FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

FIAT 126 BIS

Stranica 2 / 13. Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: FIAT 126 BIS

Postaj by BISer on pon vel 23 2009, 09:08

hehe... glavno da se golf 1 još radi u JARu... Very Happy /ode u off topic : tongue )

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 639
Registration date: 19.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by NightRider on pon vel 23 2009, 16:50

Evo jučer sam vidija peglicu sa kromiranim branicima i pokuša sam je uhvatit ali me je zeznija semafor... Crvene boje, onako malo žmarivene, ali izgleda dosta utegnuto. Takve su jako rijetke i meni osobno najdraže. Ka dite sam se vozija u takvu, imali su je moji i bila nam je ka sporedno auto u kući... Evo ka da je sad vidim, bile boje, iznutra crni interijer, kromirani branici i sječam se da je uvik smrdila benzina unutra. Imala je baš svoj miris. A šta mi je žaj šta smo je prodali Crying or Very sad Crying or Very sad Kad vidim ova danas moderna auta više ne znam jeli Fiat, Golf, Seat... sve se linije stapaju u jednu, sva auta imaju isti zvuk, isti miris, na isti način se voze, baš sterilno... Više nema one osobnosti šta je nekad činilo određenu marku vozila.... Zato čuvajmo naše ljubimce Very Happy

NightRider
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on pon vel 23 2009, 18:04

U da si osjetio sinoć specifični miris moje pegle, ludi brat dotezao glavu i zaboravio pričvrstiti neke gume, pa se to naslonilo na ispušnu granu, aaajjjmmmeeee zlaaaa..... monkey
BTW, moram ići raditi karburator, vjerojatno sutra u jutro, tamo u srevis u vodovodnoj, pa me zanima je li neko od članova iz rijeke išao tamo, kakva su iskustva?

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on čet vel 26 2009, 22:42

Evo malo se delalo danas na makineti pa reko da stavim sljičice. Znači tapacirunzi vrata nabavljeni od Glavaševića, meni se jako sviđaju. uglavnom slike:

UPOZORENJE: Neke slike su velike rezolucije, dial up beware.... tongue

Da vidimo tko ima sokolov vid; šta je neobično na drugoj slici, mali je detaljić, ali bi trebali primjetiti... Smile

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on pet vel 27 2009, 10:08

Meni je neobičan onaj bijeli krug na vratima, tamo di bi po starom bila ručka za zatvaranje i otvaranje prozora, da nije to možda neki sistem ako ti motorin ne radi ili nema struje da se može ručno zatvorit prozor, dignut staklo?

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on pet vel 27 2009, 11:49

U pravu si, skine se crni poklopac i na bijelo se stavi neki thingy i možeš ručno zatvoriti prozor, ali nije u tome bio štos. Pogledajte malo žice, one dvije, žutu i pink, logično bi bilo da su spojene žuta u žutu i pink u pink, ali kad sam tako spojio, i sve sastavio sam skužio da mi dugme za gore spušta prozor i kontra. pa opet sve rastavljaj prespajaj i sad radi kako treba Very Happy fušeri u tvornici, šta reći...

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on pon oľu 02 2009, 21:01

Evo samo da napišem da sam danas sa peglom bio u prvoj prometnoj nezgodi u životu. Silazeći s rotora na škurinjama, usporavam u koloni i zaustavljam se i bum! neka budala u golfu dvici mi se nasadi na rep. Hvala bogu i poljacima što su stavili ove plastične elastične branike na auto, nikakva šteta nije bila, dok se njemu branik udubio u masku. Budući da nije bilo štete nisam se htio tlačiti pa smo krenuli svojim putevima.
Samo mi nije jasno da budala vozi u koloni i ne primjeti da se zaustavlja... svašta....

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Hrki on pon oľu 02 2009, 21:53

¸malo da te utjesim
cetvrtak oko 10.30 sa svojim peugot partnerom starim 6 mjeseci spustam se od tibljasa prema gradu i kod kafica 007. tip sa mercedesom preko pune crte pocne skretati na moju stranu i kocenje koje mi nije pomoglo zatim udarac.otvorio se zracni jastuk cjela ljeva strana skrsena.stete ko u prici.
auto u peugot dujmovic niko nezna kad ce biti gotov.trebaju se djelovi naruciti i zatim cekanje djelova pa popravak.a auto mi potreban za poluditi
evo zbog jedno konja sjebo novi auto.

Hrki
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 5375
Registration date: 18.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on pon oľu 02 2009, 22:18

Super peglica!

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on pon oľu 02 2009, 22:25

@Dejo: Hvala!

@Hrki: Strašno, nisi me baš utješio ali ono... Smile
Mene samo brine, ne daj bože, da me je jače udario, kako bi oni to meni popravili, tj, gdje oni mogu naći novi branik, vezni lim, štopove, nosač motora itd? ja sigurno ne bih pristao na odštetu zato jer ni ja ne znam di naći dijelove...

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on uto oľu 03 2009, 05:44

filip; pošalji mi taj video ako možeš na pm.
volio bi to vidit.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by gigi on uto oľu 03 2009, 16:35

Malo ću da proširim temu. Davne 1992, moj kum je krenuo sa svojim projektom peglice No 2. Peglica sa centralno , popreki postavljenim motorom fiata 1.6 sa dve bregaste. Prepravke su radjene na vešanju, kočnicama.Karoserija je ojačana ramom od cevi na kojem su bili okačeni motor i trapovi.Ovaj projekat je bio prirodan sled posle prve varijante,peglica sa motorom od NSU TT smeštenog pozadi.
Moj kum je napustio zemlju a peglica je išla od ruke do ruke i poslednji put je snimljena u veoma jadnom stanju. No, može se videti šta je to bilo .

http://www.youtube.com/watch?v=pTZKktS_5Uo

gigi
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 224
Registration date: 21.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on uto oľu 03 2009, 16:43

žalosno je da je ovako prošla nakon tolikog truda koji je uložen.
a i čudi me da je nisu svu raskopali,divljaci sa ceste.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Hrki on uto oľu 03 2009, 19:56

jako ljepo zamisljeno i odrađeno steta sta je tako zavrsila

Hrki

Broj komentara: 5375
Registration date: 18.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by gigi on uto oľu 03 2009, 23:46

I mene su lepo zamislili ali sam sve bliže nekom parkingu kao ovome na kome je peglica Laughing

gigi
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 224
Registration date: 21.02.2009

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 13. Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics