FIĆO FORUM
VAŽNO!

Poštovani, u koliko nam se želite pridružiti i time postati našim članom, molimo Vas da, nakon što se registrirate, pošaljete e-mail na adresu ficoforum.net@gmail.com , gdje ćete se samo ukratko predstaviti (Vaše ime, odakle ste, okolnosti Vašeg dolaska na Forum, itd).

Nakon što pošaljete e-mail, vodstvo Foruma će u najkraćem mogućem roku aktivirati Vaš korisnički račun. Nakon toga se trebate ukratko predstaviti svima na Forumu,po uputama na Forumu (Predstavljanje članova, skroz gore prva tema), u roku od 2 dana, nakon što Vam se aktivira korisnički račun!

Molimo da se predstavljanje Forumu ispoštuje u predviđenom roku, jer time postajete naš punopravni član sa dobrodošlicom od strane vodstva i svih članova!

Lijepi pozdrav od FIĆO FORUMA

Fiat 126p...

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Fiat 126p...

Postaj by prka126 on sub ruj 19 2009, 17:51

NightRider je napisao/la:Kolega, nije vezano za tvoju temu, ali u Splitu leži napuštena peglica bez tablica, talijanska, sa kromiranim branicima, u top stanju, pronaša sam di živi vlasnik, pa sad, ako koga interesira da se raspitam, inaće vidi se otisak da je već bija zalipljen tiket od komunalne, trebalo bi brzo reagirat!

ja sam jako zainteresiran

prka126
Super Aktivni Član Foruma

Broj komentara: 2581
Registration date: 18.09.2009

http://www.ficoforum.net

[Vrh] Go down

Postaj by NightRider on sub ruj 19 2009, 19:42

Bija sam danas kod momka koji je vlasnik peglice, on ju je dobija na poklon od tete i zasad je ne prodaje, reda radi, uzeja je moj broj i reka je da će mi se javit kad se odluči na prodaju.... jedino me strah da je komunalna ne odnese jer su već lipili tikete na nju

NightRider
Počasni član
Počasni član

Broj komentara: 1402
Registration date: 20.02.2009

[Vrh] Go down

Postaj by prka126 on pon ruj 21 2009, 10:43

Ok hvala, javi ako se predomisli

prka126

Broj komentara: 2581
Registration date: 18.09.2009

http://www.ficoforum.net

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on pon lis 26 2009, 21:26

Kolega jeste uhvatili mobitel da podijelite slike ponovno sa nama?

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics