Osječki fićo u radovima
Stranica 2 / 14. • Share •
Stranica 2 / 14. •
1, 2, 3 ... 8 ... 14 
Re: Osječki fićo u radovima
Evo ubacujem još malo slika,od dijelova koji su spremni za fiću... Ovo je samo dijelić toga,kad mi prođe ova gužva sa faksom,onda će svaki dio biti uslikan pa će biti slika...Zasad evo malo slika:

Asti novi dijelovi limarije, svaka čast, to se već zove pravi posa..... Eeee da je meni sad radit tako nešto, hehe

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009
Ovaj put sam odlučio da radim pravi posao...
Fali tu jos prednji vezni lim (Prevario sam inače samog sebe,jer kad sam krpao limariju na crvenom jedno 3. put,rekao sam da je to zadnji put da radim limariju na fići
)
Odlično Filipe, super baza za radove, samo naprijed.
Vidio sam ja odmah da je volan nešto poznat... hehe... trebao bi si nabaviti onaj poklopac za trubu od zastave (mislim da je stojadin imao takav) a ne da ti bude kriva marka. ovi sicevi na zadnjim slikama mi ne izgledao kao pegličini, dosta su deblji nego moji...
Vidio sam ja odmah da je volan nešto poznat... hehe... trebao bi si nabaviti onaj poklopac za trubu od zastave (mislim da je stojadin imao takav) a ne da ti bude kriva marka. ovi sicevi na zadnjim slikama mi ne izgledao kao pegličini, dosta su deblji nego moji...

BISer- Aktivni Član

- Broj komentara: 639
Registration date: 19.02.2009
svaka čast i neka ti ispadne makina ko iz dučana i još puno bolja želim ti od srca............
baš mi je drago da si krenuo s projektom.
koliko su te izašli limarski dijelovi sa slika i dali su od glavaševiča.
Gost- Gost
BISer je napisao/la:trebao bi si nabaviti onaj poklopac za trubu od zastave (mislim da je stojadin imao takav) a ne da ti bude kriva marka. ovi sicevi na zadnjim slikama mi ne izgledaju kao pegličini, dosta su deblji nego moji...
Znam,nastojat cu nabaviti zastavin znak na trubi...Što se siceva tiče,kad sam došao u posjed jedne peglice iz 91',i kad sam vidio da se sicevi obaraju,odmah su išli u mog fiću,a sad čekaju na ugradnju u ovog...Kostur je praktički isti kao ficin,samo ima dodatno spustanje naslona,i malo je kao jači,kod onih vodilica dolje,i ona šipka je puno jača što povezuju dvije vodilice..Kod fiće je uvijek savijena jer se stane na nju,a ovdje je to čvrsto i zato su sjedala idealna,tko hoće original,a sa dodatnom opremom! Jedino što sam presvlake promjenio,bio je neki sivi krov,nije mi se sviđao,pa sam stavio ovo što sad vidite na slikama...
fico750 je napisao/la:svaka čast i neka ti ispadne makina ko iz dučana i još puno bolja želim ti od srca............
Hvala puno ješ jednom svima!
Limarija-kod Glavaševića,pragovi i rubovi (Golaš),blatobrane mi je kolega poklonio (to je stvarno sreća,jer neznam kako bih bez njih) ,a prednji vezni lim iz autovrbasa... Cijena se sad ne sjećam točno,mislim da su pragovi bili po 75,rubovi po 50 i prednji vezni oko 230 kn,tj 140 + poštarine+naša specijalna dostava koja je morala ići specijalim putem pošto su ''velike dimenzije i nije roba u paketu',tu sam baš bio ljut ali eto...i + dvije 'šolje' fara,one okrugle,gdje idu farovi,60-ak kn svaka...To je to otprilike
Nešto slično smo imi prošli ! Sad polako i po svim detaljima udri samo dobrom voljom ostalo dolazi samo! Sretno!!!!

puyolov tata- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 2182
Registration date: 04.04.2009
Kolega Filipe svaka čast na temi, pre pre dobra je i neka se samo tako nastavi.
Još jedno predstavljanje fiće iz kojeg će se jako puno naučit.
Samo tako naprijed i polako, polako i sigurno, ništa na brzinu i onda će biti kako treba.
Svaka čast.
Samo tako naprijed i polako, polako i sigurno, ništa na brzinu i onda će biti kako treba.
Svaka čast.
Gost- Gost
puyolov tata je napisao/la:Nešto slično smo imi prošli ! Sad polako i po svim detaljima udri samo dobrom voljom ostalo dolazi samo! Sretno!!!!
Tim putem upravo idem,hvala puno!
jole je napisao/la:Kolega Filipe svaka čast na temi, pre pre dobra je i neka se samo tako nastavi.
Svaka čast.
Hvala ti Jole , potrudit ću se maksimalno oko fiće i oko ove teme! Shvatio sam kako se treba raditi auto kad se stvarno hoće napraviti,pa ću kroz ovu temu to i pokazivati! Ići će jako polako,ali neću žuriti,nego napraviti kvalitetno!
Večeras me je posjetio kolega sa žutim kabrio fićom pa je oduševljen kad sam mu pokazao sve što pripremam za fiću! Imam vam još puno toga pokazati,samo neću sve odmah hehe Pozdrav svima!
Ala pa ti stvarno ozbiljno radiš, tako i treba stavit sve novo i miran si ka sa novim fićom, svaka čast Filipe, to nije sređivanje fiće, to je već restauracija i takvoga fiću će bit šteta vozit svaki dan. Siguran sam da će bit najbolji u Osijeku i nadaleko...... Sve pohvale i velika podrška u daljnjim radovima 

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009
Tako je kolega,eto sve si rekao ukratko što mi je cilj... Hvala na podršci,to puno znači! 
Kolege,ovih dana sam se bavio karburatorom sa naranđastog fiće... Iznenadio sam se kad sam ga skinuo,da nikad nije otvoren,jer su svi vijci još novi i neoštećeni na njemu..Rastavio sam ga pažljivo,očistio sve do podloške i vratio isto tako pažljivo natrag,da ni jedan vijak ne oštetim...Evo slika za vas:

Ovako planiram svaki dio odraditi,baš si zamišljam kako bi onda fićo mogao izgledati...

Ovako planiram svaki dio odraditi,baš si zamišljam kako bi onda fićo mogao izgledati...
Stranica 2 / 14. •
1, 2, 3 ... 8 ... 14 
Stranica 2 / 14.