The Doctor Damba 750 in the garage
Stranica 15 / 16. • Share •
Stranica 15 / 16. •
1 ... 9 ... 14, 15, 16 
Re: The Doctor Damba 750 in the garage
Damire evo jedna za tebe http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4 

Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara: 3449
Registration date: 14.12.2010
Di si damba!!! od tebe ni traga ni glasa!?

Abarth- Aktivni Član

- Broj komentara: 539
Registration date: 16.04.2009
nema ga spava covik

Rafo- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 2591
Registration date: 30.09.2009
a sta da vam kazem neodlucni sam znam sta zelim ali uvjek mi nesto novo u glavi iskrsne tako da za sad jos sve stoji pribavljam si djelove ovjesa tako kad krenem da stvarno mogu krenuti junacki plastike kompletne imam kad skompletiram ovjes a ja se nadam da hocu do kraja ove godine imati sve potrebno za to onda prikupim unutrasnjost tako da imam barem 70 posto djelova za poceti raditi jer sam shvatio ako nisam kompletan bolje ni da ne krenem jer onda moram kasnije sve preradivati i opet trositi vrijeme jer bez potrebnih djelova nisam ni na nebu ni na zemlji a kad slozim skoljku onda krecem sa motoromk i getribom i to ce biti zivi SEX ali nadam se da cu i to uspijeti sve se moze samo stvarno tek sad sam shvatio da to nemogu preko noci i da tvarno treba vremena da mi se vecina toga poslozi
damba samo da te ne mine volja za njim

cofi69- Aktivni Član

- Broj komentara: 359
Registration date: 09.03.2012
dr.damba je napisao/la:a sta da vam kazem neodlucni sam znam sta zelim ali uvjek mi nesto novo u glavi iskrsne tako da za sad jos sve stoji pribavljam si djelove ovjesa tako kad krenem da stvarno mogu krenuti junacki plastike kompletne imam kad skompletiram ovjes a ja se nadam da hocu do kraja ove godine imati sve potrebno za to onda prikupim unutrasnjost tako da imam barem 70 posto djelova za poceti raditi jer sam shvatio ako nisam kompletan bolje ni da ne krenem jer onda moram kasnije sve preradivati i opet trositi vrijeme jer bez potrebnih djelova nisam ni na nebu ni na zemlji a kad slozim skoljku onda krecem sa motoromk i getribom i to ce biti zivi SEX ali nadam se da cu i to uspijeti sve se moze samo stvarno tek sad sam shvatio da to nemogu preko noci i da tvarno treba vremena da mi se vecina toga poslozi

Abarth- Aktivni Član

- Broj komentara: 539
Registration date: 16.04.2009
kad cu imati neke konkretne slike i zanimljive naravno da cu vas pocastiti sa njima zasad toga nema plastike svi zate kako izgledaju i nemam neku namjeru to stavljati na forum a ovjes ce biti zanimljivi pa cu kad dode vrijeme to postaviti unutrasnjost tojest skoljke su mi u dolasku zajedno sa volanom i kad bude vise toga na kup cu sve poslikati pa da vidite o cemu se radi i da stvarno nije mala stvar a do onda cu i dalje sutjeti i pribavljati stvarcice ko hrki nas hrcak
Damba, niti ne sumnjam da ti radis malu stvar i da nece biti zaimljivo...
ak bus trebal pomoc, javi...
ak bus trebal pomoc, javi...

fodor- Aktivni Član

- Broj komentara: 153
Registration date: 01.03.2010
znas da se budem tebi javil ko i uvjek a budem te i trebal trebalo bude rijesiti optiku a kolko znam ti si majstor broj 1 za taj posao 

vauuuuu zadnji rub si odlično odradio nemam riječi!!!!

Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara: 3449
Registration date: 14.12.2010
Stranica 15 / 16. •
1 ... 9 ... 14, 15, 16 
Stranica 15 / 16.