FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

Nekompletni TRIGER!

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Nekompletni TRIGER!

Postaj by Marko ZG on ned srp 31 2011, 13:55

Imam nekakav triger koji sam mislio stavit na svoju mašinu ali sam skužio da mi nešto fali pa se nadam da će mi neko od vas moć pomoć da skužim šta mi nedostaje. Pošto nikad prije nisam imao doticaja sa trigerom pa nemogu znat kako izgleda taj dio objasnit ću o čemu se radi pa ako neko kojim slučajem ima raskopan triger da mi ubaci koju sliku ili još bolje ako ko ima neispravan triger a ima to što meni treba i hoće prodat može mi se javit ili u ovoj temi ili na PP ili na 095/8949-242.

Ovo su svi dijelovi koje ja imam od mog trigera:

A dolazima umjesto ovog serijskog dijela na bregastu:

Nadam se da sam uspio objasnit o čemu se radi!

Marko ZG
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 967
Registration date: 03.04.2010

[Vrh] Go down

Re: Nekompletni TRIGER!

Postaj by puyol on ned srp 31 2011, 14:32

probaj se javit johanu, on je te komade radio nove jer isto nije imal

puyol
Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
Dopredsjednik

Broj komentara: 2444
Registration date: 06.11.2009

[Vrh] Go down

Postaj by miniV8 on ned srp 31 2011, 15:36

Ima johan, mora i meni poslati jek i meni to isto fali... Posalji mu pm

miniV8
Super Aktivni Član Foruma
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 4669
Registration date: 20.07.2009

[Vrh] Go down

Postaj by zemunelo on uto stu 08 2011, 23:34

Kolega,tek malopre sam video da si rešio problem sa tim delom koji ti je falio da kompletiraš triger pa nisam imao vremena da odgovorim a tema je već bila zaključana. Crying or Very sad
Taj deo je ova čaura/šolja koja ide na bregastu osovinu? Imam potpuno nov triger ali i ja nemam taj deo. Ako imaš radionički crtež te čaure,bio bih ti zahvalan da mi ga pošalješ na PP.

Hvala.

zemunelo
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 133
Registration date: 13.06.2009

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics