750 LE iz '84.
Stranica 16 / 48. • Share •
Stranica 16 / 48. •
1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 32 ... 48 
Re: 750 LE iz '84.
ajde boro radi radi kad vec mi ostali zabusavamo hehehehehehehe

Hrki- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 5375
Registration date: 18.02.2009
Lijepo , morat cu ja jedan dan doc u kontrolu da vidim koliko se radi
)

TheDoctor- Član

- Broj komentara: 47
Registration date: 09.09.2010
Hehe, vikendom sam doma, broj imaš pa se javi! Da vidim jugišu usput... Možeš ga predstavit ovdje u garaži inače...
Ajd da usput spomenem, kupil sam si mjerne listiće prošli tjedan pa sam ventile naštelal, očistil sam karter i pumpu ulja, stavil novi dihtung kartera i poklopca ventila, novo ulje, svjećice su nove tak i tak, ostaje mi karburator počistit, al u međuvremenu će 28-ica gore i motor je za prvu ruku kompletiran...
Ajd da usput spomenem, kupil sam si mjerne listiće prošli tjedan pa sam ventile naštelal, očistil sam karter i pumpu ulja, stavil novi dihtung kartera i poklopca ventila, novo ulje, svjećice su nove tak i tak, ostaje mi karburator počistit, al u međuvremenu će 28-ica gore i motor je za prvu ruku kompletiran...
Je, je doma je vikendom ali samo spava. Nebu taj fićo gotov još sto godina. Izbjegava društva i fešte pa mislim da se zaljubio. E Boro, Boro

miro- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 905
Registration date: 25.11.2009
Ajd Borise ubaci u vecu brzinu i gas. Imas sve djelove i vozi to limaru lakireru. Pa nebus dve godine ficu slagal.

Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 936
Registration date: 07.12.2009
Bez brige, Miro, volim ja tebe još uvijek...
Samo pomalo, ne treba mene dodatno nagovarat, al kad bude, bit će, nema divljanja... Nitko sretniji od mene ako bude uskoro, al kolko prilike dopuštaju, tak se radi...
Samo pomalo, ne treba mene dodatno nagovarat, al kad bude, bit će, nema divljanja... Nitko sretniji od mene ako bude uskoro, al kolko prilike dopuštaju, tak se radi...
miro je napisao/la: Izbjegava društva i fešte pa mislim da se zaljubio. E Boro, Boro![]()
Nekak se i meni to čini .....

Abarth- Aktivni Član

- Broj komentara: 534
Registration date: 16.04.2009
Kja bu
??

puyolov tata- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 2176
Registration date: 04.04.2009
je nema više .... mala je rekla "IL ME ŽENI IL TAMBURU KUPI"

Abarth- Aktivni Član

- Broj komentara: 534
Registration date: 16.04.2009
E danas sam se primil posla, zamijenil sam federe, stavil sam one od peglice:
Federi prije i poslije:

Nakon toga sam stavil novo ulje u 850 mjenjač i nove manžete, i sve to skupa fino stavil u auto, na to našarafil još i motor i to je to... Naravno da mi je pukel zadnji šaraf kad sam korpu šarafil pa sam i zamašnjak mijenjal i tu sam izgubil presudnu količinu vremena zbog koje mi se ne da po kiši to sve dokrajčit, to ću sutra kad malo odmorim...
Federi prije i poslije:

Nakon toga sam stavil novo ulje u 850 mjenjač i nove manžete, i sve to skupa fino stavil u auto, na to našarafil još i motor i to je to... Naravno da mi je pukel zadnji šaraf kad sam korpu šarafil pa sam i zamašnjak mijenjal i tu sam izgubil presudnu količinu vremena zbog koje mi se ne da po kiši to sve dokrajčit, to ću sutra kad malo odmorim...
odlocno boris.
jesi li stavio i zadnje amortizere od peglice?
jesi li stavio i zadnje amortizere od peglice?

Nisam, mozgal sam nekaj o tome, al zasad ostaju ovi koji jesu... Usput, kak sam danas provel dosta vremena pod fićekom, stvarno nisam zadovoljan zatečenim stanjem tak da definitivno na proljeće moram limariju riješit kak god bilo... 
stavi obavezno amortizere od pegle zadnje jer su puno kraci,na ove standardne od fice ce ti auto skskati ko koza i lupati

Stranica 16 / 48. •
1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 32 ... 48 
Stranica 16 / 48.