FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

FIAT 126 BIS

Stranica 1 / 13. 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

FIAT 126 BIS

Postaj by BISer on sub vel 21 2009, 17:01

Evo znam da sam malo outsider na ovom forumu, al se nadam da se nitko neće ljutit ako predstavim svoju Bibu...
Znači riječ je o 126 BIS napravljenoj 1990, prva rega 1991, prešla veselih 97000 kilometara i ako b*g da preći će još toliko Very Happy
Kupio sam je u jesen 2007 (mijenjao je za PS2 sa frendom Razz ),
Nakon kupnje je trebalo zamijeniti stvarno dosta toga; kompletan kočioni sistem, gume, kvačilo, ulje, svjećice i ine sitnice, mjenjač me je zezao, pa sam kupio drugi, na tome sam vozio do skora kada se 1. brzina doslovce raspala, onda sam vratio stari jer se ispostavilo da je samo jedna matica bila odvrnuta, iskreno ni sam se više ne sjećam šta je sve rađeno, uglavnom to mi je jedini auto tako da su brojne sitnice rješavane u hodu. Nedavno sam zamijenio brtvu glave (rak-rana ovog motora kojeg neki nazivaju najgorim ikad od fiata) auto je uređen po mom guštu, znači ništa pretjerano, samo da se pojača karakter meni jako simpa vozila. Malo sam se raspisao... uglavnom to je to, evo slika da ne trošim previše riječi, dajte svoje komentare i prijedloge Wink

Sadašnje stanje:

Zadnja promjena: BISer; pet lip 05 2009, 01:07; ukupno mijenjano 1 put.

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 639
Registration date: 19.02.2009

[Vrh] Go down

Re: FIAT 126 BIS

Postaj by NightRider on sub vel 21 2009, 17:50

Auto ti je baš super, stvarno je pic pic, samo ga nastavi tako čuvat i održavat i služit će još dugo. POZDRAV Very Happy

NightRider
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on sub vel 21 2009, 18:53

ni picgauer noj nije ravan,šala naravno,nema se šta reč auto je super..
svaka čast.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by nedo on ned vel 22 2009, 09:04

da pitam samo kako je s njom po ljeti ako ides negdje uzbrdo jel se grije

al peglica je super Surprised

nedo
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 260

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on ned vel 22 2009, 15:54

Hvala svima.
Što se tiče halđenja sve je stvarno super. Nema termostata ni ljeti ni zimi, i uvijek se fino polako ugrije do 1/3 urice i onda se svako toliko upali venitlatorić malo puše i gotovo. Jedino kad sam je uspio ugrijat više od toga je kad sam po pehlinu ( je**na uzbrdica pretjecao kamion, u drugoj, negdje 50-60km/h) al onda sam skužio da sam pretjerao pa sam stao pokraj i pustio je da se oladi. Pa me kamion opet prešo. Razz

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on ned vel 22 2009, 17:57

Pegla ti je strava!
Ljepo je skockana, svaka čast!

Pazi je da se ne pregrije a ako ne nać ćemo mi koje riješenje za upasat koji radjator u cirkulaciju da se i sama bolje hladi pa da po Pehlinu pretičeš i harmonika kurijeru a ne samo kamijone.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Filip on ned vel 22 2009, 19:16

Prvi put kad si ju predstavio odmah mi se svidjela... I sto reci,evo gledam slike i uzivam,prepoznajem po slikama da ulazes truda ,vremena i svega ostalo u taj autic,a ja sam isti takav... I stvarno super izgleda! Veliki pozdrav i samo ju cuvaj kao do sada!

Ja sam prije jedno godinu dana,dobio takvu peglicu od tatinog prijatelja i odvezao je kuci... bila je 91' godiste isto crvena.. I dosta je bila dobra,masinica je bila kao satic! I onda me jedan prijatelj nagovorio da mu je prodam da ce mi dati motor i nesto novaca,na sto sam pristao,jer jednostavno nisam imao kud s njom...Al poseban mi je to auto isto,drag srcu hehe... Imam slika njenih,pa evo jedne:

A ovo ti je od mog prijatelja bila,al nazalost pokvarila se i otisla je...

Imam oko 200-ak slika ovih autica,pa bih mogao to postaviti ovdje na forum... Kao malu pomoc tebi BiSer,u daljnjem sredjivanju autica a i za sve one koji vole peglicu...

Zadnja promjena: filip; ned vel 22 2009, 19:26; ukupno mijenjano 1 put.

Filip
GLAVNI SUPER MAX ADMIN
GLAVNI SUPER MAX ADMIN

Broj komentara: 2753
Registration date: 18.02.2009

http://www.ficoforum.net/

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on ned vel 22 2009, 19:25

Malo sam se zacrvenio Embarassed
Hvala svima, truda i rada je stvarno uloženo ihahaj, a novaca da ne govorim, svi mi govore da sam za te novce mogao kupiti lijepog VW Pola ili slično, ali čemu? imao bi još jedan auto koji bi se utopio u masi, ovako imam auto koji je postao dosta prepoznatljiv, i upečatljiv, unatoč svim svojim nedostatcima.
Još jednom hvala svima, i ako bude trebalo, nadam se pokojem savjetu, ipak sam ja početnik. geek

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Filip on ned vel 22 2009, 19:28

Istina je to,za te novce sto ulazemo u njih,mogli smo imati jako dobar auto,ali mene to ne zanima... Ni jedan ne moze ove zamjenitimkad svatko na ulici zastane i gleda zamnom,pridje mi,poprica samnom o autu...Neopisivo Very Happy

Filip
GLAVNI SUPER MAX ADMIN
GLAVNI SUPER MAX ADMIN

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on ned vel 22 2009, 19:30

Jao znam taj osjećaj, odmah mi nekako toplo oko srca, i znam da trud nije uzalud. Very Happy

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Filip on ned vel 22 2009, 19:35

Jesi vidio post malo gore? Sa slikama...

Filip
GLAVNI SUPER MAX ADMIN
GLAVNI SUPER MAX ADMIN

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on ned vel 22 2009, 19:41

Sad sam vidio edit, ova što si prodao izgleda super, ima veiliki potencijal, nije bisica kao moja, ali te zračne su mi imale neku posebnu draž Laughing
Stavi slike koje ti se da, da malo prodiskutiramo, ako ti se da otvori novu temu da ne idemo ovdje u OT.
Inače ja se nadam skorašnjem ulasku Hrvatske u EU, da si probam uvesti peglicu iz poljske, ali ne bilo koju, već jednu od zadnje serije "Happy End", 2000to godište Smile

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Filip on ned vel 22 2009, 19:47

Nema problema otvorit cu temu za slike...Vec ih uploadam na net,da ne kvarimo temu,imas pravo..
Covjece da ti je uvesti takvu jednu,koja bi to fora bila,imao bi novu peglicu! Very Happy

Filip
GLAVNI SUPER MAX ADMIN
GLAVNI SUPER MAX ADMIN

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on ned vel 22 2009, 22:49

Pa baš bi bilo fora! Mani baš i ne ide u glavu da su ih ludi Poljaci radili do 2000 ali tim bolje... Very Happy

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Filip on ned vel 22 2009, 23:18

To je jos dobro,ja imam video o bubi gdje kazu da je njena zadnja proizvodnja prestala 30.7.2003. u Meksiku! hehe

Filip
GLAVNI SUPER MAX ADMIN
GLAVNI SUPER MAX ADMIN

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 13. 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics