FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

Sajam oldtimer automobila 23.10.2010

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Sajam oldtimer automobila 23.10.2010

Postaj by Miljenko on pet lis 29 2010, 12:01

Nisam bio tamo al cu rec da fakat je bolesno to radit. Ak zelis ludovat otidi prek tjedna kad nema nikog pa se vrti i luduj. Jos bolje cekaj kad padne snjeg pa gas na sljeme navecer i pomogucnosti stavi celave gume. Sad nema nazat ispalo je tak kak je. Poruka je izucena kad si u drustvu prilagodi se vecini. Nadam se dobrom druzenju dalje i nema smisla dalje pisat o ovome.

Miljenko
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 940
Registration date: 07.12.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Hrki on pet lis 29 2010, 13:13

HALUDA je napisao/la:Ljudi ja sam bio s Kerrom u autu i uvjeravam Vas da šoder NIJE frcao ni blizu ijednog vozila tako da bi bilo vrijeme da se zatvori ova tema sa "driftanjem" i prozivanjem...
Pozdrav !

ovdije nije niko nikoga prozivao ni blatio,ljudi su samo iznjeli svoje misljenje o takvom nacinu zabave,a zato i postoje ovakvi forumi da ljudi raspravljaju o svemu i svacemu i normalno je da svi nemaju isto misljenje.
i mogu samo jos nadodati da je kolega kerr sam to spomenuo i poceo pisati o tome,prema tome nije prozvan ni osuđen,odnosno niko nije otvorio nikakavu temu u kojoj bi se spominjalo to driftanje,nego se on sam nadovezo uz ovu temu i to spomenuo, a kolege su iznjele svoje misljenje o tom događaju

Hrki
Super Aktivni Član Foruma
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 5397
Registration date: 18.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by KERR on pet lis 29 2010, 20:22

ajmo sad ovak, naučili smo nešto novo ,i to je to , AMEN!!!!

ak niš drugo, sad svi znaju za mene!!!
nascar

nascar

402

402

KERR
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 169
Registration date: 15.09.2010

[Vrh] Go down