unikatni fićek
Stranica 3 / 3. • Share •
Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Re: unikatni fićek
ne blatobran nije prepravljan na vijke,jer što se tiče pristupa samom mehanizmu i nije veliki problem prvo se skinu ova dva vijka što idu u vrata i vrata idu dolje a onda s unutarnje strane kod točka su dva vijka(oni se ovdije na slikama nevide) koja drze cijeli šarnir isto se odvrnu i tada se cijeli šarnir može izvući van ako ima potrebe tj ako se neš popustilo istrošilo ili slično...
Ali za sada nije bilo takvih problema a otkada su vrata postavljena otvarana su i zatvarana "milion" puta...
Ali za sada nije bilo takvih problema a otkada su vrata postavljena otvarana su i zatvarana "milion" puta...

kiko77- Član

- Broj komentara: 20
Registration date: 13.05.2011
E onda super, ovako dok nisi objasnil se činilo ako zaškripi da jedino preostaje rezanje... 

puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"

- Broj komentara: 2444
Registration date: 06.11.2009
tako sam i mislio, al kako nije slikano s strane kud ulazi nosač, posumljah....bilo mi blesavo da netko tko napravi ovakav auto usere na takvoj sitnici.... 

fusher- SPAMER

- Broj komentara: 2028
Registration date: 17.01.2011
a kakvo je kačenje vrata tj.slikaj kopču na koju se vrata zatvaraju i pojasni malo kako si bravu riješio ako nije problem 

Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara: 3450
Registration date: 14.12.2010
nemam sliku s te prednje strane....pa da bilo bi najmanje rečeno glupo tako što napraviti da se nema pristupa,ako nešta zapne.No do sada nije pa se nadam da ni neće
....
a što se tiče zatvaranja vrata brava je ostala stara fićina jedino što sam napravi ručku sa unutarnje strane na drugom mijestu evo slike

i kada se vrata zatvaraje nesmije se njima zalupiti kao kod klasičnih vrata jer se neće uspijeti zatvoriti uvatiti će samo na prvi zub,nego se lagano prislone na prvi zub i onda se povuku ili pritisnu zavisno odakle zatvaraš izvana ili iznutra...
a što se tiče zatvaranja vrata brava je ostala stara fićina jedino što sam napravi ručku sa unutarnje strane na drugom mijestu evo slike

i kada se vrata zatvaraje nesmije se njima zalupiti kao kod klasičnih vrata jer se neće uspijeti zatvoriti uvatiti će samo na prvi zub,nego se lagano prislone na prvi zub i onda se povuku ili pritisnu zavisno odakle zatvaraš izvana ili iznutra...

kiko77- Član

- Broj komentara: 20
Registration date: 13.05.2011
Stranica 3 / 3. •
1, 2, 3
Stranica 3 / 3.