Karburator problemi ili
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Karburator problemi ili
Evo pitanja novi Carb Holley 23/23 nekoristen ...vremena
Problemi nakon odradenih 2000km
-prvi problem je nemogucnost rada motora na ler gasu bez Coka ajd jucer otfuro covjeku auto, vijerujem da je covjek samo propuho karb i narikto lergas i ajd sad radi na ler gasu
-Ali naravno nije sve tako jednostavno
-Novi problem auto je nemoguce voziti bez COKA a da motor necuka nakon datog veceg gasa pogotovo kad se zagrije motor ???
Eto pitao i cuo razne mogucnosti probleme
Zacepljnje dizne ove one,plovak,otpusteni saraf glavne dizne....
Da pitam a da nenapravim vecu glupost posto se neradi o IMP-ovom karbu
Vec mi pun k nakon restauracije stalno nesta .....
Problemi nakon odradenih 2000km
-prvi problem je nemogucnost rada motora na ler gasu bez Coka ajd jucer otfuro covjeku auto, vijerujem da je covjek samo propuho karb i narikto lergas i ajd sad radi na ler gasu
-Ali naravno nije sve tako jednostavno
-Novi problem auto je nemoguce voziti bez COKA a da motor necuka nakon datog veceg gasa pogotovo kad se zagrije motor ???
Eto pitao i cuo razne mogucnosti probleme
Zacepljnje dizne ove one,plovak,otpusteni saraf glavne dizne....
Da pitam a da nenapravim vecu glupost posto se neradi o IMP-ovom karbu
Vec mi pun k nakon restauracije stalno nesta .....

funkymonoloko- Aktivni Član

- Broj komentara: 291
Registration date: 26.08.2010
Re: Karburator problemi ili
pa može biti i do razvdnika,da li je platinski ili el razvodnik..a što se tiče karba vjerovatno je pun šporkice budući da je staja dugo i treba ga dobro očistit ali skroz ga rastavit i sve djelove stavit u kupku za čišćenje injektora da rastvori ama baš sve,ali naravno skinut sve gumice i brtve..tak isam ja svoga isto stajao je 20 godina na stalaži i bia je pun betona i svačega a posli kupke ka nov
ARIEL- Aktivni Član

- Broj komentara: 156
Registration date: 09.03.2011
Paljenje je riktano par dana prije nastupa ovog problema tj nove platine i pali na zub.
Carburator nije koristen al je lezao koju godinu.
Razumjem nikako ne skodi ako i to probam jer naravno svi se materijali raspadaju bili koristeni ili ne!
Bas gledo tematiku http://www.ficoforum.net/t3505-isenje-karburatora
Carburator nije koristen al je lezao koju godinu.
Razumjem nikako ne skodi ako i to probam jer naravno svi se materijali raspadaju bili koristeni ili ne!
Bas gledo tematiku http://www.ficoforum.net/t3505-isenje-karburatora

100% su necistoce
Jucer nakon rezima rada gas,cok,i tri ruke i tako pola sata dovezle me do praone i rukovanje miniwashem te razgovor sa ljepsim spolom i pomoc oko rukovanja automatske praone i pranja mecke fico je radio svojih 15min na leru.Nakon sto je opran i dan na daljni put cukanje se drasticno smanjilo kao i rukovanje sa cokom koje nije bilo potrebno tijekom voznje
Jucer nakon rezima rada gas,cok,i tri ruke i tako pola sata dovezle me do praone i rukovanje miniwashem te razgovor sa ljepsim spolom i pomoc oko rukovanja automatske praone i pranja mecke fico je radio svojih 15min na leru.Nakon sto je opran i dan na daljni put cukanje se drasticno smanjilo kao i rukovanje sa cokom koje nije bilo potrebno tijekom voznje

skineš filter, smotaš čvrstu krpu oko ruke, nabiješ gas i onda zadihtaš krpom karb...to stvori ogroman vakum koji izvuče blato iz dizni....to ti je recept za privremeno, jer će se opet ponovit problem ako ima blata u čašici...

fusher- SPAMER

- Broj komentara: 2028
Registration date: 17.01.2011
ja sam to jednom napravio dok je fićo bio okrenut prema susjedovoj fasadi...posljedice su i dan danas vidljive a srića je da nikad nije uspio doznati tko je to napravio ahahhaha

Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara: 3450
Registration date: 14.12.2010
bolje bez krpe ,još će je i uvući,ja to direkt rukom
ARIEL- Aktivni Član

- Broj komentara: 156
Registration date: 09.03.2011
Ariele potpis!!

Zloćko- MODERATOR SPAMER
Znaci na posao !
jeb
Dal mogu sta zaje..t ako rastavim i sastavim karb nazad mislim dal sve mora bit zategnuto kako je bili mislim ne prejako ili preslabo??????????
Dal mogu sta zaje..t ako rastavim i sastavim karb nazad mislim dal sve mora bit zategnuto kako je bili mislim ne prejako ili preslabo??????????

Danas natocim bengu full i opet sranje voznja pod cokom i 10L na 100KM 

To je taj al 23-23
Znam da ima negdje ok10 mjedanih sarafa,sarafica
Znam da ima negdje ok10 mjedanih sarafa,sarafica

pokušaj odmjerit jačinu kojom odvidavaš pa tako i zategni 

Zloćko- MODERATOR SPAMER
daj pogledaj kad dodaš gas dal špricne iz dizne u grlu. može ugašen motor...

fusher- SPAMER

- Broj komentara: 2028
Registration date: 17.01.2011
Drugo grlo da al provjerit cu i ovo glavno sa cokom!
Tj.danas na semaforu sam bez dignutog coka punpo nozni gas i sljaka al to je sa zakasnjenjem te ako se nepunpa u rasponu od 3se motor se gasi unatoc ponovnom dodavanju gasa
Ziher je glavna dizna cim sa cokom prima gas!
I to kaj velis Fuser uzmem stari uzorak rastavim doma i upoznam se sa svim jer imama jednog sta mi je Mini prodo pa cu vidjet di sta kako iako se malo razlikuju ta dva HOLLEY-a stari je 9d a noviji 97C sa nekim +dodatkom u konstrukciji neka 3vijka koji drze taj oklop sa gumom iz koje viri mala polugiza koja kad se potegne cok dokraja dodiruje sa mehanizmom gasa-coka!
Tj.danas na semaforu sam bez dignutog coka punpo nozni gas i sljaka al to je sa zakasnjenjem te ako se nepunpa u rasponu od 3se motor se gasi unatoc ponovnom dodavanju gasa
Ziher je glavna dizna cim sa cokom prima gas!
I to kaj velis Fuser uzmem stari uzorak rastavim doma i upoznam se sa svim jer imama jednog sta mi je Mini prodo pa cu vidjet di sta kako iako se malo razlikuju ta dva HOLLEY-a stari je 9d a noviji 97C sa nekim +dodatkom u konstrukciji neka 3vijka koji drze taj oklop sa gumom iz koje viri mala polugiza koja kad se potegne cok dokraja dodiruje sa mehanizmom gasa-coka!

Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Similar topics» Fiat stilo manji problemi
» Karburator problemi ili
» P: karburator i usisna grana - golf 1.3
» Dupli karburator WEBER 30 32 DMTR
» DUPLI KARBURATOR NA MOTOR 900
» Karburator problemi ili
» P: karburator i usisna grana - golf 1.3
» Dupli karburator WEBER 30 32 DMTR