The Doctor Damba 750 in the garage
Stranica 2 / 16. • Share •
Stranica 2 / 16. •
1, 2, 3 ... 9 ... 16 
Re: The Doctor Damba 750 in the garage
a nece biti bas toliko brzi jer dok radim sebi onda se vucem ko puz pa samo ga kupujem vec 5 godina a sad sam ga kupio a jos ga doma nisam dopelal jer iskreno opet nemam vremena evo jucer mi dosla tri auta koje trebam sloziti trebam jednoga peugeota 106 pojacati i neke sitnice preradiiti jer ide nutra malo jaci motor pa imam jednoga suzukija svifta treba pragove i rubove promjeniti i poda povariti i naravno dosao mi je i od minija njegova zverka i sad jos kamo da stavim svojega neka jos dva tjedna tamo kod njega trune a onda ce kod mene doci dozoreni za pravu limariju ali prvo cu ga cjeloga razrezati da ga vidim kako dise iznutra po stokovima pragovima i tim mjestima di se to nemoze nikako vidjet prije nego se otvori pa onda cu znati na cemu sam i kako da ka krenem radii imam neke seme vec u glavi ali necu nista govoriti prije nego kad vidim kako dise
Zadnja promjena: damba; ned ruj 26 2010, 09:52; ukupno mijenjano 1 put.
Napokon da se i ti primiš pravoga posla !!!!!!!!Stoji ovo kaj veliš da se vlečeš kaj puž dok delaš sebi al svi drugi krampi se posle čačkanja po fičeku delaju lakše i z manje kletvi!!Fiček odmara dušu i telo i daje ti KRIIILA!!To je najbolja droga zato SRETNO u projektu!!!

puyolov tata- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 2182
Registration date: 04.04.2009

Zadnja promjena: damba; sub lis 16 2010, 23:05; ukupno mijenjano 7 put/a.
A koji je tvoj
???
???
puyolov tata- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 2182
Registration date: 04.04.2009
nijedan ali uskoro budem imal nekaj za pokazati ovo je tek tolko da se vidi samo smjer
evo dosla je i nova godina i tako sad samo nek malo zatopli i idemo udarno jer se vec kasni hahahhaha ali nema veze imao sam vremena kroz zimu dobro razmisliti i sve je smisljeno rzradeno i dosta toga i pripremljeno a ja se nadam da ce i uskoro ficu stici kuci
eto tolko da nebi ljudi mislili da sam odustao od projekta nisam ali da sam lud jesam a to cu i dokazati

eto tolko da nebi ljudi mislili da sam odustao od projekta nisam ali da sam lud jesam a to cu i dokazati

[IMG=http://img263.imageshack.us/img263/5990/img2033ow.jpg][/IMG]
evo i felge koje ce ici za prvu silu na njega ali naravno dok se i one malo urediju
slike volana cu staviti kad ga spoliram do kraja i naravno skoljke cu pretapicirati u drugu boju samo jos nisam siguran u koju cemo vidjeti jos to a ima i vremena za to ali bitno da mi je skoro sva unutrasnjost doma samo jos pribavim urice i mogu i poceti kruskot raditi ali isto sve u svoje vrijeme ce biti pokazano
evo i felge koje ce ici za prvu silu na njega ali naravno dok se i one malo urediju
slike volana cu staviti kad ga spoliram do kraja i naravno skoljke cu pretapicirati u drugu boju samo jos nisam siguran u koju cemo vidjeti jos to a ima i vremena za to ali bitno da mi je skoro sva unutrasnjost doma samo jos pribavim urice i mogu i poceti kruskot raditi ali isto sve u svoje vrijeme ce biti pokazano
opa .... damba je počeo raditi .... znači da si bolje 

Abarth- Aktivni Član

- Broj komentara: 539
Registration date: 16.04.2009
damba je napisao/la:ja sam uvjek dobro ali doktori gluposti pricaju hahahahaha

Abarth- Aktivni Član

- Broj komentara: 539
Registration date: 16.04.2009
radi on na veliko u garzi ali nas laze

Hrki- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 5397
Registration date: 18.02.2009
Pa kaj nebus prvo zeni slozio ficu? Pa ja neznam kak ti doktori uvjek pricaju gluposti. Ma samo polako i bus ti sve napravio i svoje i tude.

Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 940
Registration date: 07.12.2009
Bravo za Dambu
, nešto se počelo dešavati pa makar i skice u glavi. 

miro- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 910
Registration date: 25.11.2009
damba jebenti oću slike svoga kaj si napravil.....

miniV8- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 4666
Registration date: 20.07.2009
miljenko je napisao/la:Pa kaj nebus prvo zeni slozio ficu? Pa ja neznam kak ti doktori uvjek pricaju gluposti. Ma samo polako i bus ti sve napravio i svoje i tude.
da stvarno...nebuš prvo ženi složil fićeka???

petra- ČLANICA MISS

- Broj komentara: 175
Registration date: 05.12.2010
Stranica 2 / 16. •
1, 2, 3 ... 9 ... 16 
Stranica 2 / 16.