Zastava 750LC, 1980. godiste
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Zastava 750LC, 1980. godiste
eh za pocetak, imam ovako par pitanja.Dakle prva informacija je da li po originalu na ficu idu one lajsne na rubove krova, posto isti meni nedostaju a na par mjesta imam dijelove tih lajsnica,koje su kao sluzile oslonac za galeriju.Da li idu i ako idu gdje se mogu nabaviti?zatimm drugo pitanje, treba mi pomoc kako, posto mislim staviti 2 zvucnika u vrata i najvjerovatnije 2 pozadi, kako izvesti to da stavim zvucnike u vrata, a da se zadrzi originalni tapacirung..Zatim pitanje, imam 2 razlicita prednja svijetla, jedan je zaobljeni, jedan ravni.Koji po vama ljepse izgledaju, pa koje da mu stavljam.Koji su od ovih originalni?zatim gdje da smjestim ficinu antenu?ocekujem odgovore.hvala unaprijed.

acmilan90- Nema dodjeljen poseban status

- Broj komentara: 11
Registration date: 09.10.2010
Re: Zastava 750LC, 1980. godiste
Lajsne su neki dečki sa foruma kupovali na metre koliko se ja sjećam, i to na riječkom posdručju pa se budu sigurno javili sa informacijom.
Ja sam stavljal zvučnike naprijed u tapecirunge tako da sam rupu napravil od ručkice za prozo dizat prema narpijed i dolje(po dijagonali) i tamo jedino i stane jer na ostala mjesta dođe prozor i mašinica od istog...
Farovi su oba origigi, sad kako se kome sviđa stavlja gore ili zaobljen ili ravni far.
Fićina antena dođe ispod šajbe u kut desni prije haube, napravi se rupa, no preporučam ti da si nabaviš onu antenu koja se stavi na rub iznad vrata pa da se nemora bušit limarija.
Ja sam stavljal zvučnike naprijed u tapecirunge tako da sam rupu napravil od ručkice za prozo dizat prema narpijed i dolje(po dijagonali) i tamo jedino i stane jer na ostala mjesta dođe prozor i mašinica od istog...
Farovi su oba origigi, sad kako se kome sviđa stavlja gore ili zaobljen ili ravni far.
Fićina antena dođe ispod šajbe u kut desni prije haube, napravi se rupa, no preporučam ti da si nabaviš onu antenu koja se stavi na rub iznad vrata pa da se nemora bušit limarija.

puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"

- Broj komentara: 2444
Registration date: 06.11.2009
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» Zastava 750LC, 1980. godiste
» Zastava 850 1980.
» Zastava 750 Lux, 1976. godiste
» Zastava 750 LC,1979.
» Zastava 750 LC,1979.
» Zastava 850 1980.
» Zastava 750 Lux, 1976. godiste