Zastava 750 deluxe
Stranica 2 / 22. • Share •
Stranica 2 / 22. •
1, 2, 3 ... 12 ... 22 
Re: Zastava 750 deluxe
Nečete vjerovat šta mi se desilo... Radim ja na fići i smrači se i krenem sve zatvarat, zatvorim vozačev prozor i pukne mi nešto unutra i spusti se prozor. I šta sad? Morao sam sa vrata iskidat ono sastrane i za prvu ruku stavio sam dašćicu da drži prozor dignut...

Ćofi- Moderator

- Broj komentara: 1572
Registration date: 28.11.2009
Zastava 750 Lux
več smo pokidali one tepihe(tepisone) šta su bili unutra:
Motor:
Bolid:

več smo pokidali one tepihe(tepisone) šta su bili unutra:
Motor:
Bolid:

Ćofi- Moderator

odlican je svaka cast na kupovini

Hrki- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 5397
Registration date: 18.02.2009
valjda pukla sajla, nemoj se uzrujavat dođe to sa godinama.
mozda cak i nije pukla mozda se samo rolica pomakla, uglavnom manji kvar, imat ćeš i većih vjeruj mi, nedaj se samo pokolebat!
mozda cak i nije pukla mozda se samo rolica pomakla, uglavnom manji kvar, imat ćeš i većih vjeruj mi, nedaj se samo pokolebat!

puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"

- Broj komentara: 2444
Registration date: 06.11.2009
Dobro, sajila je ok, skinuo sam cijeli sustav, ali ga sad neznam namotatpuyol je napisao/la:valjda pukla sajla, nemoj se uzrujavat dođe to sa godinama.
Danas smo ga vozili čak 80 km/h

Ćofi- Moderator

Heh, sajla ti se skroz razmotala?
Eto da te utješim i meni je na mojem bio takav problem, ali sam uspel to rešit. Uglavnom izvrtiš sa ručicom u jednom smjeru do kraja i onda rukom napeljavaš sajlu po kanalima, bilo bi poželjno da imaš koga uz sebe da drži tu sajlu napetom kako bi ti bilo lakše gađat kanale i kasnije sastavit.
Ako moraš samo vratit sve nazad to ti je još lakši posal, prišerafiš mašinicu nazad i pobacaš sajlu po koloturima koji su raspoređeni po vratima, a kasnije samo dotezanjem istih sajlu nategneš da nije labava.
Eto da te utješim i meni je na mojem bio takav problem, ali sam uspel to rešit. Uglavnom izvrtiš sa ručicom u jednom smjeru do kraja i onda rukom napeljavaš sajlu po kanalima, bilo bi poželjno da imaš koga uz sebe da drži tu sajlu napetom kako bi ti bilo lakše gađat kanale i kasnije sastavit.
Ako moraš samo vratit sve nazad to ti je još lakši posal, prišerafiš mašinicu nazad i pobacaš sajlu po koloturima koji su raspoređeni po vratima, a kasnije samo dotezanjem istih sajlu nategneš da nije labava.

Nije mi se saila bila razmotala nego zapetljala. Pa sam izvadio mehanizam, odpetljao, počeo namotavat i onda se opet zapetljalo, pa sam odustao da ne zeznem nešto...
A danas sam radio na skidanju boje i hrđe. evo šta sam očistio:

A danas sam radio na skidanju boje i hrđe. evo šta sam očistio:

Ćofi- Moderator

Iako već dugo nisam piaso o svom fići, na njemu se radi. Skinuo sam zadnji i prednji branik, zadnju klupu, stražnju tablicu, maknuo tepihe, policu, prednju pepeljaru(koja se bila sljepila), retrovizore, popravio sam prekidač za palit- gasit brisače, skinuo plastiku iznutra itd.
Evo slika:

Evo slika:

Ćofi- Moderator

Ljepo je to. Samo radi polako. Nesto sam nesto drugi i bude ko iz tvornice. Sretno dalje u radovima.

Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 940
Registration date: 07.12.2009
ĆOFI je napisao/la:Nije mi se saila bila razmotala nego zapetljala. Pa sam izvadio mehanizam, odpetljao, počeo namotavat i onda se opet zapetljalo, pa sam odustao da ne zeznem nešto...
A danas sam radio na skidanju boje i hrđe. evo šta sam očistio:![]()
To ti je ono kaj sam napisal prije, moraš imat još nekoga ko ti bu napetu sajlu držal dok ju ne namotaš nanovo.
A zeznut nebi smel nekaj jer je zatvorena, nemreš ju nekam drugam namotat.

A sad čekam vrata, pa ću poslje to napravit... Zabio sam dašćicu ispod pa mi drži prozor tako da nije to problem...

Ćofi- Moderator

sajla ti ide preko 3 ili 4 koloturice pregledaj dali se sve koloture vrte na ruku lagano pospricaj ih wd om da prorade vjerovatno radi njih guzva sajlu i zapetljava ju

Rafo- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 2591
Registration date: 30.09.2009
barem neko dela osim mene i rafe ajde odite svi nekaj delati dosta je bilo ljencarenja
Stranica 2 / 22. •
1, 2, 3 ... 12 ... 22 
Stranica 2 / 22.