FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

17.10.2010. susret FIATISTA :d):

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

17.10.2010. susret FIATISTA :d):

Postaj by miniV8 on uto lis 05 2010, 20:37

evo pozvani smo na susret FIATISTI FORUMA pa vidite ko je za da se i tamo pojavimo

c/p sa fiatisti.hr

Znači meet je u zaprešiću u 17:00h,na samom ulazu preko puta inine benzinske..Parkiralište je dosta veliko a i poligon moze posluziti u slučaju potrebe...
Evo ja stavljam na audi club croatia i na kr tuning temu ,pa cemo vidjeti koliki ce odaziv biti.

Što se tiče plana i programa,klasičan je znači druzenje čavrljanje,zafrkancija, kavica i onda tko je za može produžiti na dane grada zaprešića koncert slavonskih lola.
A I LUNIĆ JE TAMO

miniV8
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 4666
Registration date: 20.07.2009

[Vrh] Go down

Re: 17.10.2010. susret FIATISTA :d):

Postaj by puyol on uto lis 05 2010, 20:41

heh, kaj nie 17. desant kod Bože????

puyol
Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
Dopredsjednik

Broj komentara: 2444
Registration date: 06.11.2009

[Vrh] Go down

Re: 17.10.2010. susret FIATISTA :d):

Postaj by miniV8 on uto lis 05 2010, 20:43

znam sve ali eto ja sam prenio njihov poziv pa ako ima netko zainteresiran otić neka zna što se sve nudi

miniV8

Broj komentara: 4666
Registration date: 20.07.2009

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics