maksimalno pravo na to. Super je to što se to tvoje znanje može iskoristiti i us svrhe restauracije. Skidam kapu na radu i samo naprijed!!!

prka126

Broj komentara: 2581
Registration date: 18.09.2009

[Vrh] Go down

Miljac

Postaj by Miljenko on sub svi 01, 2010 6:58 am

Zaista ljepo nema sta za rec. No po meni ak se radi cabrio trebo bi bit sto orginalniji. No ima ljudi koji zele bit posebniji od drugih i na takav nacin se pokazivat. Kad vidim koliko cjene ljudi ficeke pa to je fakat strasno. A tebi damire puno srece i nastavi samo tak. A mozda bi mogo i meni peglicu slozit da bu cabrio.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 940
Registration date: 07.12.2009

[Vrh] Go down

Postaj by miniV8 on sub svi 01, 2010 10:04 am

kako cabrio može biti što originalniji???

miniV8

[Vrh] Go down

Postaj by Camshaft on sub svi 01, 2010 10:38 am

Ha teško je ovo komentirat, da sam slučajno videl slike, rekel bih da je to jedna od gorih stvari kaj sam videl... Al kak i sam veliš, to je gazda htel, a ti si očito ono kaj se od tebe tražilo napravil odlično...

Camshaft
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 3008
Registration date: 10.09.2009

http://www.youtube.com/user/Camshaft164

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics