ABARTHI iz Zadra:
Stranica 7 / 8. • Share •
Stranica 7 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: ABARTHI iz Zadra:
extra!! jesu 750 ili 850

Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara: 3450
Registration date: 14.12.2010
750 su..,jedan je skoro komplet,nikad rađen do sad ali dobro trul a drugi je iskroviran kaže vlasnik sa 120kmh i od njega nema ništa skoro,njega ću raspilati na manje komade pa nek stoje jednom će trebati unutarnja limarija prednjeg i zadnjeg kraja,danas smo dovukli jednog da mogu nastavit radove a i dovuka sam fiata 850 pa ću vidit šta ću s njim...
ARIEL- Aktivni Član

- Broj komentara: 156
Registration date: 09.03.2011
pa dobro gdje ti to sve iskopaješ? 

Zloćko- MODERATOR SPAMER
ima tog tu jošsamo eto niti mista za sve a para još manje...
danas se ispila desni bok malo livi upasava i počeli se rezat limovi za unutrašnje pojačanje u pragu

ifićo za djelove ,grob je ali će poslužiti i dobro mu je taman ono što mi treba...

danas se ispila desni bok malo livi upasava i počeli se rezat limovi za unutrašnje pojačanje u pragu

ifićo za djelove ,grob je ali će poslužiti i dobro mu je taman ono što mi treba...

ARIEL- Aktivni Član

vrhunski već počima da liči na nešto dosta je brz taj tvoj limar

Zloćko- MODERATOR SPAMER
odlično
samo naprijed!!

fijola- Član

- Broj komentara: 37
Registration date: 04.07.2011
arijel obrati pozornost na dvije stvari.
1 kad montiras bokov nece ti biti isti ljevi i desni jer je ljevi siri od desnoga tako da ga po rubu treba kratiti.jednostavno to ces viditi jer na ljevoj strani moci ces gurnuti 2 prsta između boka i felge a na desnoj jedva prst i kad pogledas auto od iza isto se vidi velika razlika.
2.prednji rub boka koji se lovi na prag isto ce ti ga biti viska ako pravilno montiras bok,jer onaj rub od boka sta ide na spic mora pratiti crtu na ficinom boku,tako da ces i oko toga imati malo sexa.
nazalost sve te plastike su takve kakve jesu nisu nesto ali se daju napraviti da budu ok,ja sam zivce izgubio dok sam to rijesio,merili smo cjelog ficu izgubili pol dana jer smo mislili da je fico van skvadre da bi na kraju shvatili da su bokovi razliciti,nisu iste sirine
1 kad montiras bokov nece ti biti isti ljevi i desni jer je ljevi siri od desnoga tako da ga po rubu treba kratiti.jednostavno to ces viditi jer na ljevoj strani moci ces gurnuti 2 prsta između boka i felge a na desnoj jedva prst i kad pogledas auto od iza isto se vidi velika razlika.
2.prednji rub boka koji se lovi na prag isto ce ti ga biti viska ako pravilno montiras bok,jer onaj rub od boka sta ide na spic mora pratiti crtu na ficinom boku,tako da ces i oko toga imati malo sexa.
nazalost sve te plastike su takve kakve jesu nisu nesto ali se daju napraviti da budu ok,ja sam zivce izgubio dok sam to rijesio,merili smo cjelog ficu izgubili pol dana jer smo mislili da je fico van skvadre da bi na kraju shvatili da su bokovi razliciti,nisu iste sirine

Hrki- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 5400
Registration date: 18.02.2009
na trecoj slici ti se tocno vidi o ovom sta sam ti napisao za prednji dio boka .
sretno u daljnjim radovima bit ce to bomba
sretno u daljnjim radovima bit ce to bomba

Hrki- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 5400
Registration date: 18.02.2009
puno hvala
već sam to ponešto sam primjetio da će biti veselja ali dovest ćemo to u redž
ARIEL- Aktivni Član

Bravo maestro, biće to opaka sprava
. Hrki svaka čast, oko sokolovo
. Hrki svaka čast, oko sokolovo
Tiho65- Član

- Broj komentara: 23
Registration date: 01.01.2011
Kako si mislio spojiti bokove /plastiku/ na sasiju /metal/...ja sam veoma skeptican prilikom ovakvih poduhvata..spajanja a da ne dodje do pucanja gita.....???
Inace super, svaka cast !
Inace super, svaka cast !

Zoki- Član

- Broj komentara: 66
Registration date: 27.07.2011
pa neznam ,najvjerojatnije matice iznutra zalijepi-plastificirat pa zavidat iznutra i onda sve prekitat,to je bratova želja a ja bih radije da imaju rub pa ih izvana uhvatim i izmeću gumu ka i na pravim abarthima...
ARIEL- Aktivni Član

radilo se no internet je bia isključen...

ARIEL- Aktivni Član

svaka čast na dosadašnjim radovima!!vidi se da je majstor temeljit i to se traži

Zloćko- MODERATOR SPAMER
Stranica 7 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Stranica 7 / 8.