Prka126-vozni park
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Prka126-vozni park
daj vidi malo koj karburator imas na pegli imam ti neki weber 22 pa ti saljem po miniu ako nije premali

Rafo- Super Aktivni Član Foruma

- Broj komentara: 2573
Registration date: 30.09.2009
evo ovdje ću nastaviti radove na mojoj pegli, uglavnom bio sam kod Zdenka i puno mi je pomogao oko rješavanja moje pegle za tehnički i najviše mi je pomogao oko ovoga:

pegla je sad pokitana i polakirana ali mi je bio crko mob pa nisam tada sliko sve do kraja, uglavnom hrđe više nema!
pegla je sad pokitana i polakirana ali mi je bio crko mob pa nisam tada sliko sve do kraja, uglavnom hrđe više nema!
Ma bravo legendo. A raskopaj ju cjelu pa ju polakiraj. Bitno je da si ju zastitio i pofabo. Jos tak napravi i naprjed kak i iza. Sretno u daljnim radovima samo naprjed dok nebu ko iz tvornice.

Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 936
Registration date: 07.12.2009
Preko vikenda se malo radilo... Peglatron je opran, usisan, ispoliran, stavljeni su novi sicevi i namazene su gume s onim čudom od čeg se gume sjaje.
U svakom slučaju auto blešči kaj pesja jajca

U svakom slučaju auto blešči kaj pesja jajca

Auuuuu! Koja šminka je sad tranu, svaka čast, dao si si truda sa usisavanjem! Bravo!

Floyd ZG- Aktivni Član

- Broj komentara: 980
Registration date: 29.11.2009
Dok je usisavao sigurno mu se i usisavač pokvario pa je još i to morao raskopavati. hahahahaha

miro- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 905
Registration date: 25.11.2009
Napokon da i prka neke radi. Vec mu je vrjeme da u autu vozi samo curu a ne masine getribe. Zato kuku i malu prikolicu imaj kad vec nisi od johana kombi dovuko. Samo nastavi radit nema stajanja.

Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA

- Broj komentara: 936
Registration date: 07.12.2009
Heheheh, znam da nije u duhu originalnosti stavljati na auto nešto što nije original od njega, ali ne odstupam daleko. Slike će vam sve reći!
Puno Puno hvala Denisu koji mi ih je nabavio i ispolirao!

Puno Puno hvala Denisu koji mi ih je nabavio i ispolirao!
E da, i pošto je sad auto na sređivanju, neće ići odmah gore, nego kad bude gotov
pozdrav!
koristim ovaj mali BUMP teme za pozdrav svim peglomanima!
Kako sam i na predstavljanju naveo - postao sam ponosni vlasnik malog zmaja kojem je potrebna dobra obnova.
Narednih ću dana surfati vašim temama jer vjerujem da ću preko njih dobiti inspiraciju kako da složim svoju peglicu.
Nego - Prka - imamo isti neprežaljeni auto...
Vozio sam svojevremeno francuskog mercedesa i nemrem si pomoć koliko sam u bedu da sam ga morao dati dalje... 504 je zakon!
(ups, nadam se da me fićomani neće sad kamenovati)
pozdrav svima!
Dominik
koristim ovaj mali BUMP teme za pozdrav svim peglomanima!
Kako sam i na predstavljanju naveo - postao sam ponosni vlasnik malog zmaja kojem je potrebna dobra obnova.
Narednih ću dana surfati vašim temama jer vjerujem da ću preko njih dobiti inspiraciju kako da složim svoju peglicu.
Nego - Prka - imamo isti neprežaljeni auto...
Vozio sam svojevremeno francuskog mercedesa i nemrem si pomoć koliko sam u bedu da sam ga morao dati dalje... 504 je zakon!
(ups, nadam se da me fićomani neće sad kamenovati)
pozdrav svima!
Dominik

Domingo- Član

- Broj komentara: 35
Registration date: 12.04.2011
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Stranica 2 / 2.