750 LE iz '84.
Stranica 2 / 48. • Share •
Stranica 2 / 48. •
1, 2, 3 ... 25 ... 48 
Re: 750 LE iz '84.
Camshaft je napisao/la:Hehehe, nije, ovaj je od škode i ne skače mu kazaljka.
ja sam prije ima od lade i ima da ti oci polude kad das gas skoci ko klokan u iber,ja bi samo gasira i puca od smija(neznam mozda nije bija ispravan)

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
Dosta se ljudi žalilo na te ladine, stavljaju onda neke kondenzatore pa kao bude bolje, ne znam, ne kužim se
Ova moja se ne da zabit preko ovoga (ispričavam se, nisam očistio nokte nakon čačkanja po autu, a prije slikanja
):

Ova moja se ne da zabit preko ovoga (ispričavam se, nisam očistio nokte nakon čačkanja po autu, a prije slikanja

koje nokte,pa jesi vidija da sad zene tako pituravaju nokte

johan- Moderator

- Broj komentara: 2016
Registration date: 11.08.2009
Evo malo se prčkalo, napravil sam novi nosač za obrtaljku, danas sam i grlo nabavil za žaruljicu tak da sad ima svijetlit...
Evo nosača od drva:

Njega sam oblijepil izolirkom i to onda izgleda ovak (evo malo i fiće da se vidi kakvo je sad stanje):

I snimka dobro zagrijanog motora, da se vidi kak vrti, hehe: http://www.youtube.com/watch?v=aP0xDfEMpaQ
A danas sam išel malo u šoping i našel getribu od 850, dva blatobrana i lijevi prag:

Sad par pitanja: jel se može nekak prepoznat 850 getriba izvana il da brojim zube?
Nije da ne vjerujem ljudima na riječ, al sigurno je sigurno... Drugo, jel su 850 i 750 poluosovine iste? (i jel su one kockice na njima iste?)

Njega sam oblijepil izolirkom i to onda izgleda ovak (evo malo i fiće da se vidi kakvo je sad stanje):

I snimka dobro zagrijanog motora, da se vidi kak vrti, hehe: http://www.youtube.com/watch?v=aP0xDfEMpaQ
A danas sam išel malo u šoping i našel getribu od 850, dva blatobrana i lijevi prag:

Sad par pitanja: jel se može nekak prepoznat 850 getriba izvana il da brojim zube?
Stari, jedini način da saznaš je da izbrojiš zube, mora ih bit 37 na tanjiru, kockice su ti iste, i odmah da ti kažem nebi ti preporučija da stavljaš tu getribu na 750std, ja u fići imam motor 850 S i lošije ubrzaje i uzbrdo se malo guši radi te getribe, a prije sam ima od fiće 750 i auto je bija puno življi uzbrdo.....
možeš li mi nabavit ovakav đirometar
možeš li mi nabavit ovakav đirometar

NightRider- Počasni član

- Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009
E hvala, za kockice sam i mislil, al me lik uvjeraval u suprotno pa reko da provjerim... Budem brojil onda zupce za vikend
Ne ide getriba na moj motor, nego se prikupljaju pomalo dijelovi, ako naletim na kaj povoljno, uzmem... A ta će mi getriba trebat ako (tj. kad) odlučim jači motor stavljat...
Obrtaljku sam našel slučajno, imal sam sreće, al sam išel po nju u Ogulin...
Tak da, nažalost, ne mogu pomoć... Al ak vidim negdje da ima, prvo tebi javljam!
Ne ide getriba na moj motor, nego se prikupljaju pomalo dijelovi, ako naletim na kaj povoljno, uzmem... A ta će mi getriba trebat ako (tj. kad) odlučim jači motor stavljat...
Obrtaljku sam našel slučajno, imal sam sreće, al sam išel po nju u Ogulin...
Dobro je, zubi su izbrojeni, getriba je stvarno od 850...
Malo se odmah i čišćenju pristupilo, zasad ovoliko, glavni dio slijedi...

Malo se odmah i čišćenju pristupilo, zasad ovoliko, glavni dio slijedi...

Evo konačno i obrtaljka svijetli, sitnica, al čovjeka veseli
:

http://www.youtube.com/watch?v=X2UIvDb5z54
A i getriba se pomalo čisti, evo zasad ovak izgleda:

http://www.youtube.com/watch?v=X2UIvDb5z54
A i getriba se pomalo čisti, evo zasad ovak izgleda:

Lijep fićo! 
Ja sam getribu prao benzinom vidi kako je
ispalo.
Getriba:PRIJE PRANJA

POLIJE PRANJA

Ja sam getribu prao benzinom vidi kako je
ispalo.
Getriba:PRIJE PRANJA

POLIJE PRANJA

Special- Aktivni Član

- Broj komentara: 306
Registration date: 04.10.2009
Hehe, i ja pomalo benzinom čistim, al ne žuri mi se, kad obavim nekaj drugo, onda još malo lickam getribu ko odmor za živce... 
opa kolega .... pa sad ja vidim sa se dosta toga radilo od zadnji put kad sam bil kod tebe ......
--- đirometar --> do jaja ... ima da mi nabaviš jedan ... pod obavezno!!
--- Blatobrani +5 nisam ih očekival u takvom stanju ... zbilja dobri..
--- đirometar --> do jaja ... ima da mi nabaviš jedan ... pod obavezno!!
--- Blatobrani +5 nisam ih očekival u takvom stanju ... zbilja dobri..

Abarth- Aktivni Član

- Broj komentara: 534
Registration date: 16.04.2009
Hehee, sine moj, mora se radit...
Al daleko je to još od pravog posla, to kreće kad skupim pare za limariju sredit... Al stalno pomalo nekaj prčkam sebi za dušu... 
super prijatelji moji samo gomilajte delove neka su bar u pravim rukama!

Gajbica- Aktivni Član

- Broj komentara: 528
Registration date: 15.03.2009
Stranica 2 / 48. •
1, 2, 3 ... 25 ... 48 
Stranica 2 / 48.