nacionale by johan
Stranica 15 / 25. • Share •
Stranica 15 / 25. •
1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25 
Re: nacionale by johan
a što niste neku zajedničku slikicu nabacili?

miniV8- Administrator

- Broj komentara: 4365
Registration date: 20.07.2009
Ma kakvi, takve slike nisu za javnost, previše muških na jednom mistu, ajme, ajme.....

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009
a čisti pederluk? bolje da se ne gleda! hahahaah

miniV8- Administrator

- Broj komentara: 4365
Registration date: 20.07.2009
Dobro, kad Johan navrati do vas, onda se suzdržite taman tolko da stignete jednu pristojnu sliku okinut, a dalje kak vam drago...

alo ljudi pa necemo sad se javno pokazivati,hahahaha,ali evo poklona od nama dragog kolege lav-a za mene,bas me je obradova,a usput sam dobija jos jedan poklon od jrdnoga drugog prijatelja,a to su cijevi od kroma za napraviti grane za ficu(33,7 promjer),joj da mi je ovako svaki dan

Zadnja promjena: johan; sub vel 20 2010, 22:07; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : slika nije uspila)

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
ko kaze da smo mi dalmatinci lincine,evo mu na sad..pragove sam mora prosiriti samo zato sta su sad uski u odnosu na blatobrane(ne radim orginal pa mi ne igra izvornost)
ups
a sad kritike
ups
Zadnja promjena: johan; ned vel 28 2010, 02:03; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : dodana jedna slika)

johan- Moderator

laidy DE je od kuma vincanoga,tj od brata njegovog sta imaju auto lakiraonu,dija je kaaaaooo nova,al stvarno ko nova stala je petnaest godina u garazi(do prije tri cetiri god.)..pod joj je ravan ko suza i nema grama trulezine,nema suma na njoj ni jednog,cudo 

johan- Moderator

tajnice nemoj puno brojiti,postat ces ljubomoran hahahahaha,a tako ti to ide kod nas... 

johan- Moderator

tc tc tc dečki, ja kad radim nikad ne pijem...
...vodu
neka, glavno da se radi i pije, ili pije i radi, manje bitno
...vodu
neka, glavno da se radi i pije, ili pije i radi, manje bitno
Ja kad popijem prvo pivo gotovo je sa poslom, a najlipše mi je radit i kad znam da me iza tog obavljenog posla čeka pivo.... e tako me možete namamit na rad, hehehehe

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009
tako je i kod mene rideru,jedno pivo i obustava radova,ne mozes ozbiljno raditi,a svejedno nemogu raditi kad dodje swedam sati posto mi je radiona u sklopu kuce pa nije lipo lupati i suskati kasno,jedino je dobro st nismo po kafanama i na cesti da se ne dogadjaju pi****ije

johan- Moderator

to je stvarno istina, ništa slađe nema nego poslije završenog posla sjest, pit pivu i uživat u napravljenom poslu
Stranica 15 / 25. •
1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25 
Stranica 15 / 25.