FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

FIAT 126 BIS

Stranica 4 / 13. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: FIAT 126 BIS

Postaj by Hrki on uto oľu 24 2009, 21:59

kolege mislim da ste sve rekli ,to je zivi uzas

Hrki
Super Aktivni Član Foruma
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 5399
Registration date: 18.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by mitronni on pet oľu 27 2009, 17:25

A po kom će neg po sirotinji,j..bi ga,da je genscher,nebi ga dirao jel nebi znao na čiji žulj može stat!!! Banda lopovska!!!

mitronni
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 278
Registration date: 22.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on sri tra 01 2009, 01:28

Evo prijatelji, žalostan sam što ovo moram napisati, al eto, da napišem. Znači večeras dok sam se vraćao dome počela je padati sitna kišica. i na raskrižju u gradu dok sam skretao skliznem sa ceste i udarim u stup. Riječ je o raskrižju kad se ide iz centra, poslije indeksa pa desno, prema HEP.u. uglavnom išao sam 20-30, usporim, motam desno i pri izlasku iz zavoja dodam gas normalno, nikakva žurba, kad zadnji dio se zanese lijevo, ja počnem kočiti naglo, motam lijevo, i onda cijeli auto odleti lijevo i u stupić.... branik je razbijen, prednji vezni lim smrskan, rezervna guma zaglavljena da je ne mogu izvaditi. srećom nije oštećena mehanika vozila, niti su pukla svjetla i žmigavci.... uglavnom još sam u šoku dok ovo pišem, i molim boga da će autolimari moći napraviti kako je bilo. sutra stavim slike....
ako je netko imao slična iskustva neka mi samo javi koliko bi ravnanje, farbanje prednjeg veznog lima okvirno došlo, dat ću koliko treba, nije pitanje novaca, samo da znam...
prokleta kiša.... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 639
Registration date: 19.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on sri tra 01 2009, 04:51

e ovo ti nije trebalo.
baš mi je žao,ali napravit če se,sve se napravi pa če i tvoja bisica Sad Sad

moram vidit slike da ti mogu reč oko koliko bi te došlo otprilike popravak. Question

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on sri tra 01 2009, 07:54

Bome mi nije trebalo. Srce mi je puklo sa branikom. Stavim slike, samo da napunim baterije...

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Filip on sri tra 01 2009, 09:16

Nesreca se dogodi za cas,covjek nije ni svjestan opasnosti,i ona samo dodje... Prijatelju sto da ti kazem,popravit ce se to i bit ce sve u redu.. To su sve iskustva na neki nacin.. Ajd sretno i da uspijes sanirati stetu,uz tebe smo!

Filip
GLAVNI SUPER MAX ADMIN
GLAVNI SUPER MAX ADMIN

Broj komentara: 2838
Registration date: 18.02.2009

http://www.ficoforum.net/

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on sri tra 01 2009, 10:29

Evo slika:

sto mislite, da li se to može popeglati ili će mi trebati novi panel? Koja bi bila cijena peglanja - lakiranja...

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on sri tra 01 2009, 10:37

Jao jao, ovako nešto kad se desi stvarno boli!

Ma to će se dat popravit, izravnat, pokitat i prelakirat, nebi trebalo bit problema, ako autolimar ima volje napravit će, a ako je neki kao skoro većina njih koji misle da su to samo stare kante a ne automobili koji itekako dobro služe i srcu su dragi, hm, samo nađi dobrog autolimara a vjerujem da imaš nekoga. Za cijenu neznam koliko bi koštalo, nemam iskustva s time.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Lav on sri tra 01 2009, 18:12

a u Splitu komad (dakle vrata,hauba,krov,bokovi dakle komad auta ili kako vec zovete) ide 100€ ako je ok znaci racunaj limaru jos makar 50% moje misljenje,zao mi je i tocno znam kako se osjecas....

Lav
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 1066
Registration date: 29.03.2009

http://www.vespaklubsplit.com

[Vrh] Go down

Postaj by nedo on sri tra 01 2009, 18:18

a bas mi je zao al niti malo ne sumljam da ces ti to dovest ured ipak tvoja peglica je jedna od najurednijih koje sam vidio,,puno srece s popravkom

nedo
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 260

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on sri tra 01 2009, 20:01

Evo baš sam razgovarao sa limarom, izađe me 280kuna novi vezni lim, i 600kuna zamijena. samo mi je rekao da je dovezem do njega da pogleda, jer je moguće da će biti lakše izravnati nego mijenjati. uglavnom bit će to riješeno, čim prije, a onda Hammerite i maži cijeli auto da ne zahrđa...

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by nedo on ned tra 12 2009, 09:40

jel ozivjela peglica? Smile

nedo
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 260

[Vrh] Go down

Postaj by puyolov tata on ned tra 12 2009, 15:46

Nisam ti veroval dok nisu došle slike.(datum je 01 04 )al kaj je tu je.Kad pegla ozdravi a ti preboliš idemo na alarm za sklisku cestu!!!! Pozdrav

puyolov tata
ČLAN FIĆO FAN KLUBA
ČLAN FIĆO FAN KLUBA

Broj komentara: 2182
Registration date: 04.04.2009

[Vrh] Go down

Postaj by BISer on čet tra 16 2009, 14:03

Evo samo mali up-to-date,znači auto je popeglan, kitan, špric kit, sve gotovo, svi dijelovi koji se ne vide izvana su ofarbani hammeritom i to junački, jedino mi još preostaje lakiranje izvana, te nabavka branika.

usput sam nabavio alarm o kojem sam pričao tako da sad imam puzlu za spojit, budući da ima milijardu žica koje treba povezat Razz uglavnom sve ću fino poslikati kad bude gotovo, glavno da se nešto radi Wink

BISer
Aktivni Član
Aktivni Član

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on čet tra 16 2009, 20:46

svaka čast,baš mi je drago.

Gost
Gost

[Vrh] Go down