FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

Pomoć oko pumpe za vodu BIS

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Pomoć oko pumpe za vodu BIS

Postaj by Eddy126 on sri sij 04 2012, 23:17

Imam problem oko stavljana semeringa pumpe vode na 126 BIS. Neznam na koju stranu bi ga trebao okrenut zato što on mora držat s jedne strane ulje, a s druge vodu. Molim da mi netko pomogne. Hvala.

Eddy126
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 132
Registration date: 27.11.2011

[Vrh] Go down

Re: Pomoć oko pumpe za vodu BIS

Postaj by doki on čet sij 05 2012, 01:18

Trebao si gledat kako je bio stari gore ali sad sta je tu je vecina ti ih ide da je lice prema tebi! Mada nisam nikag slago 126 ali to je moje misljene,pogledaj po netu ako ima gdje kakva skica! confused

doki
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 152
Registration date: 22.12.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Eddy126 on čet sij 05 2012, 09:56

Da, trebao sam prije pazit. Ja mislim da bi lice trebalo bit s one strane s koje je ulje, tako je barem kod Tomosovih mašina. Ali možda netko zna kako ide, pa da budem siguran.

Eddy126
Aktivni Član
Aktivni Član

Broj komentara: 132
Registration date: 27.11.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Eddy126 on ned sij 29 2012, 13:55

Shvatio sam kako ide. Može lock

Eddy126
Aktivni Član
Aktivni Član