Evo i mog FIĆE
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Evo i mog FIĆE
Koliko je meni poznato smiju se stražna stakla zatamljivati, znači prednja šajba, vozačev i suvozačev prozor ne smiju, a ostalo može... I meni se sviđa... http://www.youtube.com/watch?v=5t3ZLNr8VgEzoranks je napisao/la:Da, a kako da znaju da sam to ja? Misliće da vozi neko drugi, pa odoše mi silne "prilike"...Šalim se....Policija ne dozvoljava, a nisam u toku sa procentima dozvoljenog zatamnivanja stakla, pa tako, da bih bio mirne savesti na putu..... (osim kada nekoga obilazim sa 160km/h)

Ćofi- Moderator

- Broj komentara: 1574
Registration date: 28.11.2009
meni se ne sviđa.mislim da ako vec volis malo sportske ficeke onda ga trebas nabrijavat u drugom smislu npr.stavit yugov motor,frizirat 750 ili 850,malo ga spustit,stavit felgice koje mu ljepo stoje,eventualno sirit rubove ali ne opet previse,da bude sa stilom
stavit neki auspuh koji mu dobro stoji a opet da nije prevelik!
iskreno spojleri mi nekako nisu za fica,ali to su samo moji savjeti i moje misljenje,tako da se nemoj ljutit
stavit neki auspuh koji mu dobro stoji a opet da nije prevelik!
iskreno spojleri mi nekako nisu za fica,ali to su samo moji savjeti i moje misljenje,tako da se nemoj ljutit

zastava750(fićo)- Aktivni Član

- Broj komentara: 391
Registration date: 23.12.2009
sjedi 5. ja bi volio ovaki!!!!

miniV8- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 4666
Registration date: 20.07.2009
meni je auto super, iako ja svog radim da što više slići originalu. Uostalom, svaka čast na trudu majstore

drazo001- Član

- Broj komentara: 85
Registration date: 06.03.2010
Prika auto si radija za svoj gušt lipo se vozi i guštaj,a kome se ne sviđa neka ne gleda.ja osobno bi malo jednostavnije pozdrav

alen- Aktivni Član

- Broj komentara: 142
Registration date: 20.02.2011
zadnji branik mi se sviđa,al samo da je još udaljeniji od poda možda bi bilo lipše.prednji mi je malo preagresivan.vidim da si išao na mot fićinih linija,al po meni je malo otišao previsoko put haube,pa je zagušio sam fićin izgled sprijeda.
po meni fićo ne izgleda loše,dapače.moji dojmovi su pozitivni.da vidim ovakvog fiću na ulici 100% bih se okenuo za nim :-)
po meni fićo ne izgleda loše,dapače.moji dojmovi su pozitivni.da vidim ovakvog fiću na ulici 100% bih se okenuo za nim :-)

zeko711- Član

- Broj komentara: 15
Registration date: 11.12.2010
zanimljiv projekt

Rafo- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 2591
Registration date: 30.09.2009
komentirat tuđe fiće je isto ko i da komentiram tuđe žene.... zapravo i ne jer muž se naljuti kad kažeš da mu je žena ružna a isto tako poludi kad kažeš da bi mu je povalio...hmmmm...vrlo dubokoumno
....no dobro..da se vratim fići, ako se tebi sviđa, onda ok! da je za mene, trebalo bi malo preredit prag, druge felge, možda svjetlija boja....izbacit blatobrane da se dobije fluidnija linija...

fusher- SPAMER

- Broj komentara: 2028
Registration date: 17.01.2011
Da ne duljim pretjerano i da ne maljam oči nepotrebnim okolišanjem, moj odgovor glasi NE sviđa mi se.

Floyd ZG- Aktivni Član

- Broj komentara: 980
Registration date: 29.11.2009
cijenim tvoj trud i sve. fico zanimljivo izgleda jer je drukciji od drugih ali bez uvrede ja mislim da to vise nije fico. felge su malo pre moderne za takav auto, kombinacija boja je dobra, ali ipak u oreginalu sa blagim preradama iz vana mi je ljepsi, ali opet to je stvar ukusa

FLASHmata993- Aktivni Član

- Broj komentara: 232
Registration date: 27.02.2011
meni dobar prednji i zadnji kraj, pragovi, lila..

Sasha19_81- Aktivni Član

- Broj komentara: 230
Registration date: 09.10.2010
meni je isto prednji spojler dobar,samo mi prednji spojler kad ga gledam s bočne strane,točnije spoj blatobrana i spojlera mi nisu harmonični.al meni se dopalo stvarno

zeko711- Član

- Broj komentara: 15
Registration date: 11.12.2010
svaka cast na dobrom poslu,vidi se da je sve uredno napravljeno,samo meni to nije to,inace ne volim te spojlere i tzv kič,al cijenim ulozeni trud i da ga vidim na ulici negdi,sigurno bi ga dosa bolje pogledat 
Stipe_92- Član

- Broj komentara: 57
Registration date: 15.03.2011
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Stranica 2 / 2.