Osječki fićo u radovima
Stranica 14 / 14. • Share •
Stranica 14 / 14. •
1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Osječki fićo u radovima
malik je napisao/la:ojj druze ja nista jace nisam vidio a najbolje je sto sve radis pedantno i ne kupujes svakvo smece za svog ficu nego samo najbolje sjedista su me odusevila masina takodje nemam rijeci jedva cekam da vidim sredjenu limariju osjecam da ce bit cista perfekcija![]()
![]()
Hvala ti puno! Imam kolegu kojeg sam već spominjao (i opet ću) koji mi je definitivno uzor u svemu tome,tako da moram priznati da saam vjerojatno nebih išao tako detaljno i toliko se trudio, ali kad vidite to kod nekoga onda je puno lakše i motivacija je tu.
Puno ga spominjem pa ću nakratko skrenuti sa teme i pokazati vam još nešto što je on prije odradio pa će biti puno jasnije.
Ovo su dva motora Tomosa, koje je on sam restaurirao i poboljšao neke stvari. Samo bojanje jedne rame je platio 200 € u ovlaštenom Mazda servisu,a godine potraga za novim i polovnim odličnim dijelovima ne moram spominjati.
Da ne dužim, važne su slike:

Pričao mi je kad su došli na moto skup sa ovih slika, da su u jednom trenutku svi došli oko njihova dva motora i divili se kako su dobro sređeni, prije svega zbog originalne ideje, a upravo je to kaže, ono što ljude privlači.
file kad pocinje slaganje fiće

Hrki- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 5400
Registration date: 18.02.2009
Uh,neznam to reći. Boju imam pripremljenu ali zasad dalje ne mogu, moram porješavati neke ispite još + novci su problem, a bojanje će obaviti definitivno neka autokuća, to sam odlučio i za to sam, kad budem mogao, spreman izdvojiti i veću svotu novaca samo da ispadne onako kako sam ga zamislio.
samo nemoj da poslje pozalis,meni je novi auto bio u peugeotu kad se tip zabio u mene i totalno sam razocaran cak nisu neka mjesta ni matirali tako da se guli boja katastrofa.
peuegot ac dujmović u rijeci,mjesto za izbjegavanje
peuegot ac dujmović u rijeci,mjesto za izbjegavanje

Hrki- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 5400
Registration date: 18.02.2009
Ma hrki to je samo dokaz da ni boja nemože podnit peugeota hahahahah

Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara: 3450
Registration date: 14.12.2010

fusher- SPAMER

- Broj komentara: 2028
Registration date: 17.01.2011
crveni ko cep od coca-cole

malik- Aktivni Član

- Broj komentara: 104
Registration date: 16.09.2011
Znam hrki i za takve slučajeve. Već sam se raspitao malo i imam neke opcije u vidu. To mi je svakako najveća briga jer to sam ne mogu napraviti. Sve drugo da ali bojanje ne. A priprema ostaje meni i jednom kolegi koji zna o tome dosta.
Stranica 14 / 14. •
1 ... 8 ... 12, 13, 14
Stranica 14 / 14.