FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

farbanje dobosa

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

farbanje dobosa

Postaj by luntor on pon vel 13 2012, 17:21

htio sam samo da se nadovezem na ovu temu farbanje dobosa kako skinuti hrdju. Moje licno iskustvo ja dijelove fice koji na sebi imaju puno hrdje a tesko se skida,potopim u sonu kiselinu moze i ova sto se koristi u sanitarijama poslije dobro isperem vodom malo ismirglam zatim temeljna,crni mat i to je to.Kiselina se poslije veceg koristenja zasiti pa ne djeluje, samo se zamjeni drugom nije skupa.Poslije potapanja dijelovi budu ko novi.

luntor
Nema dodjeljen poseban status

Broj komentara: 6
Registration date: 09.02.2012

[Vrh] Go down

Re: farbanje dobosa

Postaj by luntor on pon vel 13 2012, 17:27

i jos nesto oprez sa kiselinom raditi u dobro provjetrenoj prostoriji zbog isparivanja najbolje napolju

luntor

Broj komentara: 6
Registration date: 09.02.2012

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics