The Doctor Damba 750 in the garage
Stranica 1 / 16. • Share •
Stranica 1 / 16. • 1, 2, 3 ... 8 ... 16 
The Doctor Damba 750 in the garage
Evo konacno je dosao i taj dan da si ja krenem nesto raditi. Dakle radi se o ABARTH repliki TCR 1000 bio je to pusti djcacki san koji sam dugo godina planirao uraditi ali nikako da ndaem pravoga ficu za taj projekat dosta sam ih kupio i naravno puo puta odustao ali sad vise nema pvratka sad je to to i krece se raditi. Lagano su se pribavili djelovi i volja se je nakupila i mora se krenuti Kroz par dana pila dolazi doma u garazu pa cu je onda cjelu poslikati i neke djelove sta sam vec pribavio
plan rada se sastoji od kompletne obnove skoljke i preradu te skoljke u TCR zatim sloziti novi kompletan ovjes ugraditi sva cetiri diska pojacati vilice sloziti rolbar i kompletnu skoljku pojacati ugraditi sanke slika ce biti po etapama koje ce se raditi da vidite kako se je radilo i na koji nacin se radi evo neznam sta da vise govorim nastavak sljedi kada se bude i nesto moglo i pokazati
plan rada se sastoji od kompletne obnove skoljke i preradu te skoljke u TCR zatim sloziti novi kompletan ovjes ugraditi sva cetiri diska pojacati vilice sloziti rolbar i kompletnu skoljku pojacati ugraditi sanke slika ce biti po etapama koje ce se raditi da vidite kako se je radilo i na koji nacin se radi evo neznam sta da vise govorim nastavak sljedi kada se bude i nesto moglo i pokazati
Re: The Doctor Damba 750 in the garage
ajmo damire samo naprijed.
jedva cekam da radovi krenu
mozda ti i kakvu ideju ukradem hahahahahahahhahaha
jedva cekam da radovi krenu
mozda ti i kakvu ideju ukradem hahahahahahahhahaha

Hrki- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 5397
Registration date: 18.02.2009
Damire zelim ti od sveg srca puno srece. Nesumljam ja da to nebu bilo odlicno. Znanja imas i volje i samo polako. Nezuri nigdje i bit ce to odlicna replika.

Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 940
Registration date: 07.12.2009
samo cekajte dok vidite slike auta reci cete mi da sam lud 

Zadnja promjena: dr.damba; pon lip 13 2011, 21:31; ukupno mijenjano 1 put.
Brže slike !!! Jedva čekam vidjet prve radove !!!
p.s. imam osjećaj da će ovo biti jedan od brže složenih fića na ovom forumu hehe
p.s. imam osjećaj da će ovo biti jedan od brže složenih fića na ovom forumu hehe

Floyd ZG- Aktivni Član

- Broj komentara: 980
Registration date: 29.11.2009
a di su slike

Rafo- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 2591
Registration date: 30.09.2009
Samo naprijed, odličan plan, ne sumnjam u brzinu i kvalitetu radova, a ti nas časti slikama kad god stigneš...
Jedva čekam vidjet rješenja za ovjes... Kaj je u planu za pod zadnju haubu, getriba, poluosovine...?
Zdravo Damir!Evo, konacno bus i ti nekaj delal a ne sam zajebaval radni narod po forumu....
Ak bu ti trebala bilo kakva pomoc, javi.I nisi nista rekel za motorizaciju u fici...
Ak bu ti trebala bilo kakva pomoc, javi.I nisi nista rekel za motorizaciju u fici...

fodor- Aktivni Član

- Broj komentara: 153
Registration date: 01.03.2010
imam tri opcije u glavi ali nisam na cisto to cu si ostaviti za kraj pa cu se onda sa time pozabaviti
evo od te tri motorne opcije su : subaru impreca 2.0
fiat grupa 1.3 -1.6 sa cetri karba
ili stari dobri a112
ali najvjerovatnije ceju ici motori iz fiat grupacije jer mi svi vele da ne stavljam nutra subarov motor
evo od te tri motorne opcije su : subaru impreca 2.0
fiat grupa 1.3 -1.6 sa cetri karba
ili stari dobri a112
ali najvjerovatnije ceju ici motori iz fiat grupacije jer mi svi vele da ne stavljam nutra subarov motor
pa po meni bi ti to bilo bolje i zbog dostupnosti kaj masine, tak i dijelova...
A kaj z masinom od motora da se složilo?
A kaj z masinom od motora da se složilo?

fodor- Aktivni Član

- Broj komentara: 153
Registration date: 01.03.2010
si slozio svoju pilu di je zapelo postavi neke slikice da vidim sta se radi FODORE
Zadnja promjena: dr.damba; sub lip 04 2011, 15:51; ukupno mijenjano 1 put.
majstore bjezi od boxer motora ... stavi ti nekaj kaj ti je pristupacnije po djelovima ... daj mi objasni ovaj 1.6 sa 4 karbica ?? koja karbica ?? ii mislis dva dupla samo ??
bla,bla,bla,bla,bolje struca u hladu nego dvi na suncu...
ajd dambo kreni vec jednom,svima radis aute a svojega nista,hahahahahahaha,gori si od hrkija rijecke *icke........
ajd dambo kreni vec jednom,svima radis aute a svojega nista,hahahahahahaha,gori si od hrkija rijecke *icke........

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
Svaka čast, samo naprijed i sretno...

Ćofi- Moderator

- Broj komentara: 1572
Registration date: 28.11.2009
Stranica 1 / 16. • 1, 2, 3 ... 8 ... 16 
Stranica 1 / 16.