FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

Guma po kojoj klizu stakla

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Guma po kojoj klizu stakla

Postaj by MTX on sub lis 01 2011, 21:24

Evo molim malu pomoc decke iz Rijeke i okolice a mogu i iz drugih gradova, ako ko ima komadic gume sa onim dlacicama - filcom po kojoj klizu bocna stakla da probam da li mi pase jer nigdje ne mogu nac za Skodu nove, moja dimenzija je cca 13x15mm, pa ako ima koja dobra dusa da mi posudi pa vratim kad isprobam.

Zahvaljujem unaprijed Very Happy

MTX
Član
Član

Broj komentara: 69
Registration date: 08.12.2009

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics