Zastava 750 LE aka Plava Munja by Brbo
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Zastava 750 LE aka Plava Munja by Brbo
Evo za početak par brzinskih toliko da stavim neke slike, poslikam ga kak spada kad uhvatim vremena.
Slikano je na mom seoskom imanju pa je malo blatnjavo.
Samo da napomenem blatobrani su farbani bili jer su malo probili to još dok je bio kod susjede, čisto ono preventivno ali ići će on u jednu boju cijeli.
Budućnost bi mu trebala biti takva da ide sve van iz njega, zaštita od ispod i iznutra, povarit sve varove i stavit nekakvo pojačanje ispod i onda farbanje u plavo komplet svega i vraćanje nazad. moram uzet nove retrovizore jer mi ovaj pada pa nevidim ništ, zimske gume idu na ove felge, a mislim kupit neke alu 13'' za ljetne gume, po mogućnosti abarthove jedne što su mi se svidjele, idu unutra gumene kadice i to već sutra možda jer ima ove odvratne tepihe neke, skidam ovu glupost od presvlaka, neka ima samo original svoje, mašina kad se izvadi će se temeljito oprat, farbat blok motora i mjenjač tako da to izgleda ko novo, i generalni servis ide na njemu makar je u fenomenalnom stanju ja želim znati što je unutra. apsolutno sve na autu radi i ništa nije potrošeno ili pokidano, čak sam dobio i 2 kom guma na felgama zimskih i to one sa onim velikim ripnama ko za đip, neznam jel se to proizvodi uopće više, auto nikad nije vožen po zimi ili po snjegu itd.

Slikano je na mom seoskom imanju pa je malo blatnjavo.
Samo da napomenem blatobrani su farbani bili jer su malo probili to još dok je bio kod susjede, čisto ono preventivno ali ići će on u jednu boju cijeli.
Budućnost bi mu trebala biti takva da ide sve van iz njega, zaštita od ispod i iznutra, povarit sve varove i stavit nekakvo pojačanje ispod i onda farbanje u plavo komplet svega i vraćanje nazad. moram uzet nove retrovizore jer mi ovaj pada pa nevidim ništ, zimske gume idu na ove felge, a mislim kupit neke alu 13'' za ljetne gume, po mogućnosti abarthove jedne što su mi se svidjele, idu unutra gumene kadice i to već sutra možda jer ima ove odvratne tepihe neke, skidam ovu glupost od presvlaka, neka ima samo original svoje, mašina kad se izvadi će se temeljito oprat, farbat blok motora i mjenjač tako da to izgleda ko novo, i generalni servis ide na njemu makar je u fenomenalnom stanju ja želim znati što je unutra. apsolutno sve na autu radi i ništa nije potrošeno ili pokidano, čak sam dobio i 2 kom guma na felgama zimskih i to one sa onim velikim ripnama ko za đip, neznam jel se to proizvodi uopće više, auto nikad nije vožen po zimi ili po snjegu itd.

brbo- Član

- Broj komentara: 29
Registration date: 11.11.2010
Re: Zastava 750 LE aka Plava Munja by Brbo
pitate se zasto nista ne komentiram ? pa mozda zato jer nemam ficu hahahhahhahhahahah
samo naprijed i sve slikaj da i mi vidimo te radove

Hrki- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 5397
Registration date: 18.02.2009
Psssssssss kakva pila! brbo nemoj me krivo shvatit al nediraj ništa za sad jer mislim da bolje od ovoga nemože,ako je odozdola upola ko iz vana onda nemaš šta nego samo

Marko ZG- Aktivni Član

- Broj komentara: 967
Registration date: 03.04.2010
hehe radovi su ionako zakazani za proljeće, vidjet ćemo kako preživi zimu i vlagu pa onda kreće sve po suhom, sad se samo vozim i guštam jer stvarno ništa na njemu ne treba dirati
inače već mi je dosadilo ljudima pričat o njemu zaustavljaju me više nego u Cliu 197 i hoće pričat o fići. mali je pravi
inače već mi je dosadilo ljudima pričat o njemu zaustavljaju me više nego u Cliu 197 i hoće pričat o fići. mali je pravi

brbo- Član

Rafo- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 2591
Registration date: 30.09.2009
super mu je ova boja,odličan fićo
ja nebi ništa dirao za sada,bar još godinu,dvije,ali kako hoćeš!
samo mu ova rucica mjenjaca od yuga ne pase
samo mu ova rucica mjenjaca od yuga ne pase

zastava750(fićo)- Aktivni Član

- Broj komentara: 391
Registration date: 23.12.2009
Stvarno je ljepi. Pa fičo je pravi auto i nema boljega.ponsno ga vozi i pokazuj.j pa ko bi se za cliom okreto kad toga ima puno a fičeka malo. sretno sa radovima.

Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 940
Registration date: 07.12.2009
Stvarno je od yuga ručica?
Ja mislio od fiće, jer ima 4 brzine, rikverc, sve ko i ovaj
Nemam pojma zašto bi se to drugo stavljalo.
Ja mislio od fiće, jer ima 4 brzine, rikverc, sve ko i ovaj
Nemam pojma zašto bi se to drugo stavljalo.

brbo- Član

Dugo nisam vidio boljeg fiću u originalu,da nije rađen! Predivan je,samo ga čuvaj dobro!

Special- Aktivni Član

- Broj komentara: 306
Registration date: 04.10.2009

750- Aktivni Član

- Broj komentara: 180
Registration date: 28.01.2010
stvarno super fićek!!!
nedaj ga nikome!!!
nedaj ga nikome!!!

puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"

- Broj komentara: 2444
Registration date: 06.11.2009
Ako netko ima prijedlog kakve da retrovizore stavim ili mi može reći gdje ih mogu nabaviti slobodno nek kaže. 
Ili ako zna kako popraviti ovaj da mi ne pada stalno, onda bi mi trebao samo za desna vrata.
Ili ako zna kako popraviti ovaj da mi ne pada stalno, onda bi mi trebao samo za desna vrata.

brbo- Član

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Similar topics» srcu draga boja plava
» Zastava 750 LE aka Plava Munja by Brbo
» zastava 750 luxe,1978god.
» Zastava 850 abarth
» Zastava 750
» Zastava 750 LE aka Plava Munja by Brbo
» zastava 750 luxe,1978god.
» Zastava 850 abarth